پاسخ: کدام یک از این مادربردها کارت صدای آنبرد و چیپست لن با کیفیت تری دارند؟
نقل قول:
برای اطلاع از تکنولوژی های منحصر به فرد گیگابایت در زمینه صدا و شبکه به دو لینک زیر سر بزنید . این برای مادربردهای گیمینگ این شرکت هستند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مدلهای ultra durable هم امکانات خوبی در نظر گرفته شده
115dB SNR HD Audio
گیگابایت برای آنکه کاربران خود را مطمئن کند که بهترین کیفیت صدای ممکن را بر روی کامپیوتر خود تجربه خواهند کرد، از ALC1150 در مادربردهای سری ۹ خود بهره برده است. ALC1150 یک تراشه کنترلر صوتی چند کاناله است که تجربه صدای با کیفیت تا 115 دسیبل SNR را ارایه میکند.
و آمپلیفایر داخلی
GbE LAN به همراه بهینه ساز شبکه گیگابایت
GIGABYTE LAN Optimizer طراحی شده است تا این امکان را به کاربر بدهد تا انواع مختلفی از ترافیک شبکه را مدیریت کند. به این ترتیب میتوان اطلاعات مربوط به استریم مدیای HD، وب گردی یا بازی آنلاین را اولویت بندی کرد تا در اولویت بالاتری نسبت به دانلود فایلهای بزرگ قرار گیرند و پنهای باند بیشتری به آنها اختصاص داده شود.
و CFOS / LAN Optimizer
هیچ کدوم از این تکنولوژی ها منحصر به فرد نیستند و همه چیزهای ساده هستند که در همه محصولات است و فقط رنگ و بوی تبلیغاتی روش زدند (که همه این کار رو می کنند). نه ALC1150 منحصر به فرد گیگابایت است، نه آمپلی فایر داخلی گذاشتن روی مادربرد، نه چیپ های لن Killer و نه این نرم افزار LAN Optimizer که جایگزین های حرفه ای تر براش بسیاره.
با این تفاصیل هر دو مادربرد gigabite z97 gaming 3 و msi z97 gaming 3 در یک رده هستند و از نظر کارت صدای آنبرد فرقی با هم ندارند.در نهایت کدوم یکیشون پیشنهاد میشه؟
نقل قول:
با این تفاصیل هر دو مادربرد gigabite z97 gaming 3 و msi z97 gaming 3 در یک رده هستند و از نظر کارت صدای آنبرد فرقی با هم ندارند.در نهایت کدوم یکیشون پیشنهاد میشه؟
بررسی مادربردهای گیگابایت در این تاپیک جمع آوری شده است . در مورد گارانتی گیگابایت با گارانتی آواژنگ بهتر هست .
من تکنولوژِی گیگیابایت رو + ایسوس به msi ترجیح میدم
msi صاحب تکنولوژی نیست بلکه ازش استفاده میکنه چیزه خاصی رو نکرده مثل گیگابایت که dual bios رو ساخت و ایسوس هم الان داره تو مادر برد های رده میانی و رده بالاش ازش استفاده میکنه
من پیشنهادم اینه هر مدلی میگیری از گیگابایت یا ایسوس بگیر (ایسوس همیشه مدل های مشابه به گیگابایتش از لحاظ تکنولوژی و کارکرد 100 تومن گرون تره نصبت به گیگا)
من خودم گیگا رو پیشنهاد میدم از سه تا مادربرد هم استفاده کردم.از ایسوس و گیگا راضی بودم
msi میتونست تو ایران رقیب جدی برای گیگابابیت و ایسوس باشه ولی پشتیبانی نشد بطور کامل از ماتریکس مثل اواژنگ از گیگابایت.
منم گیگابابیت رو پیشنهاد میدم.
با تشکر از دوستان.تا اینجا تصمیم بر گیگابایت شد.اونم از سری گیمینگش.با زهم تحقیق میکنم تا اگر چیز تازه ای به دست آوردم برای اطلاع دوستانی که مثل من بین این چند مدل مردد موندن کمکی باشه.
اوه. مگه ضبط کردن صدا چیه که این همه آب و تاب داشته باشه گلپسر؟ :Love-ssa~! (1):
حتی مادربردای 200 تومنی هم بدون نویز این کار رو میکنن چه برسه به Z97-Gaming 3
اگه میخای بیشتر هزینه کنی ، به نظرم همین برد رو بگیر با یه کارت صدای مجزای دیگه
نقل قول:
اوه. مگه ضبط کردن صدا چیه که این همه آب و تاب داشته باشه گلپسر؟ :Love-ssa~! (1):
به یکی از دوستان قدیمی مادربرد gigabyte h97-gaming 3 پیشنهاد دادم . قبلا این دوستمون کارت صدای حرفه ای داشت . بعد از خرید کلی تشکر کرد . گفت واقعا کیفیت خروجی صدا دست کمی از کریتیو 300 تومنی که خریده بود ندارد .
نقل قول:
درست میگی دوست عزیز.قطعا کارت صدای اکسترنال و حرفه ای بعدا میگیرم.اما الان دارم یک سیستم نسبتا تا حدودی سنگین بر می دارم و چون به صورت آماتور ضبط صدا و میکس و مونتاژ آهنگ انجام میدم میخواهم مثل این مادربرد قدیمی ای که دارم صدای ضبط شده پر نویز نباشه.البته به میکروفون و کابلش هم خیلی خیلی ربط داره که اونم دارم مدل حرفه ایشو میگیرم.اما الان که دستم واسه خرید کارت صدای حرفه ای(و میکروفون حرفه ای) خالیه میخواهم کارت صدای مادربردم هم خوب باشه.
نقل قول:
درست میگی دوست عزیز.قطعا کارت صدای اکسترنال و حرفه ای بعدا میگیرم.اما الان دارم یک سیستم نسبتا تا حدودی سنگین بر می دارم و چون به صورت آماتور ضبط صدا و میکس و مونتاژ آهنگ انجام میدم میخواهم مثل این مادربرد قدیمی ای که دارم صدای ضبط شده پر نویز نباشه.البته به میکروفون و کابلش هم خیلی خیلی ربط داره که اونم دارم مدل حرفه ایشو میگیرم.اما الان که دستم واسه خرید کارت صدای حرفه ای(و میکروفون حرفه ای) خالیه میخواهم کارت صدای مادربردم هم خوب باشه.
به قول اوستا امید که کارت صدا برای کسایی هه که آهنگ میسازن نه فقط برا ضبط صدا یا میکس فیلم و ...
اینا که نیاز به کارت صدای چندانی احتیاج نداره
هر چند به قول گلپسر که نسل نهم گیگابایت چنان رو کارت صدا و سیستم صوتی و کانال هاش کار کرد که عملا نیاز به کارت صدای مجزا رو هم بی نیاز کرد
به نظرم اگه خیلی دقدقه داری به قول اوستا امید H97-Gaming 3 هم خیلی زیاده و همینو تهیه کن