امیدوارم که توانسته باشم کمکی بکنم
Printable View
امیدوارم که توانسته باشم کمکی بکنم
اگه اینطور باشه پس RV770 با 55 نانومتر باید کمتر از GTX280 با 65 نانومتر داغ کنه؟...که دقیقا بر عکسه!:1. (38):نقل قول:
در ضمن من شنیدم پایین اومدن ابعاد هزینه ساخت رو هم پایین میاره!:1. (40):
ابعاد ماسفت ها ربطی به مصرف انرژی ندارد بلکه تکنولوژی ساخت و ساختار درونی و فیزیک آن موثر است
دوست عزیز عواملی زیادی در بالا رفتن دمای چیپست دخیل هستند مانند:نقل قول:
اگه اینطور باشه پس RV770 با 55 نانومتر باید کمتر از GTX280 با 65 نانومتر داغ کنه؟...که دقیقا بر عکسه!
1- ولتاژی که به چیپست داده می شه.
2- تعداد Stream Proccessor ها
3- فرکانس Clock و Shader
4- Die Size چیپست که هر چی بیشتر باشه باعث میشه دما در سطح بیشتری پخش بشه.
5- معماری ساخت و Revision
6- نوع کولینگ به کار رفته در کارت
7- تکنولوژی ساخت که شامل 55 و 45 و 65 و 90 و ....... نانومتر میشه.
8- و ........
می بینی که تکنولوژی ساخت فقط یکی از عوامل به حساب میاد.
فکر نکنم من در مورد قیمت حرفی زده باشم :1. (27):نقل قول:
در ضمن من شنیدم پایین اومدن ابعاد هزینه ساخت رو هم پایین میاره!
منظور منم همین بود دیده!!!:yes:...آخه شما گفتی GTX280 حرارت کمی تولید میکنه...در تصحیح حرف شما گفتم بابا اینا رکورد حرارت رو ترکوندن شما چطور میگی حرارت کم تولید میکنه!نقل قول:
من کی گفتم شما اینو گفتی؟نقل قول:
این جمله از درون خودم جوشید!:1. (38):
والا چه عرض کنم...من جایی خونده بودم که انویدیا در سری GTX2XX تعداد ترانزیستور رو بالا برده ولی همچنان از تکنولوژی 65m استفاده کرده...همین باعث شده که اندازه Die بالا بره و درنتیجه تعداد کمتری پردازنده از یک ویفر بدست بیاد و همه اینا که گفتم باعث شده قیمت بالابره....ولی ATI در HD4800 فناوری ساخت رو 55nm قرار داده و به همین دلیل قیمت های HD4800 نسبت به GTX2XX پایین تره!نقل قول:
من گفتم یکی از دلایل هست نه کل قضیهنقل قول:
منظور منم همین بود دیده!!!:yes:...آخه شما گفتی GTX280 حرارت کمی تولید میکنه...در تصحیح حرف شما گفتم بابا اینا رکورد حرارت رو ترکوندن شما چطور میگی حرارت کم تولید میکنه!
خوشحالم با هم به توافق رسیدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]