این طور که من فهمیدم این ها قابلیت اور خوبی هم دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این طور که من فهمیدم این ها قابلیت اور خوبی هم دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
اگر ممكنه براي مينبورد ga-p35-dq6 يه cpu از بين ليست زير پيشنهاد بديد
بين اين 4 مدل كدوم سي پي يو بهتره (در ضمن چرا مورد 3 از 2 گرونتره با اينكه speed دومي بالاتره)
1- Intel® Core™2 Quad Processor Q6600
2- Intel® Core™2 Duo Processor E6850
3- Intel® Core™2 Duo Processor E6700
4- Intel® Core™2 Duo Processor E6600
ممنون
Administrator
دوست عزیز شما اهل اورکلاک هستید؟سلام دوستان
اگر ممكنه براي مينبورد ga-p35-dq6 يه cpu از بين ليست زير پيشنهاد بديد
بين اين 4 مدل كدوم سي پي يو بهتره (در ضمن چرا مورد 3 از 2 گرونتره با اينكه speed دومي بالاتره)
ممنون
و آیا در آینده هم قصد ارتقاء دارید؟
کاربر شهرسختافزار
اقا مهرداد خواهشا كمك كنيد واقعا موندم چي بخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه من اهل اوركلاك نيستم و الان هم ميخوام يه سيستم جمع كنم كه تا چند سال راحت باشم و از نظر قدرت تا چند سال مشكلي نداشته باشه و نميخوام ارتقا بدم.
چرا مورد 3 از 2 گرونتره با اينكه speed دومي بالاتره
ممنون
Administrator
با توجه به اینکه اورکلاکر نیستید و میخواید تا چندین سال هم اینو داشته باشید من بهتون Q6600 رو پیشنهاد میکنم که چهارهسته ای هست و آینده خیلی خوبی داره و میتونه پاسخگوی نیازهای شما باشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط E a g l e برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا چون E6700 با اومدن E6750 و E6850 دیگه خریدار نداره قیمتش گرونه ... و کسی طرفش دیگه نمیره
شایدم فروشنده ها نسبت به Cut Price ها بی توجه بودند یا .....
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks