بهنام جان شما اول مدل دقیق مادربرد رو بگو تا برات فرقشون رو بگم عزیز ..
سپاس:8:
Printable View
بهنام جان شما اول مدل دقیق مادربرد رو بگو تا برات فرقشون رو بگم عزیز ..
سپاس:8:
خب می بینم که همتون ساکت شدید ...
مثل اینکه GiGaByTe GA-965P-DQ6 کار خودش رو کرده و ... (!)
حریف می طلبیم ! (نقل قول از DQ6 !)
سپاس
خب این هم یک تصویر از برنامه CPU-Z که میتونید ببنید که یک پردازنده E6300 که در حالت پایه 1.86 گیگاهرتز هستش با مادربرد گیگا 965P DQ6 چقدر اورکلاک شده !!!!!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب همانطور که دیدید این CPU بوسیله این مین برد از 1.86 رسیده به 3.36 گیگاهرتز . . . ! ! !
سپاس
خب این هم یه بنچ مارک که نشون میده این پردازنده اورکلاک شده تا چقدر قدرت داره ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بقیشو اینجا ببنید :
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1956&pg=8
مدل رو که گفتم مهراد عزیز...نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
P5N32 SLi DEluxe و P5N32 SLi Se Deluxe...
چیپستاشون با هم چه فرقی می کنه!؟!؟:21:
راستی اون اورکلاک هم خیلی باحال بود...!!
فکر کنم به جای اینکه آدم بره خنک کننده بخره و E6300 رو اینقدر اور کنه,یه X6800 بخره بهتره...!!
من با نظرت مخالفم ...نقل قول:
ارسالی توسط X Ray
چون نهایتا چقدر پول میده برای کولرها ؟؟؟ حداکثر 150 دلار برای Liquid Cooling
خب پس تا اینجا 150 دلار داریم ... قیمت یه E6300 هم 183 دلار هستش ... پس مجموعا میشه : 333 دلار ...
ولی قیمت یک X6800 برای سفارش هزار عددی اون 999 دلاره ... و پیش بینی میشه برای سفارش تکی قیمت اون به 1200 دلار هم برسه !
خب حالا 333 دلار کجا ؟ 1200 دلار کجا ؟
در صورتیکه با 333 دلار میتونید کارایی خیلی بیشتری نسبت به1200 دلار بگیری و این یعنی اینکه ادم یه E6300 بگیره + کولر خوب به صرفه تر از اینه که یه X6800 بگیره ...
:15:سپاس
این حرفت درسته ولی من کلا اورکلاک را خوشم نمیاد چون عمر مادربورد و سی پی یو را بسیار کم می کنه حالا هر چه قدر که باشه فرقی نداره بالاخره مشکل ایجاد کننده هست ...
ولی این مادربورد با توجه به دارا بودن خازن های Solid که باعث طول عمر بیشتر هستند خوب جواب میده ... و شما با یک فن 200 هزار تومنی می تونید نتیجه بگیرید ... .
ولی من چیزی میگم ببینید همه قبول دارین یا نه ... با توجه به نیاز های امروز و تا چند سال آینده احتمالا حداکثر نیاز دیگه آخرش همین E6300 هست بدون هیچ اورکلاکی پس اصلا خوبه بیایم به جاهای دیگه ی سیستم تزیق کنیم این پول یا اصلا خرج الکی نکنیم..
نظرات جیه ؟
باتشکر شهریار
مهراد جان من حرفتو کاملآ قبول دارم...نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
ولی همون طور که شهریار گفت اگر همیشه در حالت اور باشه خیلی به سیستمت فشار می یاد...و اصلآ ممکنه پر پر بشه...!و سی پی یو و یا ماردبورد به رحمت ایزدی بپیونده...!!:15:
از یک طرف هم خرید X6800 آینده نگرانه تر است...مگه نه؟!؟:14::8:
راستی ممطمئنی قیمت X6800 اینقدره؟!؟1200 دلار؟!؟:167:
من هم تقریبآ موافقم...مثلآ اگر آدم این پولو بزاره روی گرافیک بهتره تا همون خرجه سی پی یو بکنه...نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
ولی از یک طرف هم معلوم نیست که در آینده(حداقل تا 2,3 سال دیگه) چه نرم افزارها و بازی هایی می یاد...مگه نه؟:20: