اگر این چند مدل رو قیمت بدین ممنون میشمنقل قول:
Q6600
Q9300
Q9450
Q9550
این اختلاف قیمت که شما گفتین به چه دلیلی هست؟
Printable View
اگر این چند مدل رو قیمت بدین ممنون میشمنقل قول:
Q6600
Q9300
Q9450
Q9550
این اختلاف قیمت که شما گفتین به چه دلیلی هست؟
به دلیل انصاف فروشنده و ..... :1. (38):نقل قول:
ارسالی توسط evanescence-sal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Q6600>215000
Q9300>280000
Q9450>325000
Q9550>425000
قیمت ها دقیق نیست ولی حدود این هاست .
آقا یه چیزینقل قول:
اگه من بخوام یه 4 هسته ای دیگه بگیرم چی نسبت به قیمتش ارزش خرید داره (من بین 200-350) میتونم پرداخت کنم
مثلا Q9450 خوبه ؟
آیا واقعا میشه 325 گیر آورد؟
در ضمن من اگر Q6600 بگیرم تا چه فرکانسی میتونم اورکلاک کنم که اولا به صورت آماتور باشه (یعنی تا حالا اورکلاک نکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )و کمترین فشار به CPU بیاد و اگر نیاز به کولر دارم چه مدلی باید تهیه کنم
نقل قول:
ارسالی توسط evanescence-sal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما میتونی روی اورکلاک 6600 حساب باز کنی ولی اگر مادربرد خوبی داشته باشی !
با 6600 میشه 3.60 را هم خیلی راحت با یک کولر خوب و مادربردی که به صورت پیش فرض از FSB 1600 پشتیبانی کنه (مثال بود ) زد.
نسبت قیمتی بهتری 6600 به 9300 و 9450 به کاراییشون داره . (P/P ) بهتری از همه داره!
شما باید یک کولری که حداقل قیمتش 45 باشه رو واسه اور انتخاب کنید مثلا Zerotherm FZ 120 و Cooler Master Hyper 212
خلاصه اگر بخوای اور کنی و کولر بخری و 350 هم نهایتا هزینه کنی بهتر هست که 6600 با ریورژن G0 بخری و کولری که گفتم :1. (40):
350 هم خرج نمیکینی ولی کاراییت از اون 2 تا CPU بیشتر میشه :yes:
شما اگر خیلی کم هم بخوای اور کنی میتونی روی 3.20 هم حساب کنی .
اول از همه بابت پاسخ دادنت ممنونم
من مادربرد رو میخوام Asus P5Q بگیرمنقل قول:
با 6600 میشه 3.60 را هم خیلی راحت با یک کولر خوب و مادربردی که به صورت پیش فرض از FSB 1600 پشتیبانی کنه (مثال بود ) زد.
من این جمله رو درست متوجه نشدمنقل قول:
نسبت قیمتی بهتری 6600 به 9300 و 9450 به کاراییشون داره . (P/P ) بهتری از همه داره!
برای من همون 3.2 برسه کافیهنقل قول:
شما اگر خیلی کم هم بخوای اور کنی میتونی روی 3.20 هم حساب کنی .
سیستم من معمولا در طول 1 ما فقط 48 ساعت خاموش میشه
البته من نمیخوام تمام این مدت که روشنه اورکلاک بشه فقط میخوام بیشتر هنگام استفاده از برنامه های طراحی گرافیکی اورکلاک کنم (هم هنگام کار و هم هنگام رندر گرفتن) نهایتا روزی 4-5 ساعت
درضمن برای اور کلاک کردن سیستم باید ری استارت بشه یا هر لحظه که بخوام تو محیط ویندوز میتونم این کار رو بکنم (شرمنده که یکم زیاد سوال میکنم)
ok جواب این کارو میده تا 3.60 هیچ مشکلی نیست .نقل قول:
یعنی 6600 در برابر 9300 و 9450 نسبت هزینه به کارایی بهتری دارد . :1. (38):نقل قول:
من این جمله رو درست متوجه نشدم
نقل قول:
برای من همون 3.2 برسه کافیه
سیستم من معمولا در طول 1 ما فقط 48 ساعت خاموش میشه
البته من نمیخوام تمام این مدت که روشنه اورکلاک بشه فقط میخوام بیشتر هنگام استفاده از برنامه های طراحی گرافیکی اورکلاک کنم (هم هنگام کار و هم هنگام رندر گرفتن) نهایتا روزی 4-5 ساعت
درضمن برای اور کلاک کردن سیستم باید ری استارت بشه یا هر لحظه که بخوام تو محیط ویندوز میتونم این کار رو بکنم (شرمنده که یکم زیاد سوال میکنم)
مگر AMD هست که بگی تا اون فرکانس برسه بسه !!!! از اون لحاظ مشکل نداری ولی اگر یک کولر خوب مثل آنهایی که ذکر شد بگیری 3.0 را میشه گفت واسه 24/7 کاملا Safe هست و 3.20 هم 80% چون بستگی به دمای CPU داره در حین کار در منزل شما . مثلا 55 درجه بالاتر نره با 3.20 کاملا مطمئن هست :1. (40):
این تیکه سوال آخر من رو جواب بدی دیگه واقعا شرمندم کردی :love::give_rose:
نقل قول:
هر موقعه ای که سیستم بخواد تغییر وضعیت پیدا کنه باید ریست بشه و تنظیمات در بایوس ست بشه :great:نقل قول:
ممنون از پاسخ و توجه تمام دوستان
با توجه به صحبت هایی که شد من بهتره بین Q6600 و Q9450 انتخاب خودمو انجام بدم
فقط میمونه قیمت دقیق Q9450
کسی از دوستان اطلاع دقیقی از قیمت این پردازنده داره؟
نقل قول:
خیالت راحت پاییت تر از 315000 گیر نمیاد :great: