پاسخ: مشاوره تخصصی برای جمع کردن یه سیستم حرفه ای(برای برنامه نویسی)
حالا چرا مادربورد گیگا؟یه دلیل محکم بهم بده بتونم ثابت کنم گیگا بهتر از ایسوسه...
نقل قول:
حالا چرا مادربورد گیگا؟یه دلیل محکم بهم بده بتونم ثابت کنم گیگا بهتر از ایسوسه...
شما اسوس بگیر و msi بگیر . فرقی ندارد. همشون خوبن :1. (35):
این مادربرد گیگابایت رو سایت شهر سخت افزار بررسی کرده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مرسی که وقت گذاشتی :give_rose:
حالا یه سوال برای کارهایی مثل مجازی سازی و برنامه نویسی مین بورد سری گیمینگ بهتره یا اورکلاکینگ؟یعنی مثلا با مین مخصوص اورکلاکینگ نمیشه گیم زد؟
میدونم خیلی اذیتت کردم این آخریشه...:wink:
نقل قول:
حالا یه سوال برای کارهایی مثل مجازی سازی و برنامه نویسی مین بورد سری گیمینگ بهتره یا اورکلاکینگ؟یعنی مثلا با مین مخصوص اورکلاکینگ نمیشه گیم زد؟
این سوالتون رو دوستان میان جواب میدهند . متاسفانه باید جایی برم.بر اساس نیازتون بهترین خرید رو انجام بدید .مادربرد گیمینگ یا اورکلاک به کاری که عنوان کردید نمیخورند . یعنی هزینه اضافی هست .
نقل قول:
میدونم خیلی اذیتت کردم این آخریشه...:wink:
با اجازه امید جان :give_rose:
دوست عزیز برای شما برد های Work Station برای کاربری شما مناسب هست
خیلی کلی میگم : برد های اورکلاینگ مثل برد GA-Z97X-SOC Force دارای خازن های قوی تر برای افزایش پتانسیل کاری و توان بیشتر هستن و همچنین برد های گیمینگ مثل برد GA-Z97X-Gaming G1 WiFi-BK علاوه برد خازن های قوی دارای چیپ های صدای با کیفیت و چیپ های شبکه با سرعت بالا برای گیم دارن (البته من خیلی کم توضیح دادم اگه مایل بودین بیشتر براتون توضیح میدم :great:)
سیستم پیشنهادی برای کاربری شما (برنامه نویسی - مجازی سازی VM Ware)
Asus H97 Pro
Intel Core i7-4790
Enermax ETS-N30-HE
Kingston HyperX Fury 2x8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10
Asus GTX 750 Ti OC 2GB
Seagate SSHD Hybrid 64MB SATA6.0Gb/s 1TB+8GB SSD
Asus 24X DRW-24D3ST
*Enermax Revolution X'T 730W *Gold
Green Mac 1
دوست عزیز برای برنامه نویسی تو سنگین ترین حالت شما نیازی به این سیستم خفن نداری که با 1.5 میلیون میتونی کارت رو راه بندازی
برنامه نویسی سیستم گیم نمیخواد که مخصوصا که شما مبتدی هستید.
معمولا برنامه نویس ها سیستم نفتی زیر دستشونه چون پردازش انچنانی ندارن
این هایی هم که میبینید سیستم های خوب دارن برای کار های گرافیکی که همراه با برنامه نویسی هست نیاز میشه مثلا انریل انجین 4 . افتر افکت و ...
که فکر نکنم شما منظورتون این ها باشه به هر حال نیازی به این هزینه نیست مگر اینکه بخواید اینده نگر باشید برای چندین سال دیگه
نقل قول:
دوست عزیز برای برنامه نویسی تو سنگین ترین حالت شما نیازی به این سیستم خفن نداری که با 1.5 میلیون میتونی کارت رو راه بندازی
برنامه نویسی سیستم گیم نمیخواد که مخصوصا که شما مبتدی هستید.
معمولا برنامه نویس ها سیستم نفتی زیر دستشونه چون پردازش انچنانی ندارن
این هایی هم که میبینید سیستم های خوب دارن برای کار های گرافیکی که همراه با برنامه نویسی هست نیاز میشه مثلا انریل انجین 4 . افتر افکت و ...
که فکر نکنم شما منظورتون این ها باشه به هر حال نیازی به این هزینه نیست مگر اینکه بخواید اینده نگر باشید برای چندین سال دیگه
حرفتون رو تا حدی قبول دارم
برای استارتر که تازه شروع کردن ,بله سیستم dual core با 2GB رم هم براشون کافیه
ولی برای حرفه ای ها که پروژه های سنگین دارن باید از پردازنده های گرون قیمت تر استفاده کنن برای اجرا
و اینم بگم معمولا از سیستم عامل های لینوکس (دبیان ) استفاده میکنن