پاسخ: مین پیشنهادی برای AMD A10 7850K
نقل قول:
گفتیم که
APU ها چون اغلب مانور شون رو CPU هه تا GPU واسه همین به درد گیم نمیخورن (البته استثناهایی هم داره مثلا پایین یه تومن بهترین انتخاب واسه گیم ای هست که میخان بعدا در حد پایین گرافیک رو ارتقاء بدن)
بیشتر واسه کسایی خوبه که به cpu قدرتمندتری نسبت به gpu احتیاج دارن (ینی در کنار یه cpu قدرتمند ، بازی هم میخان کنن) مثل برنامه نویس ها و رندرهای تحت cpu مثل میکس و ... و بودجه ی محدودی هم دارن و در آینده در سطح پایین میخان گرافیک رو ارتقاء بدن
واسه این افراد عالی ترین انتخاب هه
ینی برا کسایی مثل من انتخاب عالی ایه :lol:
نمیدونم کی بود قبل اینکه APU 7850K بیاد میگفت هیچ چی الان اینو به مردم به عنوان 12 هسته ای قالب میکنن (الان دیدم واقعا درس گفت) .:lol:
سجاد جان آش به این شوری هم که شما فرمودید نیست
گرافیک درونی apu های amd قدرت خوبی در اجرای بازیها در رزولیشنهای پائین مانند 1366*768 با تنظیمات متوسط دارند
برای مثال با بودجه حدود 300 هزار تومان افراد میتوانند یک مادربرد a55 و یک پردازنده a4-4000 تهیه کنند که یک پلتفرم خوب در کنار انجام بازیهای روز با شرایط بالا به کاربر میدهد
در این رنج قیمت تا 250 هزار تومان هم بنظرم apu های fm1 مثل سری 3800 هم قابل بحث هستند
ولی وقتی قرار باشد بالای 500 هزار تومان برای پردازنده هزینه شود. بودجه میتواند به دو بخش برای پردازنده و گرافیک کارت تقسیم شود که خودتون استاد هستید
نیمای عزیز چطور وقتی حدود 710 هزار تومان به یک i5 که گرافیک سی پی یوش 20 درصد گرافیک 7850 هم نیست پول بدیم مشلی نداره حالا وقتی 670 پول به این بدیم زور داره. تازه از نطر پردازش cpu 7850 کمی از i5 قوی ترم هم هست . (به نطر من اینتل پول زور میگیره)
نقل قول:
صحبت های سجاد گرامی تا حدی درسته . ولی این سری از apu توانایی اجرای کردن بازیها را تا حد مطلوب دارد . با توجه به بودجه انتخاب خوبی هستند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ما بقی شات ها رو در لینک زیر ببینید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یعنی این نوع سی پیو ها با این مدل کارت گرافیگها قشنگ ست شده یاهمون کراس فایر میشه ؟
نگا کن اوستا نیما
گرافیک مجتمع خوبی که دارن قبول و توش شکی نیست اما مبحث اصلی ای که میگم apu ها به درد گیم نمیخورن (سطح پایین ای که مثال زدی منظورم نبود) یه بخشش برمیگرده که قدرت cpu شون اکثرا بیشتر از gpu شونه در حالی که تو بازی برعکس باید باشه . مثلا همین 7850K که 700 تومنه ، قدرت cpu اش تقریبا در حد یه cpu ی 400 تومنی هه و قدرت گرافیک ای اش در حد یه گرافیک 300 تومنی (که البته چون gpu ی خالی حساب میشه ، حداقل نصف قیمت اش باید بیاد پایین ینی حداکثر باید 150 تومن قیمت داشته باشه که تو بازارای جهانی این جوریه ینی قیمت واقعی اش حداکثر 500 باید میشد)
اینکه گرونی این apu رو هم نسبت بدیم به گرونی های اخیر ، من فک نکنم حتی اگه قطعات دیگه هم وقتی ارزون بشن بخاطر گرونی ، این 7850K هم همراش ارزون بشه (مثل بقیه ی محصولات amd که کمتر تاثیر رو تو این گرونی ها پذیرفتن) . حالا بازم باید بود و دید ولی یقینا به نظرم کسایی هستن که حالا نمیدونم سودشونه که هر دفه قیمت محصولات AMD رو بالا میبرن نسبت به بازار جهانی یا چیز دیگه ای ، من که موندم . شاهکار عجیب شون هم که همه میدونن تو گرافیک R9 280X پیاده کردن که گرافیک 300 دلاری ای که باید حداکثرش 900 تا یه تومن به فروش میرفت رو کردن 1.5 تومن در مقابلش گرافیک 760 که 400 دلار بود شد 1.2 تا 1.3 تومن
آدم از عجایب کار تاجر ایرانی جماعت انگشت به دهن میمونه . حداقل من که موندم :lol:
پس یه دلیل اینکه به درد گیم ها نخوره اینه که cpu اش از gpu اش قویتره که البته استثناهایی هم وجود داره مثل سری APU 5xxx که قدرت گرافیکی شون حداقل با قدرت cpu شون زیاد اختلاف نداره
یه دلیل دیگه هم محدودیت تو انتخاب آینده ی گرافیک هاست که خودت اوستای این قضیه ای و اگه گرافیکی جز دوال انتخاب بشه ینی پول برا گرافیک مجتمع تعطیل
برا قیمت پایین هم به نظرم دو دید وجود داره . اولین دید و هم اینکه منم تاییدش میکنم ، سیستم زیر یه تومن که ملومه apu ها انتخاب بهتری ان
اما دید بعدی انتخاب قطعاتی هه که گفتی . مثلا تو گفتی یه مادربرد (که احتمالا برند غیر از مشهورترین مادربرد مثل ازراک رو میگی) با چیپ ست A55 قیمتش میشه حدود 160 تومن . خوب خودتم که خوب میدونی این یکی از بدترین چیپ ست های تو APU هاست و هم از لحاظ برند و کیفیت مادربرد در سطح مناسب و مشهور نیست . از این لحاظ اگه بشه انتخاب کرد که هزینه بیاد پایین ، میشه بجای مثلا چیپست H81 چیپست H61 رو که اغلب ویژگیهاشون با هم برابره رو حتی از یه برندی مثل ازراک انتخاب کرد تا قیمت از 160 هم پایین تر بیاد . نمیخام بگم مادربرد و cpu و گرافیک مجزایی میشه با اون قیمت 300 تونم در اون حد بست . اینو که گفتم معلومه تو قیمت پایین apu بهترین انتخابه اما میگم همه جا قیمت فقط مهم نیست که هر برند و چیپست و ... ای دست آدم اومد انتخاب کنه
خوب یه گیمر میخاد رو 7850K با 700 تومن هزینه کنه که گرافیک اش در حد 7750 یا R7 250 هه ، میره یه G3220 یا G3420 با یه گرافیک R7 260X میخره دیگه که خیلی بهتر از R7 250 هه
نقل قول:
نیمای عزیز چطور وقتی حدود 710 هزار تومان به یک i5 که گرافیک سی پی یوش 20 درصد گرافیک 7850 هم نیست پول بدیم مشلی نداره حالا وقتی 670 پول به این بدیم زور داره. تازه از نطر پردازش cpu 7850 کمی از i5 قوی ترم هم هست . (به نطر من اینتل پول زور میگیره)
با یک پردازنده amd a10-7850k یا intel i5-4440 نمیتوان به تنهائی بازیهای جدید را در رزولیشن فول hd و با تنظیمات بالا انجام داد و بنده عرض نکردم به جای محصول amd پردازنده اینتل خریداری بشه
بنده عرض میکنم با حدود 900 هزار تومان بابت پردازنده و مادربرد اگر کاربری گیم باشه و بودجه محدود. بهتره یک مادربرد مثلا h81 خریداری بشه با یک g3220 ( این دو حدود 400 هزار تومان قیمت دارند ) و با 500 هزار تومان باقیمانده یک گرافیک کارت مثلا 750 یا 260 خریداری بشه
کاربری استارتر این تاپیک گیمه و قطعا کانفیگی که بالا عرض کردم در اکثر بازیها بسیار بهتر از یک 7850 عمل خواهد کرد
خوب مگه من چی گفتم گلپسر؟ منم همینو گفتم دیگه :lol: قیشنگ نخوندی چی نوشتما ، هیچ چی :lol:
منم منظورم از اون اینتل ، در واقع خرید غیر apu بود نه فقط اینتل . حالا میتونست مثلا سری FX AMD باشه.
منم نگفتم که با 7850K میشه تو تنظیمات بالا و فول اچ دی ، بازی های روز رو انجام داد که
والا من که نفهمیدم جوابت واسه کدوم تیکه ی حرفم بود اما منم همینا رو گفتم دیگه :1. (26):
نقل قول:
خوب مگه من چی گفتم گلپسر؟ منم همینو گفتم دیگه :lol: قیشنگ نخوندی چی نوشتما ، هیچ چی :lol:
منم منظورم از اون اینتل ، در واقع خرید غیر apu بود نه فقط اینتل . حالا میتونست مثلا سری FX AMD باشه.
منم نگفتم که با 7850K میشه تو تنظیمات بالا و فول اچ دی ، بازی های روز رو انجام داد که
والا من که نفهمیدم جوابت واسه کدوم تیکه ی حرفم بود اما منم همینا رو گفتم دیگه :1. (26):
سجاد جان من با دوستمون شائشی 73 بودم
پوزش میخوام باید پست ایشان را ضمیمه میکردم :give_rose:
یعنی اکه بنده AMD A10 7850K
بخرم و یه vga gigabyte r9 270x gigabyte
بخرم گرافیگ کارییشو نشون نمیده ! :1. (28): چه بددددددددد
نگا کن همونطور که قبلا هم گفته شد ، کسی نمیاد یه apu رو با یه گرافیک مجزایی که دوال (یا به قول بعضی ها کراس فایر) نشه رو ببنده که در نتیجه اش پولی که واسه گرافیک مجتمع apu داد ، از بین بره و ضرر کنه
نقل قول:
یعنی اکه بنده
AMD A10 7850K
بخرم و یه
vga gigabyte r9 270x gigabyte
بخرم گرافیگ کارییشو نشون نمیده ! :1. (28):
چه بددددددددد
گرافیک کاراییش رو نشون میده . در کل دوستان نظرات درستی ارایه کردند . APU برای کسی هست که بازیها رو بخواد در حد متوسط بازی کنه .