ASL مادربردی را براساس گرافیک آنبرد GeForce 8300 معرفی کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گذرگاه DDR2 برابر با 1200
DUAL BIOS:1. (5):
وجود RESET و POWER و CLR CMOS روی خود برد!
طراحی کم نظیر محل پورتهای ساتا!
تنها بخشی از مزایا و نکات مثب این مادربرد دوست داشتنی هستند.
با تشکر.
msi در این رابطه 7 مدل مادربرد مبنی بر چیپست های 780G و 780V با نام های برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] معرفی کرد که ظاهراً گفته شده در مدل s از خازن جامد استفاده شدهنقل قول:
.
.
EVGA nForce 750i SLI FTW For The Win review
.
.
مادربردهای P45 یکی یکی دارن پیداشون میشه دوستان!
اینم از نوع برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] :
اینم از خنک کننده های جالبی که MSI به کار برده:
برای پل شمالی:
برای MOSFET :
این DrMOS تکنولوژی جدید MSI برای بهینه کردن تامین برق برای CPU هست که به صورت 5 فاز طراحی شده.
با تشکر.
به نظر من فقط همین تا بعد ببینیم چی میاد:نقل قول:
شما رو بخدا چینش خازن ها رو ببینید.:1. (21):
هر چی بگم کم گفتم.شاید خودشو بخرم فقط نگاه کنم.:yes:
وای که چقدر نازه.
به همراه 4 گیگ EPP2 dominator 2000
QX9970
2X9800GX2 EVGA
4XRAPTOR 150 رید 0 و یا 0.1
Creative GigaWorks S750 7x70w rms+sub 210w rms
Samsung SyncMaster 460P Black 46" LCD Monitor 2560x1600 wide
GREEN 1230 البته اگه Tagan BZ ESA 1300 پیدا نشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و کیس. واتر کولینگ هر چند تا که بخواد.:1. (40):
و پرواز بر روی گیم ها .
برای اوناییکه میخوان در اورکلاکینک بترکونن هیچی بهتر از این نیست که یک BIOS کامل در اختیار داشته باشن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
striker II برای این دوستان ساخته شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه نگاهی به BIOS این mobo بندازین: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من که با این bios خیلی حال کردم!
با تشکر.
به نظر میرسه شرکتهای تولید کننده مادربرد برای p45 خیلی پر قدرت ظاهر خواهند شد.:love:
اینم از: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به هیتسینکی که برای NB نصب شده دقت کنید! این هیتسینک بزرگ بخاطر راحتتر کردن نصب LN2 و watercooling به ابن صورت نصب شده تا دور و بر CPU خلوتتر باشه!:wink:
همونطور که در این تصویر مشاهده میکنید در پنل I/O این مادربرد هم یک کلید clr cmos برای مواقع اظطراری نصب شده! :whistle: اما با توجه به تجربه شخصی من با برد گیگا هیچوقت بهش نیاز پیدا نمیکنید!:love:
اینم عکس قسمت پایینی مادربرد و اسلتهای pci-e :
وقتی از کراس فایر استفاده کنید دو اسلت pci-e این مادربرد در 8x فعالیت میکنند در حالیکه اسلت پایینی همیشه در 4x فعالیت میکنه.
اینم از EasyTune 6 که بیشتر برای اور استفاده میشه و در تبهای مختلف اون میتونین CPU یا کارت گرافیک و ... را اور کنید و یا از دما و دیگر مشخصات حال حاضر سیستمتون اطلاعاتی بدست بیارین یا برای سیستم آلارمهایی رو برای این موارد (دور فن و یا دما) مشخص کنید.
dual bios هم هست!:1. (5):
من منتظر IP45 Pro هستم!:1. (38):
با تشکر.
Motherboards
بررسی چند تا مادربورد از سایت:
GIGABYTE GA-EP35-DS3P @ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Asus P5E3 Premium @ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Gigabyte GA-EP35-DS3P @ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Gigabyte X48T-DQ6 @ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ASUS P5K PRO Green@ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Asus M3A78-EMH @ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
XFX nForce 630i GeForce 7150 @ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
EVGA nForce 750i SLI FTW @ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
XFX Nvidia nForce 790i Ultra SLI Motherboard @ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
P5N72-T Premium سومین مادربرد ASUS با چیپ 780i