نقل قول:
دوست عزیز از اونجایی که پیداست شما برای بازی این سیستم رو میخواید، من بهتون فقط و فقط مدل asus Maximus formula رو پیشنهاد میکنم که عالیه با حدود قیمت 1/100 و به پایین تر از این حتی فکر هم نکنید که بعدا پشیمون میشید.
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز از اونجایی که پیداست شما برای بازی این سیستم رو میخواید، من بهتون فقط و فقط مدل asus Maximus formula رو پیشنهاد میکنم که عالیه با حدود قیمت 1/100 و به پایین تر از این حتی فکر هم نکنید که بعدا پشیمون میشید.
سلام دوست عزیز من پیشنهادم GiGabyte z87x-ud4h . خودم هم این مادربرد رو دارم به نظرم عالیه و فوق العاده ست با قیمتش . مخصوصا با سابقه دیرینه و گارانتیش ...نقل قول:
S4 from TapTalk
نقل قول:
بزار خیالتو راحت کنم و اینجوری برات بگم مادربرد مثل خونه میمونه اگه الان یه خونه ی خوب بگیری بعداً میتونی مبلمانش رو عوض کنی یا چیزای دیگه ولی اگه به خونه ی محدود و کوچیک بگیری بعداً واسه چیدمان داخلی مشکل پیدا میکنی
شاید مادربرد GIGABYTE Z87-UD4h خوب باشه ولی برای دو تا کارت 290x کم میاره و نمیتونی از تمام قدرتشون استفاده کنی پس به نظر من بهتره در این زمینه امساک نکنی و همون مدل maximus formula رو بگیری.:yes: