این Fusion کی قرار هست بیاد؟
Printable View
این Fusion کی قرار هست بیاد؟
اواخر 2010 و اوایل 2011:love:نقل قول:
تا اونجا که می دونم سوکت AM3 r2 این پردازنده ها رو ساپورت می کنه باید به فکر عوض کردن کل قطعات باشیم !!!:Love-ssa~! (1): همچنین از رم های quad channel هم پشتیبانی می کنند !!!!!!!!نقل قول:
این list مختصر رو ببنید بد نیست
Bulldozer
"Zambezi" (32nm, 8-core)
- 4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] modules
- Support new ISA: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ], برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ], برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ], برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ], برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ], برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ], برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- L2 cache shared per module
- L3 cache shared per multiple modules on a single die
- Support fusion of CMP and JMP instructions
- Advanced Quad-Channel Memory Sub-System
- Higher memory level parallelism
- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- 10-100 wattsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- Tentative release date late Q4 2010 to Q1/Q2 2011
"Interlagos" (32nm, 16-core
- 8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] modules (two dies as MCM)
- HyperTransport 3.1
- Quad Channel DDR3
- Socket G34
منبع wikipedia :1. (5)::whistle:
با سلام
در مورد این سوکتها Socket G34و am3r2 کسی میتونه بیشتر توضیح بده سواد انگلیسیمون نم کشیده :love:
با تشکر
دوستان کسی میتونه یه تاریخ تقریبا دقیق از به بازار اومدن Fusion و سری 6000 ATI بده با منبع موثق مثل فروم خود AMD?
سلام
اولین مدل از سی های Fusion پردازنده های Llano and Ontario هستن که بین Q4 2010 و اوایل 2011 وارد بازار میشه
که 32 نانومتری SOI هستن برای اطلاعات بیشتر درباره پوشش سيليكونی به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برید و بخونید واقعا جالب !
پروسه های با نام کد رمز Interlagos برای سرور تولید میشن یعنی 16 هسته ای ها برای سرور و سوکت Socket G34 هم برای سرور
am3r2 تا اونجایی که من اطلاع گرفتم یک سوکت جدید نیست و فقط برای مشخص شدن این که این سوکت از پردازنده های که از پردازندهای گرافیکی مجتمع استفاده می کنن پشتیبانی بهینه تری داره (به احتمال زیاد)
یک موضوع مهم من اضافه کنم این پردازندها فقط برای این ساخته نشدن که پردازنده گرافیکی و پردازنده مرکزی یا محاسباتی در کنار هم باشه بلکه این پردازندهها باید از همدیگر کمک بگیر برای شتاب بیشتر در هر دو برای همین APU یا Accelerated Processing Unit نام گرفتن
رغیب اصلی پرندازنده های هم Sandy Bridge اینتل هستن که من به شخصه Fusion به خاطر معماری کامل تر بیشتر قبول دارم و آینده بهتری داره
دوستان من که قراره یه سیستم بگیرم به نظر شما ارزش داره 6 ماه صبر کنم و با همین سیستم سر کنم یا نه؟
اگه آره آخر 2010 قطعی هست؟
وانستیم تا اون موقع بگن 6 ماه دیگه عقب افتاد :1. (8):
البته فقط واسه اینم نمیخواهم واستم
سری 6000 هم هست
ببین عزیزنقل قول:
خرید سیستم همیشه همینه
شما 6 ماه دیگه صبر میکنید سری 6 نیامده سری 7 تبلیغ میشه :whistle:
بنظرم شما هر زمان که نیاز داشتید سیستمتون رو آپگرید کنید چون چرخه تولید و تبلیغات این شرکتها هیچ موقع از کار نمیایسته :1. (26):
ولی موقع انتخاب و خرید یه سیستمی نخرید که 6 ماه دیگه قیمتش از نصف هم کمتر شده باشه ، یه سیستم متعادل بخرید که با جریان تکمیل تکنولوژی (درصورت نیاز) با هزینه مناسب بتونید آپگرید کنید :11():
حرف شما درست ولی یه موقع هست مثل الان قراره یه چیزی بیاد که کلا فرق داره و نمیشه با آپگرید بهش رسیدنقل قول:
در ضمن اگه تازه سری 5000 اومده بود حرف شما درست بود
ولی خیلی وقته اومده به نظرم درست نیست بری در آستانه سری 6000 یه 5000 بگیری بگی همیشه یه سری جدیدتر تو راهه
ولی بازم میگم سری 6000 خیلی مهم نیست بیشتر سر Fusion شک دارم که منتظر بمونم یا نه
نگیرم یهو بیاد بترکونه ما بشینیم حسرت بخوریم :1. (12):
دوست عزیز خرید یه سیستم همواره تا بررسی کامل نشده یه ریسکه ممکنه fusion بیاد و اون چیزی که همه فکر می کنن نباشه چون یه تکنولوژی جدیده همینطور احتمالا قیمت بالایی هم خواهد داشتنقل قول:
اگر کمی واقع بین باشیم میبینیم که کارتهای سری 4 و 5 در حال حاضر تفاوت فاحشی ندارندنقل قول:
این همه هیاهوی dx11 به پا شد کدوم بازی الان هست که روی 5850 اجرا بشه ولی روی 4890 یا اجرا نشه یا تفاوت چشمگیر داشته باشه ؟
پردازنده اصلی خودم تا دیروز یه sempron 140 آنلاکی بود که باهاش همه کاری حتی بازی کردن کرایسیس ( رو رزولیشن بالا ) انجام میدادم و واقعا هیچ مشکلی هم نداشتم :whistle:
این پردازنده 1090 رو هم که گرفتم به این خاطر بود که بعضی از دوستان که نمیخوام اسم بیارم ( آرمان و نیما ) هر موقع ما رو میدیدند به 140 میخندیدند و این پردازنده شده بود کفشهای میرزا نیما :lol:
شما بودجتو مشخص کن و یه سیستم خوب بگیر مثلا یه 550 آنلاکی یه فن حسابی هم روش بگذار که برات بمونه
مادربرد هم یدونه 770 مناسب بگیر و گرافیک هم یدونه 4870 با 4890 دست دوم تمیز یا یدونه 260 یا 275 گارانتی دار
ماکزیمم 6 ماه دیگه روی کل این قطعات 40-50 تومن ضرر میکنی ولی اون موقع 5850 لااقل 100-150 تومن ارزون شده
بنظرم کسائی که همیشه یک قدم از مارکت عقبترند برد زیادی میکنند ، نه پول زیادی برای قطعات نوبری هزینه میکنند که نتونند در آینده نزدیک هزینه دیگری بابت آپگرید پرداخت کنند و نه اینکه مجبور میشن با یه سیستم به مدت چند سال سروکله بزنند تا ازش سیر بشن