ولی به نظر من آدم Q6600 رو بگیره و اورکلاکش کنه به صرفه تره.راستی P/P ه Q6600 خیلی بالاتره.
ولی به نظر من آدم Q6600 رو بگیره و اورکلاکش کنه به صرفه تره.راستی P/P ه Q6600 خیلی بالاتره.
|
منم با این گفته موافقم . از طرفی اوورکلاکینگ Q9300 هم سخت تر از Q6600 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما Q9300 خب بالطبع یک سری مزایا و برتری ها بهمراه داره که Q6600 نداره .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
دقیقا !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر من اینه که اگر اورکلاک میکنی 6600 ولی اگر اورکلاک انجام نمیدی 9300 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا یه چیزیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه من بخوام یه 4 هسته ای دیگه بگیرم چی نسبت به قیمتش ارزش خرید داره (من بین 200-350) میتونم پرداخت کنم
مثلا Q9450 خوبه ؟
آیا واقعا میشه 325 گیر آورد؟
در ضمن من اگر Q6600 بگیرم تا چه فرکانسی میتونم اورکلاک کنم که اولا به صورت آماتور باشه (یعنی تا حالا اورکلاک نکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )و کمترین فشار به CPU بیاد و اگر نیاز به کولر دارم چه مدلی باید تهیه کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط evanescence-sal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میتونی روی اورکلاک 6600 حساب باز کنی ولی اگر مادربرد خوبی داشته باشی !
با 6600 میشه 3.60 را هم خیلی راحت با یک کولر خوب و مادربردی که به صورت پیش فرض از FSB 1600 پشتیبانی کنه (مثال بود ) زد.
نسبت قیمتی بهتری 6600 به 9300 و 9450 به کاراییشون داره . (P/P ) بهتری از همه داره!
شما باید یک کولری که حداقل قیمتش 45 باشه رو واسه اور انتخاب کنید مثلا Zerotherm FZ 120 و Cooler Master Hyper 212
خلاصه اگر بخوای اور کنی و کولر بخری و 350 هم نهایتا هزینه کنی بهتر هست که 6600 با ریورژن G0 بخری و کولری که گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
350 هم خرج نمیکینی ولی کاراییت از اون 2 تا CPU بیشتر میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگر خیلی کم هم بخوای اور کنی میتونی روی 3.20 هم حساب کنی .
evanescence-sal (16-10-08), G E N E R A L ™ (25-10-08), Labyrinth (16-10-08)
اول از همه بابت پاسخ دادنت ممنونم
من مادربرد رو میخوام Asus P5Q بگیرمبا 6600 میشه 3.60 را هم خیلی راحت با یک کولر خوب و مادربردی که به صورت پیش فرض از FSB 1600 پشتیبانی کنه (مثال بود ) زد.
من این جمله رو درست متوجه نشدمنسبت قیمتی بهتری 6600 به 9300 و 9450 به کاراییشون داره . (P/P ) بهتری از همه داره!
برای من همون 3.2 برسه کافیهشما اگر خیلی کم هم بخوای اور کنی میتونی روی 3.20 هم حساب کنی .
سیستم من معمولا در طول 1 ما فقط 48 ساعت خاموش میشه
البته من نمیخوام تمام این مدت که روشنه اورکلاک بشه فقط میخوام بیشتر هنگام استفاده از برنامه های طراحی گرافیکی اورکلاک کنم (هم هنگام کار و هم هنگام رندر گرفتن) نهایتا روزی 4-5 ساعت
درضمن برای اور کلاک کردن سیستم باید ری استارت بشه یا هر لحظه که بخوام تو محیط ویندوز میتونم این کار رو بکنم (شرمنده که یکم زیاد سوال میکنم)
آخرین ویرایش توسط evanescence-sal در تاریخ 16-10-08 انجام شده است
|
ok جواب این کارو میده تا 3.60 هیچ مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط evanescence-sal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی 6600 در برابر 9300 و 9450 نسبت هزینه به کارایی بهتری دارد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن این جمله رو درست متوجه نشدم
برای من همون 3.2 برسه کافیه
سیستم من معمولا در طول 1 ما فقط 48 ساعت خاموش میشه
البته من نمیخوام تمام این مدت که روشنه اورکلاک بشه فقط میخوام بیشتر هنگام استفاده از برنامه های طراحی گرافیکی اورکلاک کنم (هم هنگام کار و هم هنگام رندر گرفتن) نهایتا روزی 4-5 ساعت
درضمن برای اور کلاک کردن سیستم باید ری استارت بشه یا هر لحظه که بخوام تو محیط ویندوز میتونم این کار رو بکنم (شرمنده که یکم زیاد سوال میکنم)
مگر AMD هست که بگی تا اون فرکانس برسه بسه !!!! از اون لحاظ مشکل نداری ولی اگر یک کولر خوب مثل آنهایی که ذکر شد بگیری 3.0 را میشه گفت واسه 24/7 کاملا Safe هست و 3.20 هم 80% چون بستگی به دمای CPU داره در حین کار در منزل شما . مثلا 55 درجه بالاتر نره با 3.20 کاملا مطمئن هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
evanescence-sal (16-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks