پاسخ: نیاز به راهنمایی برای خرید CPU و مادربورد مناسب
دوست عزیز AMD حرفی واسه زدن نداره و نخواهد داشت .:great:
و فقط نقش یک تحریک کننده را واسه اینتل داره که اون دست بکار بشه و تکنولوژی جدید را معرفی کنه !
فقط همین .
البته قیمت خیلی مهمه ولی AMD برای بدست آوردن بازار فقط رو قیمت کار میکنه تا رو کارایی CPU نمونه اش :
Phenom 9000 که جدید ترین Cpu های AMD محسوب میشه در صورتی که با یک Q6600 oc پوزش به خاک مالیده میشه !
با تشکر.:11():
دوست عزیز من نمیدونم شما ماهانه از اینتل چقدر حقوق میگیری که اینقدر تبلیقش رو میکنی.ولی من تبلیق نمیکنم بلکه نتیجه تحقیقاتم رو میگم.در ضمن اگر حرف از تکنولوجی باشه اینتل داره در معماری nehalem خودش از طرح های AMD استفاده میکنه یعنی همون کنترل کننده حافظه داخلی یا یه چیزی شبیه به HYPERTRANSPORT شرکت AMD داره به جای FRONET SIDE BUS استفاده میکنه که اسمش رو دقیقا یادم نیست خودت برو تو مشخصات NEHALEM همه چیز دستگیرت میشه.راستی AMD معماری جدیدی رو معرفی کرده به نام HYDRA برای مقابله با NEHALEM خودت برو تو گوگل ببین AMD چی کار کرده بعد حرف از تکنولوجی اینتل بزن.راستی تکنولوجی SSE5 رو هم AMD قراره در پردازنده های آیندش بزاره.یه چیز وقعامهم یادم رفت بگم هر وقت INTEL تونست پردازنده QUAD CORE ذاتی بزنه نه اینکه بیاد دوتا DUAL CORE رو بکونه تو یه CPU اونوقت بیا حرف از تکنولوجی INTEL بزن.:great:
در هر صورت drogon جان من قصد توهین ندارم فقط معلوماتم رو میگم ونتیجه تحقیقاتم اینه که فهمیدم AMD از نظر قیمت از اینتل بیشتر میصرفه وا واقعا پردازنده کار راه اندازی هست یعنی شما با پرداخت 920000 تومان میتونی سرعتی معادل یه CPU INTEL که قیمتش 1400000 تومن رو ببری.:11():
نقل قول:
دوست عزیز من نمیدونم شما ماهانه از اینتل چقدر حقوق میگیری که اینقدر تبلیقش رو میکنی.ولی من تبلیق نمیکنم بلکه نتیجه تحقیقاتم رو میگم.در ضمن اگر حرف از تکنولوجی باشه اینتل داره در معماری nehalem خودش از طرح های AMD استفاده میکنه یعنی همون کنترل کننده حافظه داخلی یا یه چیزی شبیه به HYPERTRANSPORT شرکت AMD داره به جای FRONET SIDE BUS استفاده میکنه که اسمش رو دقیقا یادم نیست خودت برو تو مشخصات NEHALEM همه چیز دستگیرت میشه.راستی AMD معماری جدیدی رو معرفی کرده به نام HYDRA برای مقابله با NEHALEM خودت برو تو گوگل ببین AMD چی کار کرده بعد حرف از تکنولوجی اینتل بزن.راستی تکنولوجی SSE5 رو هم AMD قراره در پردازنده های آیندش بزاره.یه چیز وقعامهم یادم رفت بگم هر وقت INTEL تونست پردازنده QUAD CORE ذاتی بزنه نه اینکه بیاد دوتا DUAL CORE رو بکونه تو یه CPU اونوقت بیا حرف از تکنولوجی INTEL بزن.:great:
داداش مثل اینکه بد جوری طرفداره AMD هستی !!:1. (38):(نکنه چون خودت از AMD استفاده میکنی طرفدارشی مثل من )
این جواب این Quad Core :
AMD میاد 4 هسته ای میزنه بعد با 2 هسته ای اینتل قابل مقایسه هست !!!!!!:1. (10):
خودت را درقید نکن .
من شوخی کردم با شما .
ولی Nehalem باید بیاد با این Hydra مقایسه بشه تا معلوم بشه که چند مرده حلاجه !
البته Nehalem تا آخره 2008 آمده دیگه ولی Hydra اگه خدا عمری بده ! 2010 دیگه زود تر نمیاد . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز ما که هر چی گفتیم شما حرف خودت را زدی !:1. (27):
Intel همیشه کاراییش بهتر بوده برای اینه که کل مردم دنیا ازش استفاده میکنند.:cool:
اینتل سهم بیشتری از AMD تو بازار داره و این نشون میده که ازش رازی هستند که میرن اینتل میخرن .:great:
تو همین PC Network شما از 100 نفر 10 نفر بیشتر نمیبینی که از AMD استفاده کنه !!!:yes:
بسه یا بازم بگم !:1. (40):
نقل قول:
در ضمن اگه NEHALEM هم بیاد تکنولوجی هاش همه شبیه AMD هستش وچیزه جدید تری ارایه نکرده تازه هنوز هم نتونسته چند هسته ای ذاتی بزنه.همون برنامه قدیمش جندت CPU دو هسته رو میکنه تویه یک CPU.:1. (1):
آقای نسبتا مهندس عصاب مارا خرد کردی با تکنولوژی !
اصلا مهم نیست که از چه تکنولوژی استفاده بشه مهم کاریی هست که AMd تا حالا 100 دفعه سوکت و .... عوض کرده باز نتونسته با اینتل رقابت کنه !!!
تازه اینم بگم که هی میگی تکنولوژی بدونی AMD هر کاری کنه باز نمیرسه !:
AMD با این مموری کنترلر مجتمع که خیلی زودتر از ایتل معرفیش کرده هیچ کاری نتونست بکنه این ها همش نشون میده AMD اصلا خودش نمیدونه چه میکنه !!!:whistle:
اینتل با FSB که از زمان تیر کمون شاه معرفیش کرده بود داره خیلی راحت با AMD کل میندازه !!!!!!!!:yes:
شما قصد بالا بردن پست را داری نمیتونستی همشو تو یک پست بزنی که انقد تاپیک را شلوغ نکنی
در صورتی که با یک پست همه ی این پست ها رو میشه زد !!!!!!!!!!!!!!!!!:1. (27):
اون دکمه ی ویرایش را برای این گزاشتن نه 200 پست پشت سره هم بزنید.
ببخشید من با این حرف هام قصد توهین ندارم .
آقا مهدی شما یک چیزی بگو آقای MAHRAD شما هم همینتور.
انقد گفتی AMD که ما هم مجبور شدیم به اون مهاجرت کنیم !
البته اگر من کارم با CPU INTEL حل نشه !!!!!
منم قصد توهین ندارم فقط نتیجه تحقیقاتم:give_rose: