پاسخ: AMD پردازندهای گرافیکی Fermi را اژدهای کاغدی خواند !
نقل قول:
سلام
من واقعا حق به AMD میدم چون تا الان انودیا فقط مشخصات کارت داده اما هنوز یک نمایش از پرومنس کارت نداده که واقعا ادم به شک میندازه کلا به نظر من انودیا در توهم زندگی میکنه البته
یک چیزی دیگه که کاملا مشخص اگر هم انودیا کارت با این مشخصات بده و صحتش کامل باشه قیمت کارت به شدت بالا خواهد بود
کاملا :great: :1. (5):
فقط میخوام بیاد همرو جارو کنه بره
این چیزی که خیلی از سایت ها به اون اشاره کردن لارابی با وجود جزئیات و معماری پیچیدش اما تجهیزات کمی داخلش استفاده شده که قیمت معقولی خواهد داشت
نقل قول:
داش سعید خط نشون میکشی :lol:
بزار پس منم یکی بکشم
لارابی بیاد پوز ati و nvidia رو با هم میزنه خفن :whistle:
من که تا آخر سال صبر میکنم ببینم اینتل چه آسی میخواد رو کنه
البته همه این جنگها به نفع مصرف کننده هستش ، از خدامه چندتا برند جون دار دیگه هم بیان تو بازی
فعلا باید نشست دید nvidia کی cpu شو میده تو بازار که اون موقع تازه بازی جالب میشه :wink:
نقل قول:
من نظرم روی اینه که باید منتظر Larabee بود تا مثلث جنگ تشکیل بشه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مطمئنا تمام این کشمکش ها در پایان به نفع مصرف کننده تموم میشه ...
Fermi هم وقتی بیاد فکر نمی کنم نسبت به 5870HD حداقل در ایران P/P بهتری داشته باشه !
بابا حالا من یه چیزی گفتم(البته خوب گفتما!) شما با هم دعوا نکنید!
یه سوال:قضیه این Larabee چیه:1. (27): علی جون شما توضیح بده ببینم!:1. (21):
پس قراره fermi قیمت خون باشه نه؟ من نیستم همین الان تغییر موضع می دم رفتم سمت اینتل:lol:!!!!
با درود
وقتی نسبت پرفورمنس رو به قیمت در نظر بگیرید همه به یک نتیجه میرسیم :
========
َATI
دست گلت درد نکنه آقا علی:11():
بابا من خیال می کردم یه کمپانی دیگست مثلا Nhidia!!!!!!!!!!!! خدا رو شکر :1. (35):
NVIDIA>>>>>>>>>>>>>>>> ... >>> ati&amd حرف اول و آخر من:love:
اصلا به نظر می رسه انویدیا هنوز حتی نتونسته یه نمونه Preview از Fermi رو هم بسازه و این تصاویر مربوط در اینترنت کلا ماکت کار هستند و اگر توجه کنید عکس ها با هم فرق دارند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چیزی که ما از سایت های مختلف فهمیدیم اینه که انویدیا فقط قصد داره کاربران رو از خرید 5000HD Series منصرف کنه، نه واسه خرید Fermi اونا رو معطل نگه داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به هر حال اگر راست میگه باید یه نتیجه ای از عملکرد Fermi رو تا الان در دسترس قرار داده بود و این بچه بازی ها رو تموم می کرد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
اصلا به نظر می رسه انویدیا هنوز حتی نتونسته یه نمونه Preview از Fermi رو هم بسازه و این تصاویر مربوط در اینترنت کلا ماکت کار هستند و اگر توجه کنید عکس ها با هم فرق دارند !
چیزی که ما از سایت های مختلف فهمیدیم اینه که انویدیا فقط قصد داره کاربران رو از خرید 5000HD Series منصرف کنه، نه واسه خرید Fermi اونا رو معطل نگه داره !
به هر حال اگر راست میگه باید یه نتیجه ای از عملکرد Fermi رو تا الان در دسترس قرار داده بود و این بچه بازی ها رو تموم می کرد.
منهم همين نظر رو دارم
NVIDIA داره ورشكست ميشه به همين خاطر افتاده تو كار پردازنده هاي گوشي مبايل
به نظر من اینتل هیچ وقت نمیتونه یه پردازنده گرافیکی قابل رقابت با ATi و nvidia بزنه
اما اگه هم زد دستش درد نکنه بازم به نفع ماست:great:
در هرصورت تا این حرفها تبدیل به واقعیت بشه خیلی مونده... مخصوصا در مورد nvidia :lol:
ببین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز
این که توانایی پردازش گرافیکی Larrabee از رقیب های خودش یعنی Nvidia و Ati کمتر است در چندین جا بهش اشاره شده و حتی خواستم تو پست 13 هم بگم که لازم ندیدم !
نقل قول:
Larrabee could be very interesting especially when it comes to real-time ray tracing and being able to upgrade to any future DirectX versions without having to buy a new video card. These are the things that kept me focusing on Intel Larrabee but the Larrabee's performance might be slower than current ATI and NVIDIA video cards. It would surprise me if Intel Larrabee really allows a real time ray tracing and if there will be real time ray tracing games in the near future that will put rasterisation graphics era to an end. (I know that it is unlikely to happen soon). However, I heard that Intel will release PC Game Project Offset/Meteor which could potentially enable real time ray tracing and this will act as a demo to show what Intel Larrabee is capable of. Another interesting thing about Larrabee is that it is a video card for general use and allows the users to program it for specific purpose like there might be a software for Intel Larrabee's functionality rather than having fixed functions that are permanent and cannot be change like the ones with ATI and NVشIDIA.
Anyway, lets hope that it will offer many new good things that would benefits us.
ولی به هر حال Larrabee واسه رقابت اومده :
نقل قول:
Larrabee is expected to compete with GeForce and Radeon products from NVIDIA and ATI respectively
چیزی که باعث محبوبیت Larrabee شده معماری جدید GPGPU و قابلیت های اون هست !
پشتیبانی کامل از DirectX11 ، OpenCL3 ، برنامه ریزی کامل و تفاوت های اساسی با GPU های امروزی از دیگر ویژگی ها است !
اطلاعات بیش تر :
به قول یارو می گن ،ن*ا شیده شب درازه !!
داداشی صبر کن تا nvidia کارت جدید رو بزنه ، انوقت همه می رید تو قوطی :yes:
اخه این ATI چی ساخته که شما ها انقدر بهش ایمان دارید ؟
NVIDIA تکنولوژی داره !!!!!!!!!! ATI چی داره ؟؟
البته GPGPU خیلی وقت پیش در ati و اودیا لحاظ ضده بود
و OpenCL هم از سوی هر دوشرکت SDK ]ای جداگانه عرضه شده !
و DX11 هم که ati توی 5000 series لحاظ کرده
پس اینتل چیز خیلی جدید تری رو باید ارائه بده
به هر جهت از توضیحاتتون ممنون