پاسخ: نظر سنجی بین 2 مادربرد!
نقل قول:
من چند دقیقه وقت واسه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] گزاشتم که با خوندنش بدونی چیپ و مادربرد و FSB و Memory Bus و DDR2 Slot & DDR3 Slote و ..... چیه !!!:1. (27): که بدونی DDR3 800 و DDR2 800 یعنی چی .
بعد آمدی میگی من اطلاع نداشتم :1. (2):
ممنون از اینکه وقت گذاشتید...
من تا حالا فکر میکردم سری DDR باس 333 و 400...DDR2 باس 533 و 667 و 800...DDR3 هم 1066 به بالا که تاحالا تا 2400 شنیدم...
نمیدونستم DDR3 با باس 800 هم داریم...در ضمن میدونستم سوکت DDR با DDR2 فرق میکنه ولی نمی دونستم DDR2 با DDR3 هم فرق داره!
راستی حسین جان این P5Q Deluxe تا باس 1200 ساپورت میکنه!...حالا این 1200 مربوط به DDR3 بید یا DDR2...یعنی من فقط میتونم براش رم DDR-2 با باس 1066 یا 1200 بگیرم؟!
یا اینکه هم سوکت DDR2 و هم DDR3 داره؟!
نقل قول:
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا:whistle:
:1. (38):
قربانت اکستریم جان ولی بهتره زودتر از دست انداز ارتقا در بیاییم بچسبیم به درس و زندگی!:great:
من از دست انداز ارتقا در نمیام خودم دلیلشو نمیدونم هر چی عوض میکنم بازم دوست دارم عوض کنم :1. (38):
خلاصه بازم مبارک باشه :11():
پیشنهاد من : اگه DFI DK P45 T2RS-Plus الان در بازار موجود هست همین . نیست BIOSTAR TPower I45 ...
موفق باشید
شهریار :love:
نقل قول:
راستی حسین جان این P5Q Deluxe تا باس 1200 ساپورت میکنه!...حالا این 1200 مربوط به DDR3 بید یا DDR2...یعنی من فقط میتونم براش رم DDR-2 با باس 1066 یا 1200 بگیرم؟!
یا اینکه هم سوکت DDR2 و هم DDR3 داره؟!
:1. (2):
فردا که میخوای بری همونجا که گفتی خداییش یه سر برو همونجا که قبلا گفتم خودتو نشون بده :1. (27):
بابا امیر هم گفت که اونایی که 3 را به همراه خود یدک میکشن از DDR3 استفاده میکنند بعد دوباره آمدی میگی DDR2 میخوره به مین ما یا DDR3 !!!
و اون همه توضیح هنوز نتونسته کار خودشو بکنه که بدونی چه باس هایی واسه DDR2 و DDR3 هست ؟؟؟:1. (27):
ما که بریدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهترين گزينه براي شما همون P5Q DELUXE هست !!!! ختم كلام ...........:1. (27):
نقل قول:
بهترين گزينه براي شما همون P5Q DELUXE هست !!!! ختم كلام ...........:1. (27):
باشه رفیق...خودم هم گفتم همینو بر میدارم...سفارششو هم دادم!:great: