راستش دو دل شدم ولی احتمالا برای تنوع رایزن بگیرم چون از نظر هزینه هردوتا تو یه رنج قیمتن ولی تا حالا رایزن نداشتم و بخاطر تنوع هم که شده سربهسر تعویضش کنم.
Printable View
راستش دو دل شدم ولی احتمالا برای تنوع رایزن بگیرم چون از نظر هزینه هردوتا تو یه رنج قیمتن ولی تا حالا رایزن نداشتم و بخاطر تنوع هم که شده سربهسر تعویضش کنم.
حالا که میخواین رایزن بگیرین ، حداقل سری 5000 اش را بگیرین .نقل قول:
پردازنده ی 5800X بگیرین .
هر چند قبلا پیشنهاد کردم که ارزش نداره ولی سری 5000 که بگیرین ، اختلافش بیشتره .
کاملا درسته حرفتون آینده نگرانس اما قیمت ryzen 5800 حدود ۵تا۶ میلیون بیشتر درمیاد درحالیکه 3700x که همرده باندل خودمه همون قیمت سیستم خودم میشه
اینهمه سوال می پرسی و کاربران با حوصله جوابت رو میدن ولی اصلا از دکمه تشکر استفاده نمی کنی. درسته با زدن دکمه تشکر به طرف جایزه نمیدن ولی این شخصیت آدم رو می رسونه.نقل قول:
دوم اینکه اینهمه پاسخ با اطلاعات درست دریافت کردی ولی آخر سر میگی برای تنوع هم شده میرم رایزن می گیرم. سعی کن از سرکار گذاشتن کاربرا دست برداری من شرط می بندم حتی پول خرید فن جداگانه پردازنده هایی که نام بردی رو نداری
آقای عزیز شما از کجا اینقدر دقیق از اوضاع و احوال من باخبری که اینجوری قضاوت میکنی؟نقل قول:
من چون میدونم که وقتی دکمه لایکو میزنم بیشتر مواقع عمل نمیکنه توی کامنتام تشکرمو انجام میدم که اگه لایک عمل نکرد شرمنده دوستان نشم.
در مورد اینکه گفتم برای تنوع تعویض کنم اولا اینکه آقا سجاد گفتن که هردو پردازنده تقریبا در یک سطحن و دوما خودم گفتم چون نیاز به خرج کردن پول اضافه ای نیست و تا حالا رایزن نداشتم سربهسر تعویضشون کنم!
من کی گفتم که مرفه بی دردم که شما اینجوری موضع گرفتی و به بهانه دفاع از دیگران قصد کوبیدن منو داری که فکر میکنی یه میلیاردرم و دارم فخرفروشی میکنم و با کوبیدنم حس مبارزه س.یاس.ی بت دست بده!
بابا منم با هزارتا سگ دو زدن دارم هزینهها رو جور میکنم وگرنه اگه اونجوری بود که شما فکر میکردی اصلا نیاز به مشورت نداشتم و جای یه سیستم سه تا سیستم میگرفتم :1. (26)::11()::11():
در آخر بگم که نمیدونم مشکل از سایته یا من چون هم با موبایل و هم با سیستم وقتی لایک میکنم ثبت نمیشه
سلامی مجددنقل قول:
5 تا 6 میلیون بیشتر درمیاد؟! چرا؟ قیمت را از کجا میگیرین؟
یه جستجوی ساده کنین ، قیمت 3700X حدود 9 تا 9.5 تومن هست و قیمت 5800X حدود 12.5 تومن هست (حدود 3 تومن اختلاف دارن) .
======
باز اگه اصرار دارین در حد 9 تا 9.5 تومن رایزن بگیرید ، پیشنهادم پردازنده ی 5600X بجای پردازنده ی 3700X هست (هر چند 5600X در پریمیر ، خیلی ناچیز ، یعنی اختلاف 3 تا 5 درصدی باهاش داره اما در فتوشاپ ، عملکرد بهتری داره و هم نسل جدیدتر و مصرف پایین تر هه) :
در پریمیر (بصورت میانگین و سراسری) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و در فتوشاپ :
دقت کنید که این تست ها برای نسخه ی پریمیر پرو یا فتوشاپ تقریبا سال های 2019 تا 2020 هستن . اون هم بصورت کلی و میانگین .
=========
من همچنان بسیار تاکید دارم که شما در حد همین پردازنده ، میتونین بجای رایزن ، پردازنده ی 12600K (با قیمت 9 تومن) تهیه کنین که اختلافش در پریمیر پرو و فتوشاپ ، بیشتر از پردازنده های 3700X و 5600X و 9700K هست (و این 3 پردازنده تقریبا در حد هم در پریمیر پرو عمل میکنن) که در صفحه ی قبل ، نتیجه ی تست اش را در پریمیر پرو گذاشته بودم :
پردازنده ی 12600K در پریمیر پرو (آخرین نسخه) که اختلافش با 5600X حدود 30 درصد هست :
و این هم در فتوشاپ که اختلافش حدود 10 درصد هست :
به هر حال ، هر جور خودتون تصمیم میگیرید .
من راهنمایی را کردم .
بارها گفتم که عملکردشون در برنامه ی پریمیر پرو اون هم بصورت کلی (یعنی فرضا هم در رندر و export و هم در play back و هم در تست چندین پلاگین ها و ابزارهای مختلف و ....) اون هم در نسخه های 2019 و اینها ، اون طورن و تقریبا بسیار نزدیک به هم .نقل قول:
ممکنه فرضا فقط در یک تست (فرضا export) ، متفاوت تر باشه .
شما به دل نگیرید .نقل قول:
به هر چیزی نباید واکنش نشون داد که .
تشکر .
خیلی ممنونم از وقتی که میذارید و جواب میدین.نسل ۱۲ اینتل که طبق گفته شما و چند مقاله که خوندم الان پرقدرت ترین پردازندهها هستن اما از یه طرف کولرهای رده بالا میخوان و کولر من فقط تا نسل ۱۱ اینتل و am4 پشتیبانی میکنه و اگه بخوام کولر جدید بگیرم این رو دستم میمونه و یه دونه جدیدم هم لازم میشه و از طرف دیگه سیستم فعلیم نهایتا تا 9900k قابل ارتقاست ولی اگه با 3700x و x570 تعویضش کنم بعد میشه به cpuهای نسل 5000 amd ارتقا داد.
و دلیل مهمی که تصمیم گرفتم این جابجایی رو انجام بدم اینه که قرار نیست پولی اضافه تر بدم وگرنه اگه قصدم بستن سیستم از صفر بود حتما طبق فرمایش شما نسل ۱۲ اینتل یا 5000 amd میگرفتم که حدود ۲-۳ تومن اختلافش میشد.
اگه نکته ای هست که دارم اشتباه میگم لطفا اصلاح کنید
من دقیق متوجه نشدم .نقل قول:
یعنی قراره دست دوم بگیرین یا با دست دوم تعویضش کنید که میگید قرار نیست زیاد هزینه کنید؟
چون هزینه ی نوشون که فرق زیادی ندارن .
به هر حال ، چیپست x570 هم براتون هزینه ی اضافی هست . قرار نیست اورکلاک کنید که .
ضمن اینکه پلتفرم AMD نزدیکه که کاملا تعویض بشه و با نسل 6000 ، کلا مادربردهاش هم تعویض میشه که البته برای شما که میگید نو نمیخرید ، بعیده که این رو تهیه کنید .
آره با دست دوم تعویض میکنم بخاطر همین هزینه زیادتر نمیکنم.درسته کلا چیپستش تغییر میکنه اما هنوز پردازندههای خیلی قویتری هست برای ارتقا اما چیپست z390 خیلی وقته به پایان راهش رسیده
روی مادربردهای نسل 12 ایسوس میشه کولر های سوکت قبلی ها رو هم نصب کرد. (فقط ایسوس)
پیشنهادم هم اینه که یا بیشتر هزینه کنید یا اینکه صبر کنید برد B660 و پردازنده 12400 (حداقل) مثلا موجود بشه بعد بخریدش.
نه اینکه برای مدل قدیمی هزینه کنید.
به نظرم همه جوره خرید نسل 12 عاقلانه تر هست و آینده نگرانه تر.