والا بودجم کلا حدودا 250-300 یا یکم بیشتر کمتر هست.
کارت گرافیک فعلیم Sapphire HD 5550 که فعلا قصد عوش کردنشو ندارم.
مونیتورم هم رزولیشن نهاییش 1360x768 هستش.
:دی
Printable View
والا بودجم کلا حدودا 250-300 یا یکم بیشتر کمتر هست.
کارت گرافیک فعلیم Sapphire HD 5550 که فعلا قصد عوش کردنشو ندارم.
مونیتورم هم رزولیشن نهاییش 1360x768 هستش.
:دی
بین این مین را دوست دارینقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر اینو دوست نداری چون usb3 نداره اینو ببین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر از هیچ کدوم هم خوشت نیومد ناراحت نباش مین زیاد دارم برات
پینوشت : زیاد از برخورد من جا نخورید دوستان قدیمی در جریان هستند من هر 3-4 ماه یک مرتبه یه رگ تو مغزم میگیره و با یک نفر گذری یک معامله شیرین انجام میدم حالا قرعه به نام شما افتاده. امشب یه سیستم بهتون میدم که لذتش را ببرید
البته اگر معامله انجام دادیم شنبه بعد از ظهر میتونید در بازار ولیعصر جنساتون رو تحویل بگیرید و زمان تست هم هر چه قدر لازم داشتید توی فاکتور براتون نوشته میشه ( خلاصه فکر نکنید جنسائی که معرفی میکنم مشکلی دارند یا رو دستم باد کرده :wink:)
من میرم شام بر میگردم در خدمتتون هستم
با چه CPU ای ؟ همون Athlon 4x 631 ؟ قیمت مین ها چنده بعد؟
(اون 280-300 که گفتم با حساب رم بود، چون رم فعلیم DDR2 هست که منسوخ شده و مسلما DDR3 باید بگیرم که نمیدونم دقیقا 4 گیگش چند در میاد).
4 گیگ (2*2) رم twinmos 1333 که رم خوبی هم هست زیر 50 در میاد ( اینو این لحظه موجود ندارم و باید قیمتش را شنبه چک کنم )نقل قول:
رم ddr2 شما را هم ازتون بر میدارم بفرمائید چی دارید
زیاد نگران قیمتها نباش آخر کار یک قیمتی بهتون میدم که راضی باشید :wink:
پس یک پله بر میگردیم عقب تر :lol:
پلتفرم fm1 دوست دارید یا am3 ؟ ( از پست اولی که زدید مشخص بود که خودتون واردید. برای همین مستقیم به سراغ پیشنهاد رفتم اگر نیاز به مشاوره دارید باز یک پله میریم عقب تر و اول تبادل نظر میکنیم )
والا واسه من سوکتش زیاد مهم نیست، خود CPU و قیمتش و Performanceش واسه گیمینگ مهمه، (البته AM3 فکر کنم مین هاش ارزون تر باشه، نه؟).
تنها رم هم نمیخوام بفروشم، همین cpuم که Intel 3.06 GHZ Hyper-Threading + یه Mobo EP31-DS3L و یه کارت گرافیک GT 8600 512MB و دو گیگ رم DDR2 میخوام باهم بفروشم، حالا اگه شما قطعات دست دوم نمیخرید زیاد مهم نیست بعدا جایی پیدا میکنم بخرن. (مین و کارت گرافیک جعبه دارند)
راستی بهتر نیست به پ.خ منتقل کنیم ؟ :دی
من کلا به پخ اعتقاد ندارم :lol:نقل قول:
کشیدن معامله در پخ معمولا از طرف فروشنده هائی اتفاق میافته که ریگی به کفش داشته باشند
ما عزیز از رو بازی میکنیم
ولی اگر شما اونجوری راحتت تر هستید حرفی نیست. پیش به سوی پخ :give_rose:
پینوشت : گرامی ما در صفحه اول همین تاپیک مشاوره هامون را انجام دادیم و مشکل شما در این لحظه تهیه کالاست
من خیلی به ندرت برای تهیه جنس در تاپیک مشاوره به کسی کمک میکنم چون میدانم که ممکن است از این عمل برداشت نادرستی شود
ولی امشب اون رگه گرفته دیگه کاریش نمی تونم بکنم :lol: