سلام.بابت راهنمایی ممنون ولی من خودم قبلا این Benchmark هارو دیدم. دلیل این که کاری که شما گفتین رو نمی خوام انجام بدم اینه که با 400 تومان نمی تونم کارت گرافیک بهتری بگیرم! من الآن قصد دارم یا Geforce GTX 660 Ti بگیرم یا Geforce GTX 760.اگه بخوام بهتر از این بگیرم باید برم سراغ Geforce GTX 680و Geforce GTX 770 که اونا هم تفاوت قیمتشون بشتر از 400 تومانه.(الیته Geforce GTX 670 هم هست ولی ارزش نداره چون نسبت به تفاوت قیمتی که با GTX 660 Ti و GTX 760 داره کارایی زیاد بهتری نداره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگه پولم برسه بدم نمیاد GTX 770 رو بخرم(چون کاراییش از 680 بیشتره و قیمتش کمتر!) ولی فعلا مطمئن نیستم که تو بازار ایران گیرم میاد یا نه.اگه GTX 770 گیرم اومد شاید این کاری که گفتین
رو انجام بدم ولی بازم نمی رم سراغ Core i5 بلکه یه Core i7 نسل سوم دیگه (مثل Core i7 3770) برمی دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا باید تکلیفم با مادربورد روشن بشه تا بعد.

Bookmarks