دوست عزیز شما رم مخصوص core I7 بگیر بهتر چون رمهای معمولی که با ولتاژ بیشتر از 1.65 کار میکنند باعث آسیب رساندن به پردازنده Core I7 میشود.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما رم مخصوص core I7 بگیر بهتر چون رمهای معمولی که با ولتاژ بیشتر از 1.65 کار میکنند باعث آسیب رساندن به پردازنده Core I7 میشود.نقل قول:
عذر میخوام میشه بیشتر در مورد رم های مخصوص i7 صحبت کنید...یه نمونه ای...عکسی...قیمتی...نقل قول:
با فرمایش شما مخالفم سوکت 1366 از پردازنده های 6 هسته پشتیبانی کرده در حالی که چنین چیزی در مورد سوکت 1156 صادق نیست و حتی بعضی از شرکتها از همین الان کدهای مربوط به پردازنده های 6 هسته ای اینتل را که با تکنولوژی 32 نانومتر ساخته شده اند از حدود 1.5 ماه قبل به بیوسهای خود وارد کرده اند بعنوان مثال MSI X58-Pro که یک مادر برد معمولی در مورد چیپست X58 به حساب میاید از بیوس ورژن 8.7 از این پردازنده پشتیبانی میکند و من اطمینان دارم این موضوع در مورد برندهای دیگر نیز صادق خواهد بود.نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز اینها همان رمهای Triple Channel از نوع DDR3 هستند که در بسته های 3 عددی به فروش میرسند .نقل قول:
فرق آنها با رمهای معمولی در این است که برای عمل با کنترلگر حافظه درون پردازنده Core I7 بهینه شده در ضمن تمامی انها بر اساس استاندارد اینتل باید با ولتاژ کمتر از 1.65 کار کنند
سلام. ضمن تشکر از دوستان ، چون شما فرموردید کاربردی که مد نظرتون هست فقط و فقط کارایی بالا تو اجرای چند برنامه با همدیگه هست ، این نکته رو بگم که سیستم سریع و خوبی رو انتخاب نمودید اما هارد رو هم فراموش نکنید. چون توی این کاربری شما و این سیستم ، یه هارد معمولی یا قدیمی نقش گلوگاه رو بازی می کنه که باید به این نکته توجه داشته باشید.
موفق باشید.
جناب من 320 مکستور دارم...اگر بخوام تعویض کنم چه مدلی و با چه سرعتی بردارم؟یعنی بالاترین سرعت کدوم هستش؟با حجم 1 ترابایتنقل قول:
چرا جواب نمیدین؟
فرشید جاننقل قول:
اون هارد برای این سیستم مثل این میمونه که مرسدس بنز بخری تایر ژیان زیرش بندازی :lol:
همونطور که دوست ریز بینمون فرمودند اگر برنامههای شما سنگین هستش و تروپوت زیادی با هارد داره بهتره از دوهارد به صورت رید 0 یا یک هارد وسترن دیجیتال بلک استفاده کنید :give_rose:
اولا مطمئن باشید که سیستم اولی که انتخاب کردید قطعا از هر دو سیستم دیگه چه الان وچه در اینده بواسطه ارتقاء ، برای شما بهتره.در مورد هارد هم یکی از بهترین گزینه ها همون طور که اقا نیما هم در بالا گفتن هارد وسترن دیجیتال بلک با ظرفیت 1 ترابایت و سرعت 7200 دور هست که فکر می کنم قیمتش هم ظاهرا حدود 100 تا 110 تومن باشه.
سلام! ببخشید من آفلاین شده بودم!نقل قول:
با تائید حرف دوست خوبم نیما پیشنهاد بنده هم برای این کار هارد Western Digital سری Black هست که میتونه بسیار خوب باشه مخصوصا برای اجرای همزمان چند برنامه و جستجو در هارد اما متاسفانه قیمتش رفته بالا. ( البته ظاهرا در این دو روزه کلا کمی در بازار افزایش قیمت وجود داشته. به هر حال دوستانی که در تهران تشریف دارند بهتر میدونن)
برای گزینه دوم هم می تونید برای 1 ترابایت بستن دو هارد 500 به صورت Raid0 رو در نظر داشته باشید. ( البته امیدوارم از معایب و مزایای Raid0 با خبر باشید. )