همونطور که می دونید حتی اگر معماری کاملا یکسان باشه و دو پردازنده با لیتوگرافی مختلف بررسی بشن پردازنده دارای لیتوگرافی کمتر برنده هست در کارایی ( به جز مصرف کمتر و حرارت کمتر )
Printable View
همونطور که می دونید حتی اگر معماری کاملا یکسان باشه و دو پردازنده با لیتوگرافی مختلف بررسی بشن پردازنده دارای لیتوگرافی کمتر برنده هست در کارایی ( به جز مصرف کمتر و حرارت کمتر )
خوش آمدگوئی به ZEN 2016
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون
پردازنده و نتایجش منتشر شد؟ بنچمارک چی؟
به زودی . وقتی معرفی رسمی بشه و پلتفرم آماده بشه برای سایتهای مطرح ارسال بررسی میشه و اونها بررسی ها را منتشر میکنند .نقل قول:
بنظر من بهتره صبر کنیم تا پلتفرم AM4+a هم عرضه بشه. چون بعد از مدتی که اون پلتفرم عرضه بشه ، عملا نسخه بهبود یافته ی این پلتفرم خواهد بود و از سی پی یو های جدیدتر که بعدا جایگزین این سی پی یو ها میشوند (شبیه چیزی که در مورد FM2 و FM2+a شاهد آن هستیم و عملا سی پی یو های رده بالای FM2 که منظورم همان A8 - A10 هست، بسیار کم هستند) کمیاب خواهند شد و اگه مشکلی پیش بیاد یا قصد ارتقا داشته باشید، خیلی به سختی میشه سی پی یو موردنظر رو پیدا کرد.
پردازنده های zen سری naples با 32 هسته . آماده بمب AMD باشید :
برد تست ZEN به همراه خود خوشتیپش :Love-ssa~! (1):
انشاالله amd بتونه مثل ققنوس از سر جاش بلند شه و ضربه ای به Intel و Nvidia خودخواه بزنه. من کارت خودم انویدیاست اما دوست دارم که amd تو رقابت بمونه. حقش نیست بازار فقط به نفع این دو برند خودخواه بشه.