تو سريهاي قبل كه هيپر تريد مسخره بازي بود اصلا خيليها اين رو disable ميكردندنقل قول:
تو اين سري هم يحتمل همينه
البته منظور من Core2quad بود يعني چون اين 2 هسته ايه هست نبايد با 4 هسته اي مقايسه بشه
Printable View
تو سريهاي قبل كه هيپر تريد مسخره بازي بود اصلا خيليها اين رو disable ميكردندنقل قول:
تو اين سري هم يحتمل همينه
البته منظور من Core2quad بود يعني چون اين 2 هسته ايه هست نبايد با 4 هسته اي مقايسه بشه
خيلي جالبه که شما به اين تکنولوژي که مدتها اينتل روش کار کرده ميگيد مسخره به دليل اينکه يه تعداد اونو Disable ميکردند!نقل قول:
شايد تنها دليل منطقي واسه Disable کردن اين گزينه در باياس در قديم اين بود که نرم افزارهايي که Hyper THreading Support بودن کم بود. اما الان ديگه اينگونه نيست عزيز.
خيلي جالبه که شما به اين تکنولوژي که مدتها اينتل روش کار کرده ميگيد مسخره به دليل اينکه يه تعداد اونو Disable ميکردند!نقل قول:
شايد تنها دليل منطقي واسه Disable کردن اين گزينه در باياس در قديم اين بود که نرم افزارهايي که Hyper THreading Support بودن کم بود. اما الان ديگه اينگونه نيست عزيز.
میشه شما اسم چند تا نرم افزار رو که ار هاپر تریدینگ استفاده میکنن و با فعال کردنش گرد و خاک میشه رو نام ببرین ما هم استفاده کنیم ؟؟؟
تستی پیدا نمیشه برای اینا در مقابل هم قیمتای خودشون تو سوکت LGA775 !؟
سلام
دوستان , مدل هاي جديد رو سايت اينتل زده
I5 سري جديد هم زده
کمی اطلاعات در مورد i3-530 دیدم گفتم بزارم اینجا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Intel Core i3 530
i3-530 VS i5-750 VS Xeon 3320
Super PI 1.5 Mod
CINEBENCH R10
PCMark Vantage
باس i3 کم نیست؟
یک نمونه خیلی واضح از عملکرد فوق العاده هایپرترید در نرم افزارهای تیدیل فیلم است و یک نرم افزار معروف هم که خیلی خوب از این خاصیت استفاده میکنه نرم افزار X264 میباشد.نقل قول:
فكر ميكنم منظور شما مولتي تريد هست نه هايپر تريدنقل قول:
پردازنده ای از سری پردازنده های قدیمی که جون میده با این پردازنده مقایسه بشه Core 2 DUO E8400 است که هم از نظر سرعت به اوتا نزدیک هستش هم از نظر قیمت
اینجور که به نظر میرسه برای بازی E8400 بهتره وبرای کارهای دیگر Core I3 البته مشخصات سیستمها را من نمیدانم .
اما یک چیز مشخص خست و اونهم اینه که ارزش اونو نداره از یک سیستم e8400 به core I3 آپگرید کرد. و هر چند من چندان با LGA775 موافق نیستم ولی به نظر من با این قیمت یک Q9400 یا Q9300 یا Q8400 خیلی بهتره یا اینکه آدم یک 30 تومان بیشتر خرج کنه Core I5 750 بگیره .