از کی تا حالا مادربرد های مبتنی بر AMD از Intel قوی تره !!!!!:1. (27):نقل قول:
Maximum II Formula دیگه آخرت مادر هست !تو P45 !:1. (38):
با تشکر.:11():
Printable View
از کی تا حالا مادربرد های مبتنی بر AMD از Intel قوی تره !!!!!:1. (27):نقل قول:
Maximum II Formula دیگه آخرت مادر هست !تو P45 !:1. (38):
من هم منظورم Maximum II Formula نبود من منظورم P5Q ک گفتی من الان ABIT AN9 32X دارم درسته N590 چیپستش اما از اساتید بپرس به خاطر EPU که مادربورد داره و 6 فاز بودن اون یکی از قوی ترین مادربورد های سری 5XXهست و اگه هم بازم تحقیق کنی P5Q مادربورد خوبیه اما با هزینه کردن 10 تا 20 میشه مادربوردی گرفت که از P5Q قوی تر باشه
الانم قوی ترین مادربورد که تو ایران هست Maximum II Formula ASUS
به هر حال تشکر از راهنماییت من ABIT IX38 QUADGT میگیرم اگه دوستان بازم مادربوردی هست که به نظرشون خوبه بگن
نقل قول:
اشتباه نکن این Maximum II Formula خیلی بیشتر از این حرفها قوی تره !!!!!:1. (27):
سری ROG از اسوس واقعا ترکنده ترین مین های روزگار هست !!!!!:great:
از این سری قوی تر وجود نداره از اورکلاکر های خارجی بپرسی اینو میگن عزیز !!!!:wink:
فقط یه کم قیمتش زیاده 410.000 فکر نکنم کم باشه :
هیچ گرونی بی حکمت نیست هیچ ارزونی بی دلیل نیست !!!!:yes:
حالا من وسط اینو می خوام تا 300.000 یه مادربورد میخواهم
شما نتایج و کارایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] را دبدین؟!نقل قول:
در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این مادربرد معرفی شده!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یکی از بهترین بردهایی هست که تا بحال برای X48 ساخته شده و بخاطر خنک کنندگی مناسبی که برای پل شمالی داره انتخاب مناسبی هست برای کاربرای حرفه ای!
با تشکر
عزیز اینجاMaximum II Formula مطرح شده مقایسه یک مادربورد 1 ماه پیش از foxcon با مادربورد 5 ماه پیش از asus اصلان درست نیست
نه rampageمال 6 ماه پیش و Maximum II Formula تقریبا یک ماه امده و مقایسشون میتونه قابل قبول باشه
من قصدم مقایسه نبوده! اما یه سوال:نقل قول:
تاریخ عرضه یک برد چه ربطی به کاراییش داره؟
چیپست پل شمالی در مادربرد Maximus II Formula از نوع P45 هست در حالیکه چیپست Blackops از نوع X48 هست تفاوت عمده این دو چیپست قابلیت Crossfire بین این دو مادربرد هست که X48 در این زمینه بهتر عمل میکنه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر
تا اون جایی که من چن هفته پیش تمام بازار رو زیر و رو کردم Maximus II Formula تو ایران نیست حالا نمیدونم شاید تو همین 1 هفته ای اومده
من خودم Rampage رو 335 خریم با همون گارانتیه ویستا و اینطور که تحقیق کردم با این که DDR2 میخوره ولی تو گیم و Perfomance حتی از DDR3 ها هم بهتر عمل کرده بود (فعلا!)
دوست عزیز من تمام لینک های مربوط به Rampage رو چک کردم و از نظر اورکلاک یکی از بهترین هاست و هیچ مادربوری در رده خوش به گرد پاش نمیرسه
لینکی هم که داده بوین دیدم در چند تست که Rampage هم بود بهتر از این مین عمل کرده بود به غیر از یک تست که اون هم اگر قت کنین تاثیر مستقیم رم DDR3 بود نه قدرت مادربورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]