Aaron Swartz (04-07-16), mohammad- (12-07-16), Saeid.smxo (04-07-16)
طبق مشخصات سایت اینتلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.smxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel
پردازنده شما ساپورت نمیکنه از Hyper
------
برد رو فکر کنم با 50 تومن ضرر ازتون به راحتی میخرن
اون موقع هم بهتون گفتم . خودتون تصمیم به خرید این برد گرفتید .
اه. آره اصلا" حواسم به اين مورد نبود. تا الان فکر ميکردم همه اسکاي ليکها ديگه HT ساپورتن.
درسته. همش هم به خاطر حافظه اشتراکي گرافيک بود که تو ايسوس 1024 بود.برد رو فکر کنم با 50 تومن ضرر ازتون به راحتی میخرن
اون موقع هم بهتون گفتم . خودتون تصمیم به خرید این برد گرفتید .
آخرش هم هرچي تحقيق کردم نفهميدم واقعا" فرقي داشت يا سرکاري بود !!!؟؟!!!
اين تصوير رو نگاه کنيد...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يني ميتونه تا 4 گيگ از رم استفاده کنه؟
----------------------------------------------------
در مورد کيفيت صدا هم آيا درست احساس ميکنم؟
آيا کارت صداهاي 1150 realtec واقعا" کيفيت صداي بهتري نسبت به 887 دارن يا فقط صرفا" به دليل خروجي اپتيک و چنل هاي اضافه هست؟
|
|
اون dedicate memory مهم هست . حافظه تخصیص یافته به گرافیک که 128 مگ هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.smxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله بهتر هستند . دیتاشیت و فیچرهاشون رو مقایسه کنید متوجه میشید . مخصوصا سری گیمینگ گیگا که دارای امپلی مخصوص هست .
ببينيد درست موجه شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يني الان تو لحظه گرفتن اسکرين شات فقط داره از 128 مگ استفاده ميکنه ..... ولي هر وقت نياز شد ميتونه تا 4 گيگ هم بهره ببره؟؟؟؟
عموما به اون مقدار حافظه که تو سایت سازنده محدود میشید چون بایوس سیستم لاک شده . میتونید تست کنید ببینید ماکزیمم چه مقدار را میتونه استفاده کنه .
پس مهم dedicated memory هست . مقدار حافظه تخصیص یافته به گرافیک آنبرد .
.................................
آخرین ویرایش توسط Saeid.smxo در تاریخ 04-07-16 انجام شده است علت: اشتباه شد
فعلا" نتونستم بيشترين از اين ببرم بالا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهي اگر سراغ دارين که حافظه گرافيک بره بالا بفرمايين که تست کنم...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3dmark 11 بگیرید . تنظیمات هم بالا بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.smxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (12-07-16), Saeid.smxo (04-07-16)
|
|
با سلام
روي اين مد من 3دي مارک رو ران کردم. همين درسته؟
اين شد نتيجش:
يکبار ديگه نرم افزارهاي ديگه اي هم باز کردم مثل مرورگر و فوتوشاپ و در نهايت تا 612 رفت بالا.
چه نتيجه اي ميشه گرفت؟
یک بازی هم تست کنید . ببینید بیشتر میشه یا نه . همون زیر 1 گیگ محدوده مشخصه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.smxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (12-07-16), Saeid.smxo (10-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks