کاملا با حرفتون موافقم ،ولی خوب من با توجه به بودجه ایشون قطعات رو معرفی کردم .و الا برای یه سیستم خوب باید حداقل 3 یا 4 میلیون خرج کنن .
Printable View
کاملا با حرفتون موافقم ،ولی خوب من با توجه به بودجه ایشون قطعات رو معرفی کردم .و الا برای یه سیستم خوب باید حداقل 3 یا 4 میلیون خرج کنن .
این مورد که شما فرمودید که گرافیک رو سی پی یو هست---یعنی اگر گرافیک جدا بندازیم---اون مقدار پردازش به سی پی یو بر میگرده؟قدرتش چقدر؟
یعنی اگر من یه مادربرد خوب بخرم با سی پی یو بالا --میتونم فعلا از گرافیکش استفاده کنم و بعدا که یه کارت گرافیک خریدم ---گرافیک سی پی یو خودش رو غیر فعال کنم ؟
در این صورت چه مادر برد و سی پی یو ای رو پیشنهاد میدین؟
مورد بعد اینکه آیا همین سیستم با هارد یک ترا بایت از یه لب تاب با همین قدرت ارزونتره یا گرونتر--؟
یعنی در کل در دو سیستم با قدرت یکسان قیمت pc بالاتر میشه یا لب تاب /؟
البته 400تومن هم مانیتور در سیستم PC است.
نه ربطی نداره. CPU که خودش قرار نیست پردازش گرافیکی رو به عهده بگیره بلکه کارتی که روی CPU گذاشتن این کارو می کنه.نقل قول:
از لحاظ قدرت Intel HD Graphics ها برای کارای ساده ی روزانه مثل وب گردی و تماشای فیلم و این جور چیزا خوبن ولی برای کارای حرفه ای مثل گیم زیاد چنگی به دل نمی زنن.
بله می تونین. اگه می خواین چنین کاری بکنین بهتره از پردازنده های نسل چهارم اینتل استفاده کنین که Intel HD Graphics 4400 و Intel HD Graphics 4600 دارن. درصورت استفاده از پردازنده های نسل چهارم باید مادربرد با سوکت 1150 بخرین. مادربرد روی پرفرمنس تاثیری نداره فقط شما باید با توجه به بودجه تون مادربردی انتخاب کنین که امکانات مرد نظر شما رو داشته باشه(مثلا پورت USB 3 و STAT 6Gb/s و...)
همیشه لپ تاپ ها هم از سیستم های رومیزی گرون تر هستن و هم ضعیف تر!:1. (27):(تنها برتری لپ تاپ نسبت به PC قابل حمل بودنش هست)
نقل قول:
میشه مدل و مارکی خوب معرفی کنید
چون به این ترتیب و با حذف گرافیک دستم باز تر میشه:yes:
هر چی عدد جلوی Intel HD Graphics بیشتر باشه قوی تره
4600 آخرشه؟
----------------------------
تو i5 فقط اینا 4600 هست>؟
http://www.takmax.com/category-269/category-273/category-329/
من پیشنهاد می کنم از پردازنده ی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] با قیمت 675 تومان استفاده کنین ولی در مورد مادربرد همون طور که گفتم خودتون باید براساس انتظاراتتون انتخاب کنین(مارک های ASUS و MSI و Gigabyte و Asrock پرطرفدارترین مارکها هستن که همشون هم کیفیت خوبی دارن)نقل قول:
معمولا هر چی عددش بیشتر باشه جدیدتر و قوی تره ولی گاهی اوقات استثنا هم پیدا میشه.
بعد از 4600 میشه 5000 و بعد هم 5100 و بعد هم 5200 (البته این دوتای آخر با نام Intel Iris Graphics شناخته میشن نه Intel HD Graphics) ولی هنوز پردازنده ای با این 3 کارت برای PC عرضه نشده.
همه ی i5 های نسل چهارمی که برای سیستمای رومیزین 4600 هستن.
منبع:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
:1. (5):
تفاوت
core i 5
4670
با 4670k چیه؟ و یا با مدل های 4670t و 4670s
این سی پی یو تا چه باسی از رم رو جواب میده ---؟
چه برندی برای رم خوبه؟ باس 2133 یا 2600
پاور چی برام کافیه؟ وات و مارک؟
در مادربرد با سوکت 1150 که به سی پی یو 4670 بخوره-----سری z77 با z87 چه تفاوت هایی دارد و کدام برتره؟
در کل در این سری از چیپ ست ها کدوم بهتره
LGA1150 ---> Intel Z87 , Intel H87 , Intel Q87/B87 , Intel Z77
4670k قابلیت Overclock شدن داره ولی بقیه شون این قابلیت رو ندارن. نسخه های t و s هم یه کم از نسخه ی معمولی ضعیف ترن و مصرف برق کمتری دارن(نسخه های t و s رو توصیه نمی کنم)نقل قول:
در حالت عادی تا 1600 ولی در صورت Overclock کردن فکر کنم تا 2400
چه خبره 2133 یا 2600؟!:1. (27): چرا خرج الکی می کنین؟ همون 1600 برای شما کافیه بیشتر از 1600 به درد اورکلاکرهای حرفه ای می خوره.
برند Green پاورهای خوبی داره و قیمتاشم مناسب هست. در مورد Wattage باید همه ی قطعاتو دقیقا مشخص کنین تا ببینیم مصرفشون چه قدره.
Z77 که مربوط به سوکت 1155 هست برادر من!
چیپستای مختلف توی پرفرمنس زیاد تفاوتی ندارن فقط بعضی چیپست ها بهتون اجازه ی اورکلاک قطعات رو میدن و بعضی ها نمیدن و توی یه سری از امکانات متفاوت هستن با این حال میشه گفت که Z87 بهترین و گران ترین هست.
لطفا اینو مطالعه کنین:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]