SOHR@B (30-06-15)
سلام دوستان.
چندوقتی هست که این سوال ذهنم رو مشغول کرده !.
نمیدونم تاحالا کسی این بحث رو در این انجمن یا انجمن های همسایه مطرح کرده یا خیر!.
بهرحال, آیا پردازنده های مخصوص سرور Intel Xeon سوکت 771 برای انجام گیم های بروز و جدید مناسب هست یا خیر؟!.
همینطور که میدونید این نوع پردازنده از قابلیت و تکنولوژی های خاصی نسبت به CPUهای دیگه برخورداره (مثل: درصد کمتر هنگ و کرش , دمای کمتر , تکنولوژی Intel Direct IO و Integrated).
ولی در عوض به این فکر میکنم که شاید درمقابل از فناوری های مناسب و ضروری که باید برای اجرای صحیح "بازی" مهم هست, برخوردار نباشه!.
چون اصل و پایه Xeon برای استفاده هرچه بهتر روی سیستم "سرور" ساخته شده نه دسکتاپ های خانگی...
البته نکته مهم دیگه, سوکت های متفاوت بین 771 و 775 در مادربرد هست که خوشبختانه این موضوع بوسیله یک آداپتور پلاستیکی 1دلاری و کمی کنده کاری روی گوشه های پردازنده 771 میشه اونرو بدون مشکل روی سوکت 775 سوار کرد !...
البته مادربرد هم باید از چیپست حرفه ای مثل P43 یا P45 برخوردار باشه!.
خب میرسیم به مسئله قدرت:
بطور مثال از نظر قدرت پردازنده Intel Xeon X5450 با چهارهسته فیزیکی /فرکانس کاری 3 گیگاهرتز و سرعت FSB1333 / کش 12مگ
کاملا برابر با پردازنده Intel Core 2 Quad Q9650 با همین مشخصات هست!!.
اما نکته جذاب موضوع به اینجا ختم نمیشه!!
قیمت پردازنده X5450 درحال حاظر چیزی حدود 30 دلار آمریکا هست! ...
ودرمقابل C2Q Q9650 در بازار ایران بالای 280 هزار تومان یافت میشه!.
حالا با توجه به این تفاسیر دوستانی که در این زمینه سر رشته ای دارن, لطفا بیان و این موضوع رو بررسی کنن و منو از سردر گمی بیرون بیارن:دی!!.
.
.
موفق باشید.
SOHR@B (30-06-15)
|
درود دوست عزیز
همه چیز قدرت پردازشی نیست و همونظور که تراکتور قدرت بیشتری داره اما برای مسافرکشی استفاده نمیشه، این پردازنده ها هم هریک کاربری خاصی دارن. بصورت کلی پردازنده های Core I برای گیمینگ برتری دارن. البته در مقایسه مدلهای هم سطح و نه رده بالا با پایین رده.
7970 (30-06-15), AMD>INTEL (30-06-15), M3RS4D 50062 (30-06-15), sajad-tnt (30-06-15), viper95 (30-06-15)
ممنون از پاسختون دوست گلم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله, گفته شما کاملا صحیح هست ... اما من بیشتر دنبال جواب عملی و تست شده هستم!.
شما خودتون از این نوع پردازنده استفاده کردید؟!...
و اینکه شکی در این نیست که سری Core i با توجه به هسته های مجازیش برای گیم بهتر عمل میکنه!..
اما بهتر نیست نیم نگاهی هم به قیمت این سری (Core i) داشته باشیم ؟؟!.
اصل سوال من قیمت کمتر نسبت به عملکرد بهتر هست!.
خبات کریمی (30-06-15)
خیر دوست من تجربه عملی نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad-tnt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم بدنبال این سوالم با این تفاوت که برای کار رندر فیلم و افکتهای سنگین 3D وکانور وکپچرهای ویدئویی
sajad-tnt (30-06-15)
والا من هم دونبالش هستم یه دونه سی پی یوش رو هم دارم ولی اون تبدیل رو نتونستم پیدا کنم
مادربرد هم g41 هستش که تو فرومهای خارجی دیدم روش بستن
قبلها تو یه تاپیک دنبالش بودم برا خرید اون قطعه وقتی استقبالش رو ندیدم دیگه بیخیال شدم
ولی سی پی یو هنوز موجوده اگه بتونم تبدیل رو پیدا کنم بدم نمیاد تست بزنم و بنچ بگیرم
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
sajad-tnt (30-06-15)
|
به ؛ به ... یار در خانه و ما گرد جهان می گردیم:دی!.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیزم مدل پردازنده شما چی هست؟؟!.
توی ایران که فکر نکنم پیدا کنید (توی فروم PT یک نفر این CPUهارو + برچسبش وارد کرده بود اما آداپتورش رو تکی نمیفروخت!).
تنها راه اینه که مستقیم از چین خریداری کنید, که اونم متاسفانه تکی نمیفرشن و باید پک 10تایی بخرید.
قیمت تکیش 0.36 دلار هست که 10تاش میشه 3.6 دلار (نزدیک 15هزارتومان)!.
والبته باید از 15 الی 60 روز صبر کنید تا بدستتون برسه!!.
به نظر من از نظر پردازش در کارهای مختلف تفاوتی ندارند . گزینه خوبی میتونه باشه .
Intel Xeon X5450 vs Core2 Quad Q9650
M3RS4D 50062 (30-06-15), nima_hl (30-06-15), sajad-tnt (30-06-15), SOHR@B (30-06-15), تاج (30-06-15)
چارت PASSMARKبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PassMark CPU Lookup
Cyberlife (29-06-17), M3RS4D 50062 (30-06-15), sajad-tnt (30-06-15), SOHR@B (30-06-15)
سلام
روی پردازنده 771 تجربه ای ندارم ولی به مدت طولانی پردازنده بیس سیستم گیمم، زئون 5650 بود ( سوکت 1366 )
از نظر استابلیتی عالی بود
ولتاژ مورد نیاز پردازنده نسبت به سری i7 پائین تر بود که به همین دلیل به راحتی در فرکانسهای بالا با خنک کننده ایر میشد ازش استفاده کرد (آورکلاک)
در کل استفاده از پردازنده های زئون برای مصارف روزمره و گیم (در صورتی که هزینه خیلی بالا انجام ندید) بسیار گزینه خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 30-06-15 انجام شده است
AMD>INTEL (30-06-15), Cyberlife (29-06-17), M3RS4D 50062 (30-06-15), SOHR@B (30-06-15), تاج (01-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks