اصولا من یک جورایی با Phenom I مخالفم به نظرم یک مقدار پول دور ریختن هستش یک Athlon X4 صد شرف به اون داره
Printable View
اصولا من یک جورایی با Phenom I مخالفم به نظرم یک مقدار پول دور ریختن هستش یک Athlon X4 صد شرف به اون داره
سلامنقل قول:
منم دقیقا این حرفو قبول دارم یعنی اصلا با خوانواده فنوم ها موافق نیستم و دقیقا خوانواده اتلون ایکس 2 های 4 هسته ای بهترین گزینه برای خرید هستند . مخصوصا در آینده که تمام برنامه ها روی این سی پی یو ها ی 4 هسته ای تمرکز بیشتری پیدا میکنند و بیشتر با این سی پی یو ها مچ میشند و به مرور زمان سی پی یوهای 2 هسته ای و فنوم ها مرخص میشند
موفق باشید
البته توجه کنید که مخالفت فقط با Phenom I هستش نه با Phenom II . و همچنین Phenom ها هم 4 هسته ای دارند و اینجور نیست که فقط Athlon II 4 هسته ای باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز متوجه هستم راستش من بیشتر به خاطر اینکه دل پری نسبت به فنوم 1 ها داشتم از فنوم 2 ها هنوز استفاده ای نکردم و در حال حاظرم از athlon2 *4 620 دارم استفاده میکنم و واقعا راضی هستم . و به نظرم فنوم 1 ها ساختار مناسبی نداشتن حالا فنوم 2 ها رو نمیدونم
موفق باشید
خوب حدود 60% از ATHLON II ها از همون معماری AGENA که مربوط میشه به نسل اول فنوم استفاده می کنندنقل قول:
احتمالا نارضایتی شما بیشتر به تکنولوژی ساخت پردازنده بر می گرده که در فنوم نسل اول 65 نانومتری بود که یکم حرارت مشکل ساز بود
اون 40% بقیه هم نسل فنوم 2 هستند که کش L3 اونها غیر فعال شده
شما می تونی بفهمی که پردازنده شما به کدوم نسل مربوط میشه که کار ساده ای هست
هیت سینک را بردار و به استپینگ پردازنده یک نگاهی بنداز
اگر استپینگ بصورت XXCXX بود یعنی حرف سومش C بود مربوط میشه به فنوم 2 ها که امکان آنلاک کردن کش L3 را هم با توجه به مادربرد دارید
ولی اگر A یا D بود که همون فنوم نسل اول هست که بصورت 45 نانومتری تولید شده