خوبه هرچی باشه بهتر از رم های خودت هست :yes:نقل قول:
همون بندازی بهش خوبه :1. (38): فقط بپا اون به تو نندازه :1. (2):
Printable View
خوبه هرچی باشه بهتر از رم های خودت هست :yes:نقل قول:
همون بندازی بهش خوبه :1. (38): فقط بپا اون به تو نندازه :1. (2):
سلااامممممممممم
بر دوستان گلم
یه سوال فنی
به نظر شما بهترین مادر برد را کدام شرکت میسازه
از همه نظر خوب
اقا واضح بگید p6t deluxe بهتره یا GA-EX58-EXTREME (gigabayte
به نظر من بین این دوتا گیگا بهتر عمل کرده ........ تا نظر باقی دوستان چی باشه !!!!
من 5-6 سال از مادربرد گیگا استفاده کردم!
بنظر من گیگابایت بسیار جون سخته و انصافا هم عمر زیادی می کنه!
یعنی با این مادربرد گیگایی که داشتم هر بلایی که فکرش رو بکنید به سرش تو این چند سال آوردم ولی یه آه کوچولو هم نکشید!!!!!!!:cool:
واقعا مادربردهای خیلی خوبی هستند و این بهم ثابت شده.:yes:
اما حالا جالبش اینجاست که وقتی خواستم یه سیستم جدید بگیرم مادربردم رو از سری قدرتمند asus انتخاب کردم!!!!!:1. (38):
اونم بدلیل پیشنهادهای بی شماری که بهم شد و استدلال های مختلفی که در مورد این دو مادربرد داده شد!
معمولا اکثر افراد متخصص و باتجربه تو این کار حالا چه در زمینه فروش و چه در زمینه مصرف asus رو بدلیل قطعات بکار رفته با کیفیت عالی و امکانات بسیار زیادتر و متنوع نسبت به gigabyte قطعه برتری تو زمینه مادربرد می دونند!:1. (23):
اما خب از طرف دیگه چینی بودن asus و مشکلاتی که در رابطه با بایوس و مسئله پریدن بایوس مادربردهای این برند داره و از همه مهمتر تعداد خرابی بیشتر قطعات آکبند asus نسبت به giga تردیدهایی رو در خرید مادربردهای asus ایجاد می کنه!!!!:1. (2):
در کل بنظر من باید خودتون تصمیم بگیرید و مثل من ریسک کنید! یعنی انتخاب یکی از این دو مادربرد یه ریسکه!!!:1. (26):
که من کردم................!
دوست عزیز شما تو شرکت الماس یا دیجیتال کار می کنید ؟!؟! که این طوری صحبت می کنید یه مسئله ای هست که شما این طور با اطمینان صحبت می کنید!!!نقل قول:
من کاری به نظر شخصی ندارم اسوس در تولید فوق العادست اما گیگا در گارانتی
گیگا بایت اگه بخواد پیش نهاد بشه واسه گارانتی اواژنگ پیشنهاد می شه و اسوس هم به خاطر کیفیت در قطعات
GA-EX58-EXTREME
اكثر سايتهاي سخت افزاري اين مادربرد رو توصيه كردند . اين مادربرد واقعا تو بازدهي تو سري x58 رقيب ندارد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تو اين لينك با asus p6t مقايسه شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بنظر من فعلا در بین مادربوردهای حاظر در ایران گیگا بایت x58 نسخه اکستریم بهترینه
به چند دلیل
خنک کننده برتر پل شمالی
به همراه وجود بلاکهای ابی که کار خنک کننده ابی رو روی سیستم اسون میکنه
گارانتی اواژنگ
اگه هم نبود باز هم گیگا ترجیح اوله
ولی در رده بندی ها اغلب از rampage II EXTREAM
شرکت ایسوس عقبتره کاملا
P6T مادربورد رده اول ایسوس نیست وجز رده متوسط قرار داره
ولی اگه قیمت در میان نباشد
بهترین ها البته از ماه بعد
EVGA Classified X58 چون مادربوردی که شامینو در طراحیش نقش داشته بدون تردید اولینه
foxconn_blood_rage
DFI_X58_T3EH8
Asus Rampage II Extreme
Gigabyte X58 Extreme
EVGA X58 SLI
MSI X58 Eclipse
نقل قول:
نه دوست عزیز این حرف شما منصفانه نیست!
بنده نه اهل تعصب هستم و نه اهل تبلیغ!!!! موافق با گفتن واقعیت ها هستم
این حرف هایی که زدم هم کاملا مطمئن عرض کردم برای اینکه بهم این ها ثابت شده و واقعیت داره!
asus ی که به ایران می یاد همه چینی هستند و با سطح کیفی مختلفم وارد می شند! مدل های خوب و قدرتمند asus اکثرشون بی عیبند و بسیار عالی هم کار می کنن ولی مدل های پایین تر بعضی هاشون ایراد پیدا می کنند و معیوب میشن! اینکه واقعیت داره پس انکارش هم دلیلی نداره!
در عوض عمده محصولاتی که گیگا داده به بازار بی عیب ظاهر شدند و تازه خیلی هم خوب دارند کار می کنند. اینم یه واقعیته.
من هم 5-6 سال پیش یه مادربرد از گیگا و مدل معمولیش رو خریدم و این قطعه و برند ثابت کرد که واقعا مادربرد جون سختیه و در همه شرایط حتی یه مشکل کوچولو هم ایجاد نکرد. اینم یه واقعیته.
در ضمن من وقتی حرف از هر برندی مثلا گیگا و یا اسوس می زنم هیچ وقت در مرحله اول وضعیت گارانتی اینا رو در نظر نمی گیرم چون به یه اصل و یا شعار معتقدم و اون اینه که " گارانتی هیچ ارزشی ندارد در ایران مگر در مواردی! " رو این حساب من کاری به آواژنگ و یا دیجیتال و الماس ندارم. هدفم خود قطعه هست نه چیزه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و اما اینکه در یه نگاه میشه کیفیت قطعات یه مادربرد از asus رو فهمید. درسته و واقعا هم کیفیت مادربرد های asus عالی هست اما آیا همه مدل هاش همین جوری هستند؟؟؟!!! اینم یه واقعیه.
خب پس من چرا باید اینا رو نگم ؟؟؟!!و چرا باید بخاطر این حرفا شما منو محکوم کنید؟؟؟؟؟!
سلامنقل قول:
هر برندي يعضي مدل هاش خوبه بعضي نه.
ولي در مجموع ASUS جامعتره و اغلب مين هاش خوب از آب در ميان.گيگا هم تو اينتل ساپورت ها خوبه.