پاسخ: چه مادربوردی بگیرم با این قطعات...؟
خیلی جالبه.
می گم حالا که شما لطف کردی یه مانیتور هم با 150 تومن معرفی می کنی؟
واسه گیم می خوام گرافیک هم 5770 هستش. من دیدم شما اکثرا یه مدل از ال جی پیشنهاد کردید. ولی خیلی جاها 2036s aoc پیشنهاد می کنند. می خواستم ببینم کدوم بهتره و چرا یا شاید تفاوت چندانی ندارند. به هر حال مدل aoc بزرگتره...
نقل قول:
خیلی جالبه.
می گم حالا که شما لطف کردی یه مانیتور هم با 150 تومن معرفی می کنی؟
واسه گیم می خوام گرافیک هم 5770 هستش. من دیدم شما اکثرا یه مدل از ال جی پیشنهاد کردید. ولی خیلی جاها 2036s aoc پیشنهاد می کنند. می خواستم ببینم کدوم بهتره و چرا یا شاید تفاوت چندانی ندارند. به هر حال مدل aoc بزرگتره...
مونیتورهای توی این رنج قیمت از نظر کیفیت زیاد با هم تفاوتی ندارند
lg و سامسونگ 19 اینچ شرکتی هم با همین حدود قیمت تو بازار هست که بنظرم گزینه های بدی نیست
سلام دوست من
خوب من امروز بالاخره شاد و شنگول رفتم از بازار طالقانی (اصفهان) سیستمم رو بگیرم، ولی پس از کلی جستجو هیچکدوم از قطعات گیرم نیومد!!! یا بعضی هاشو که داشتن خیلی بالاتر از قیمتی که شما نوشتید می فروختن:
manitor aoc 2036 170,000
جالبه گفتم بدون گارانتی مادیران می خوام گفت : اونا کیفیت نداره خراب شد تعمیر نمی کنن اگه نگهبان دم در هم دید ازت می گیره سه سال زندان داره:gasp:
asrock 770de3l
اصلا هیچ جا نداشتن و حتی اسمشو هم نشنیده بودن. تو فروشگاه های اینترنتی هم ندیدم.:1. (28):
2gb elixir 1333 cl9 اینو یکی داشت 49 میداد می گفت امروز شده 49
athlon ii x3 440 اینو هم یکی داشت 92 تومن می داد
435b green ~50 اینم 53 تومن
تازه این سه تا رو هر کدوم فقط یه جا داشتن و تلفنی قیمت گرفتن معلوم نیست واقعا داشته باشن یا نه...
خب کیس و پاور و هارد و رایتر رو همینجا می خرم.
ولی سی پی یو و مادربورد و رم و مانیتور رو نمی دونم چکار کنم...شما مطمئنی این قطعات با این قیمت تو بازار هست؟ یه فروشگاه مطمئن توی تهران که با پست بفرسته سراغ نداری اینارو داشته باشه با قیمت مناسب؟
ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
سلام دوست من
خوب من امروز بالاخره شاد و شنگول رفتم از بازار طالقانی (اصفهان) سیستمم رو بگیرم، ولی پس از کلی جستجو هیچکدوم از قطعات گیرم نیومد!!! یا بعضی هاشو که داشتن خیلی بالاتر از قیمتی که شما نوشتید می فروختن:
manitor aoc 2036 170,000
جالبه گفتم بدون گارانتی مادیران می خوام گفت : اونا کیفیت نداره خراب شد تعمیر نمی کنن اگه نگهبان دم در هم دید ازت می گیره سه سال زندان داره:gasp:
asrock 770de3l
اصلا هیچ جا نداشتن و حتی اسمشو هم نشنیده بودن. تو فروشگاه های اینترنتی هم ندیدم.:1. (28):
2gb elixir 1333 cl9 اینو یکی داشت 49 میداد می گفت امروز شده 49
athlon ii x3 440 اینو هم یکی داشت 92 تومن می داد
435b green ~50 اینم 53 تومن
تازه این سه تا رو هر کدوم فقط یه جا داشتن و تلفنی قیمت گرفتن معلوم نیست واقعا داشته باشن یا نه...
خب کیس و پاور و هارد و رایتر رو همینجا می خرم.
ولی سی پی یو و مادربورد و رم و مانیتور رو نمی دونم چکار کنم...شما مطمئنی این قطعات با این قیمت تو بازار هست؟ یه فروشگاه مطمئن توی تهران که با پست بفرسته سراغ نداری اینارو داشته باشه با قیمت مناسب؟
ممنون از راهنماییتون
آدرس یه فروشگاه مطمئن رو براتون ارسال کردم باهاشون تماس بگیر 1 روزه قطعات دستتونه:give_rose: