بستگی به پاورت داره . این کارت رو بهت پیشنهاد میکنم
gigabyte r9 270x-oc 2g با قیمت 850
با 540 تومن هم gigabyte r7 260x-oc
در مورد پردازنده اگر بتونی یک 1090t بگیری . عالیه . کارکردش با کمی جستجو پیدا میشه .
Printable View
بستگی به پاورت داره . این کارت رو بهت پیشنهاد میکنم
gigabyte r9 270x-oc 2g با قیمت 850
با 540 تومن هم gigabyte r7 260x-oc
در مورد پردازنده اگر بتونی یک 1090t بگیری . عالیه . کارکردش با کمی جستجو پیدا میشه .
گلپسر ، اگه هر دو میخای تا هزینه ی 1.2 تومن ارتقاء بدی ، اول بگم نظرم اصلا رو CPU های AMD تمرکز نکن چون هم سری FX کارایی چندانی نداره و هم اینکه دیگه خط تولید شو بستن ینی ارتقاء هوتو تو :Love-ssa~! (1):
دوم اینکه اگه میخای فقط مین و cpu رو ارتقاء بدی هم اینکه در حال حاضر فقط با همین دو ، بهترین بازی رو انجام بدی ،پیشنهادم اینه که APU ی AMD رو بگیری . ینی :
مادربرد : Gigabyte F2A88X-D3H
400 تومن
APU A10 7850K
680 تومن
کلا میشه 1.1
هم نیاز به گرافیک جداگانه نداری (اون گرافیک رو باید بندازی کنار) و هم اینکه قدرت گرافیک این 7850K چندین برابر 6570 هه اما بدی این سیستم اینه که اگه فردا روزی بخای گرافیکی بالاتر از گرافیک 300 تومنی امروزی ببندی ، گرافیک داخلی خود 7850K غیر فعال میشه ینی پول الکی واسش دادی. (دقت کن گرافیک تا حد 300 تومن بخای ببندی ، قدرت گرافیکی اش 2 برابر میشه و از اون بالاتر دیگه این ماجرا پیش میاد)
پیشنهادم اینه که تا چند سال دیگه اگه ارتقا گرافیکی نمیدی و یا در حد گرافیک 300 تومنی میدی ، بهترین انتخابه وگرنه به دردت نمیخوره و پیشنهادم اینه که بری سمت اینتل و یه مادربرد و cpu ی خوب بگیری که بعدا بتونی گرافیک بگیری
سجاد جان اگر پردازنده خودش رو بفروشه و یک پردازنده فقط بگیره هزینه بیشتری برای خرید گرافیک میکنه . البته پیشنهاد تو هم بد نیست .نقل قول:
درسته اوستا امید . تازه میخاستم بنویسم که نظرت درسته
چون وقتی این مطلب رو داشتم مینوشتم که نگفته بود فقط هدفش گیمه . فک کردم بخاطر قدیمی شدن cpu و مادربرد هم میخاد عوضش کنه
نظر منم همینه . یه کارت Gigabyte R9 270X WF 3X OC با قیمت 850 و یه پاور بگیره . حتی نیاز چدانی هم یه ارتقاء cpu نیست . منتل جبرانش میکنه (هر چند ارتقاء بده بهتره اما ضروری نیست و به نسبت متوسطه cpu اش برا این کارت)
من تو پیغام خصوصی هم ازم پرسید بهش گفتم .
این AMD FX-8150 با r9 270x-oc کاملا نیازشو برطرف میکنه .
محدودیت بودجه هم داشته باشه میتونی r7 260x-oc بگیره .
موندم تو این 2 مورد
1 - AMD fx-8350 و R9 270x-OC
2 - Giga F2a88x-D3H و APU A10 7850 K
یا اصن برم اینتل
:1. (28)::1. (28)::1. (28):
برا بازی ، گزینه ی اول صحیح میباشد . تیک شو بزن :Love-ssa~! (1):
قدرت گرافیکی شون اصلا قابل قیاس نیست
من اون سستم رو گفتم چون تو اول گفته بودی که میخای مین و CPU رو فقط عوض کنی و بازی هم میکنی . گفتم این عالی ترین انتخابه . اما الان میگی فقط بازی و قدیمی بودن برا ملاک نیست . خوب بی شک گزینه ی اول بهتره و سیستم قدیمی هم زیاد تو بازی فرق نداره کارایی اش
فقط پاورت چیه؟ و چن وات؟
همین سیستم 1 رو ببندی بهت قول میدم تو هیچ بازیی به مشکل برنخوری . تازه گرافیکش منتل داره که سجاد دوست داره . تعویض پلتفرم کلی هزینه روی دستت میگذاره . تو فروش قطعات خودت هم ضرر میکنی .نقل قول:
یک پیشنهاد میدم . اول گرافیک رو تهیه کن . اگر با همین پردازندت جوابگو بود که هیچ .
اگر احساس ضعف کردی یه 8150 یا 8350 بگیر .
پس اقا گزینه 1 تصویب شد :1. (35)::love:
پاور نوشته مدل NEXT ... 800 MHZ ... 2000 W.T.C
به پاور 600 وات گرین هم نیاز داری حتما ها .