پاسخ: نیاز به دانستن قیمت چند مادربرد
نیما جان خیلی ممنونم و با شناختی که از شما دارم می دونم کارتون و تحقیقاتون همیشه در زمینه ماردبردهای ای ام دی به روز است. برای همین چه کسی از شما بهتر و متخصص تر . من دنبال یک مادربرد خوب برای اورکلاک و کارهای سنگین گرافیکی هستم میخواستم یک برد خوب از شرکت ازراک به من معرفی کنی و دوست دارم بتونم رو این برد از سی پی یو های جدید بولدوزر هم استفاده کنم البته از بردهای ایسوس و گیگابایتم اگر معرفی کردین مشکلی نداره موفق باشید و همیشه پیروز و به روز
اگر بردی بخواهید که پردازنده جدید رو پشتیبانی کنه ،باید صبر کنید تا وارد بشه. اما من شنیدم که ASROCK 890FX Deluxe 4 با آپدیت بایوس جدید قالبیت ساپورت پردازنده جدید رو خواهد داشت.
نقل قول:
نیما جان خیلی ممنونم و با شناختی که از شما دارم می دونم کارتون و تحقیقاتون همیشه در زمینه ماردبردهای ای ام دی به روز است. برای همین چه کسی از شما بهتر و متخصص تر . من دنبال یک مادربرد خوب برای اورکلاک و کارهای سنگین گرافیکی هستم میخواستم یک برد خوب از شرکت ازراک به من معرفی کنی و دوست دارم بتونم رو این برد از سی پی یو های جدید بولدوزر هم استفاده کنم البته از بردهای ایسوس و گیگابایتم اگر معرفی کردین مشکلی نداره موفق باشید و همیشه پیروز و به روز
از لطف شما ممنونم
ببین عزیز پردازنده های amd تا به امروز دارای یک محدودیت آورکلاک با خنک کننده های متداول هستند ( حدود 4 گیگاهرتز ) که تقریبا با تمام مادربردهائی که در این 2 سال عرضه شدن ( چبیپست 770 به بالا ) شما میتونید به راحتی به این سقف برسید
اگر پردازنده شما بالای 100 وات مصرف داشته باشه به دلیل ایجاد دمای زیاد در قسمت مدار تغذیه بهتره این مدار دارای هیتسینک باشه
و اگر سیستم شما هم پردازنده پر مصرف داشته باشه و هم برای مدت زمان طولانی زیر فشار قرار میگیره ( مثلا سیستم برای رندر استفاده بشه ) بهتره مدار تغذیه مادربرد 8 فاز به بالا باشه
در مورد محصولات قدیمی ازراک که از am3+ پشتیبانی میکنند هنوز اطلاع دقیقی در دسترس نیست ولی احتمالا تمامی مادربردهائی که چیپست 890 و SB850 دارند با یک به روز رسانی بایوس میتونند از پردازنده های جدید پشتیبانی کنند
ولی بنظر میاد ازراک به دلیل فروش مادربردهای جدید خودش هنوز نمیخواد این خبر را تائید کنه
به هر حال بنظرم شما 2 راه حل دارید یا اینکه از محصولات ایسوس که رسما پپشتیبانی از am3+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و در بازار موجود هستند خرید بفرمائید یا اینکه 1-2 ماه صبر بفرمائید تا محصولات جدید ازراک وارد بشن ( سفارششون انجام شده )
البته با توجه به لیست ایسوس بنظر میاد چیپستهای قدیمی هم قادر به پشتیبانی از +am3 هستند پس پیشنهاد میکنم صبر بفرمائید چون ممکنه با به روز رسانی یک مادربرد ارزان قیمت فعلی هم بتوانید در آینده از پردازنده های بلدوزر استفاده بفرمائید