پاسخ: مشاوره فنی برای خرید مادر برد و (قطعات سیستم) از سری 9 گیگابایت socket 1150
نقل قول:
آقا پاوری که معرفی کردی رو چک کردم خوب بود مرسی.چون تابستون احتمال داره یه کارت گرافیک دیگه انویدیا gtx 750 oc ti gigabyteبندازم روش و SLI کنمشون فکر نمیکنی پاور کم بیاره؟
750ti مصرفی ندارد گرامی . همون 730 وات کافیه .
ولی این رو بگیری دیگه 100% خیالت راحته Enermax Revolution 87+ 850W
البته من حساب کردم پاور 600 وات هم جواب کار شما رو میده
پاسخ: مشاوره فنی برای خرید مادر برد و (قطعات سیستم) از سری 9 گیگابایت socket 1150
نقل قول:
750ti مصرفی ندارد گرامی . همون 730 وات کافیه .
ولی این رو بگیری دیگه 100% خیالت راحته Enermax Revolution 87+ 850W
البته من حساب کردم پاور 600 وات هم جواب کار شما رو میده
الان یه مطلبی خودم در موردم کارت گرافیک های R9 AMD و با توجه به اینکه دارکت ایکس 12 داره میاد به نظرتون بین این دو مدل کودوم رو بخرم که از لحاظ کارایی تو گیم و پرفورمنس بهم جواب بیشتری بده
زیر 1 میلیون اگر بهتر از این کارت گرافیک سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
Gigabyte R9 280 OC WF X3 3GB
Gigabyte GTX 960 OC WF 2X 2GB
نقل قول:
الان یه مطلبی خودم در موردم کارت گرافیک های R9 AMD و با توجه به اینکه دارکت ایکس 12 داره میاد به نظرتون بین این دو مدل کودوم رو بخرم که از لحاظ کارایی تو گیم و پرفورمنس بهم جواب بیشتری بده
زیر 1 میلیون اگر بهتر از این کارت گرافیک سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
Gigabyte R9 280 OC WF X3 3GB
خوب به نظرم
البته اگر بتونید دو کارت gigabyte r9 270x 2gb oc بگیرید و کراس کنید خیلی بهتر هست .
نقل قول:
خوب به نظرم
البته اگر بتونید دو کارت gigabyte r9 270x 2gb oc بگیرید و کراس کنید خیلی بهتر هست .
خب علتش چیه؟
بنچمارک داره؟
این کارت AMD از دارکت ایکس 12 کامل ساپرت میکنه؟
تکنولوژِی FREE SYNC جدید AMD تو این کارتنش هست؟
نقل قول:
خب علتش چیه؟
بنچمارک داره؟
این کارت AMD از دارکت ایکس 12 کامل ساپرت میکنه؟
تکنولوژِی FREE SYNCE جدید AMD تو این کارتنش هست؟
بدون در نظر گرفتن خرید پاور قوی تر در نظر بگیرید.احتمال داره که تابستون یه دونه دیگه کارت اضافه کنم.خودم الان یه نگاهی انداختم مشخصات این کارت ای ام دی بیشتر ار 960 انویدیا نظرمو جلب کرد
بنده هم نظرم روی R9 280 + پاور 850 وات هست.
نقل قول:
بنده هم نظرم روی R9 280 + پاور 850 وات هست.
آره اگر بخوام amd بندازم که پاور رو باید 850 وات ببندم
بنچمارک خوب دارید.
باس مموری r9 280 amd
هست با حدودا 2400 هرتز فرکانس کلاک کمتر ولی فکر کنم قدرت پردازشیش بالاتر باشه با توجه به 3 گیگ بودنشم بیشتر تمایلم رو این هست اگر اشتباه میکنم بگید
تو حوزه ی رندر شما، قطعاً این کارت در محیط ویوپورت، به مراتب بازدهی بالاتری نسبت به 960 داره.
در گیم هم تقریباً برابر هستن.
نقل قول:
تو حوزه ی رندر شما، قطعاً این کارت در محیط ویوپورت، به مراتب بازدهی بالاتری نسبت به 960 داره.
در گیم هم تقریباً برابر هستن.
Gigabyte R9 280 OC WF X3 3GB از دارکت ایکس 12 به صورت کامل پیشیبانی میکنه ؟
دلیل اینکه تو سایت نوشته از داریکت ایکس 11.2 ساپرت میکنه چیه ؟
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4793#sp
8 گیگابایت رم برای سیستم های مدرن کم هست، رم کندتر بگیرید (2133 یا 1866) ولی حجم بالاتر.