نمی دونم چه جوریه 8500 فرکانسش 2x3.13 هست ولی 6600 فرکانسش 4x2400 هست ولی باز هم 8500 بهتر از 6600 جواب میده !
تعداد هسته مهم نیست ؟
کش 6600 هم بیشتره
Printable View
نمی دونم چه جوریه 8500 فرکانسش 2x3.13 هست ولی 6600 فرکانسش 4x2400 هست ولی باز هم 8500 بهتر از 6600 جواب میده !
تعداد هسته مهم نیست ؟
کش 6600 هم بیشتره
نقل قول:
چرا مهم هست!:yes:
ولی در کل چون نرم افزار آدرس دهی خوبی نداره نسبت به 4 هسته نمیتونه پردازش خوبی داشته باشه ولی 8500 هم فرکانسش بالاست و هم 2 هسته ای هست این کمتر بودن هسته میتونه یک کمک برای نرم افزاری باشه که مالتی Core ساپرت نیست !
اصل قضیه اینه که چهار هسته ای ها از دو هسته ای ها قویترن ...:great:نقل قول:
تکنولوژی ساخت فاکتور مهمی برای مقایسه بیت کارایی CPU هاست .
Q6600 یه CPU 65 نانومتریه در حالی که اون دوتا 45 هستن و خیلی بیشتر over میشن ... من فک کنم اگه E8500 رو با Q9450 که نمونه تکامل یافته Q6600 هست و یه CPU 45 نانومتری هم هست ,مقایسه می کرد اونوقت توان بالای چهار هسته ای ها بهتر روشن میشد .
یا مثلا مقایسه Q6600 با 6850 یا 6750 که اونا هم 65 نانومتری هستن منطقی تره تا با E8500 . :cool:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
کاملا حرف شما درسته ! باید 6850 و 6750 را با Q6600 مقایسه کرد نه 8500 :1. (2):
8500 با Q9450 و Q9550 و QX9650 باید مقایسه بشه :yes:
حداقل باید با Q9450@3.0GHz مقایسه بشه که معلوم بشه که 4 هسته ای قوی تره چون 8500 دارای فرکانس 3.16 هست ! یا باید 2 سال دیگه این 8500 را با 4 هسته ای تست کرد که مطمئن باشیم که نرم افزار کاملا مالتی کر ساپرته !!!!:yes::yes:
فعلا قویترین پردازنده ی دو هسته ای E8600 هست که آخرین بار تا 6.7 گیگاهرتز اورکلاک شده بود ,
در مورد پردازنده های چهار هسته ای هم باید عرض کنم که فعلا فقط Lost Planet به طور کامل از هر چهار هسته استفاده می کنه .
گفته میشه در Far Cry 2 به طور کامل از پردازنده های چهار هسته ای استفاده خواهد شد.
برای بازی کردن با تنظیمات Ultra High یک پردازنده ی چهار هسته ای به همراه یک و یا دو عدد GPU High End توصیه شده است.
در مورد Q6600 باید همیشه این نکته رو در نظر داشته باشید که این پردازنده در هنگام اورکلاک به شدت داغ خواهد شد ولی کافیه فقط با یک کولینگ مناسب فرکانس پردازنده رو به 3.4 گیگاهرتز برسونید ,
اون موقع است که میفهمید Q6600 چه قدرتی داره.
Q9300 رو هم اصلا توصیه نمیکنم , با توجه به تعاریفی که شنیدم معلوم شده که این پردازنده اصلا خوب اورکلاک نمیشه , مقدار Cache سطح دو این پردازنده هم که از Q6600 کمتره.
به نظر من اگر قصد خرید پردازنده دارید بهتره صبر کنید تا کاهش قیمت ها در ایران هم اعمال بشه ,
چون Q9550 قیمتش به شدت افت کرده ( 40 درصد ) و هم اکنون در بازار جهانی با قیمت 316 دلار به فروش میرسه.
هم چنین Q9650 هم با قیمت 576 دلار به فروش میرسد , قیمت E8600 نیز هم اکنون 266 دلار است.
پس بین پردازنده های دو هسته ای بهترین انتخاب E8500 و E8600 است که E8600 واقعا غول اورکلاکه.
اگر هم عجله دارید و میخواین آینده نگر باشین میتونید Q6600 بخرید که در حال حاضر فقط 170 هزار تومن قیمت داره.
فقط کولینگ خوب فراموش نشه , چون این پردازنده بدون اورکلاک از E8400 هم ضعیف تره.
با کلیک بر روی تصویر زیر میتونید نتایج تست E8600 رو در فرکانس 6.7 گیگاهرتزی مشاهده کنید :
نقل قول:
ارسالی توسط CaptainMitchell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کسی که بخواد اور کنه که فن باکس بدردش نمیخوره :1. (27): پس تری بخره کلی به نفعشه :yes:
قیمت تری اگر آشنا گیر بیاره میتونه از 130 تا 140 بخره ازش! ولی آشنا نباشه 140 تا 160 :1. (38):
بازم میگم هر کسی الان میخواد CPU بخره 2 هسته ای بخره کلی ضرر کرده !!!!:whistle:
در آینده معلوم میشه نه حال حاضر !!!!!!:yes:
نقل قول:
نه اصلا !
پردازنده های Tray به هیچ عنوان توصیه نمیشه ,
به خاطر تفاوت در Batch Number , شما پردازنده Tray بخری شانسیه دیگه ,
یا میتونی خوب اورش کنی , یا اگر حتی Water Cooling هم نصب کنی نمیتونی خوب اورش کنی.
بهتره به قبل از خرید به Batch Number دقت کنید ولی بازهم Tray توصیه نمیشه.
پردازنده های دو هسته ای هم الان خیلی خوب دارن جواب میدن مخصوصا E8600.
ولی صبر کنید Far Cry 2 بیاد.
یادتونه پردازنده های دو هسته ای اومده بود ولی یک هسته ای ها بهتر عمل می کردند ولی وقتی F.E.A.R اومد دیگه دو هسته ای ها خودشون رو نشون دادند.
شما درست می فرمایید ولی q6600 و e8500 قیمت تقریبا یکسانی دارند
قیمت Q9450 قابل مقایسه با این دو نیست
من برای انتخاب بین این دو مونده ام
هدف من بازی نیست بیشتر کارهای پردازش بر مثل میکس استفاده می کنم
آقا شک نکن که Q6600 تو کار پردازشی از E8500 بالاتره ...نقل قول:
شما با این CPU می تونی چهارتا پروسه خفن رو همزمان Run کنی و سیستمت آخ نمیگه .
من سیستم Core 2 Dou دارم اما یه دو سه روزی یه سیستم Quad زیر دستم بود تو Render با MAX دو هسته ای ها رو می خوره . کلا کار پردازشی درست و حسابی اگه باشه فقط Quad جواب میده ...
بازی ها هم اگه Quad Optimized باشن اونوقت می بینی که Quad یعنی چی ... :great:
برو آقا همین Q6600 رو بگیر که قیمتشم خیلی اومده پایین
6 ماه پیش قیمتش حدود 270 اینا بود
الان بهترین قیمت و داره
نقل قول:
ارسالی توسط CaptainMitchell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اتفاقا تری بهترین انتخاب هست ! تست میگیری اگر سالم بود میخری :1. (38):
خودم تری گرفتم و خیلی هم بهتر از باکس هست ! اون موقعه که 250 بود من گرفتم 185 :1. (38):
و اکثرا گارانتی هم دارند ! و به قول شما تست اور هم میگیری که مطمعا بشی که از اون خوب هاشه !
ولی CPU وقتی سالم باشه چه تری باشه چه باکس هیچ فرقی نمیکنه چون هر دو سالم هستند فقط قیمتشون فرق میکنه برادر :yes: