پاسخ: مشاوره برای خرید مادربورد
شاید این برند رو گیر نیارم اگه گیر نیوردم به نظرتون Asusخوبه؟میدونم چینه.ولی از ام61 که بهتر هست
نقل قول:
شاید این برند رو گیر نیارم اگه گیر نیوردم به نظرتون Asusخوبه؟میدونم چینه.ولی از ام61 که بهتر هست
گير ميا نگران نباس
ايسوز اگه باشه با همين مشخصات قيمتش 20-30 تومن بالاتره
با سلام
پیرو این تاپیک :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نظرم بر این شد که مادربرد رو عوض کنم
لطفا یک مادربرد در رنج 80-70 معرفی کنید و حتما حتما حتما 4 گیگ رم رو ساپورت کنه و توی ویندوز نشون بده ( Memory remapping داشته باشه تو بایوس )
حداقل رم رو تا 8 گیگ ساپورت کنه اگر 16 باشه چه بهتر
چون تنها دلیل تعویض مادربرد همینه
بعدش هم قابلیت اورکلاک خوبی داشته به طوری که بشه با E5200 و رم Geil حداقل تا 4.00 اور کرد
ممنون
نقل قول:
با سلام
پیرو این تاپیک :
لطفا یک مادربرد در رنج 80-70 معرفی کنید و حتما حتما حتما 4 گیگ رم رو ساپورت کنه و توی ویندوز نشون بده ( Memory remapping داشته باشه تو بایوس )
بعدش هم قابلیت اورکلاک خوبی داشته به طوری که بشه با E5200 و رم Geil حداقل تا 4.00 اور کرد
ممنون
سلام
اردلان جان مادربردی که بتونه پردازنده e5200 تا 4 گیگاهرتز آور کنه یه مین معمولی 70-80 تومنی نمیتونه باشه
در ضمن شما برای آورکلاک تا این حد برای استفاده 7/24 یه خنک کننده حداقل 60-70 تومنی هم نیاز خواهید داشت
بنده 90٪ اطمینان دارم که مشکل شما از مادربرد نیست ولی اگر میخواهید مادربرد رو عوض کنید تو این حدود قیمت این مادربرد در بازار هست که مادربرد خوبی هم نیست
نقل قول:
با سلام
پیرو این تاپیک :
ممنون
اردلان دوست عزیز می خوای روی 775 بمونی؟
رم زیاد بیشتر به درد کار های گرافیکی میخوره
شاید مشکل از باس رم ها باشه یعنی باید ولتاژ بیشتری بدی! چون من با مادربرد ایسوس و با رم 1066 همچین مشکلی داشتم
اگر قصد خرید 1366 داری بهتر هنوز صبر کنی
البته ud3l به نظر من بهتر هست
بایس این مینی که نیما جان معرفی کردن رو ندیدم، اما یه مین p43 گیگا که تست می کردم اصلا بایس جالبی نداشت و ولتاژ رو کیلویی اضافه می کرد!
ولی به نظر من سیستموتون رو بفرشین و یه سیتم 1156 بگیرید این بیشتر پیشنهاد میشه
نقل قول:
سلام
اردلان جان مادربردی که بتونه پردازنده e5200 تا 4 گیگاهرتز آور کنه یه مین معمولی 70-80 تومنی نمیتونه باشه
در ضمن شما برای آورکلاک تا این حد برای استفاده 7/24 یه خنک کننده حداقل 60-70 تومنی هم نیاز خواهید داشت
بنده 90٪ اطمینان دارم که مشکل شما از مادربرد نیست ولی اگر میخواهید مادربرد رو عوض کنید تو این حدود قیمت این مادربرد در بازار هست که مادربرد خوبی هم نیست
فعلا چاره ای جز عوض کردن مین ندارم
P5QL با قیمت 85 چطوره ؟
نقل قول:
اردلان دوست عزیز می خوای روی 775 بمونی؟
رم زیاد بیشتر به درد کار های گرافیکی میخوره
شاید مشکل از باس رم ها باشه یعنی باید ولتاژ بیشتری بدی! چون من با مادربرد ایسوس و با رم 1066 همچین مشکلی داشتم
اگر قصد خرید 1366 داری بهتر هنوز صبر کنی
نقل قول:
البته ud3l به نظر من بهتر هست
بایس این مینی که نیما جان معرفی کردن رو ندیدم، اما یه مین p43 گیگا که تست می کردم اصلا بایس جالبی نداشت و ولتاژ رو کیلویی اضافه می کرد!
ولی به نظر من سیستموتون رو بفرشین و یه سیتم 1156 بگیرید این بیشتر پیشنهاد میشه
اره این سیستم هنوز سر پا هست و راضیم ازش
خیلی زوده که بخام ارتقا بدم
نقل قول:
فعلا چاره ای جز عوض کردن مین ندارم
P5QL با قیمت 85 چطوره ؟
مین بدی نیست ولی سری sl اگر اشتباه نکنم بالای 90 تومنه و معمولیش بالای 100 تومن :1. (28):
کلا با هزینه کردن برای 775 اصلا موافق نیستم
اگر یه مین میخوای که فعلا 2-3 سال باهاش کار کنی یدونه از این jetway های ارزون (46-47 تومن ) بگیر چون چیپست nvidia بهترین چیپ برای دیتکت کردن رمه
نقل قول:
مین بدی نیست ولی سری sl اگر اشتباه نکنم بالای 90 تومنه و معمولیش بالای 100 تومن :1. (28):
کلا با هزینه کردن برای 775 اصلا موافق نیستم
اگر یه مین میخوای که فعلا 2-3 سال باهاش کار کنی یدونه از این jetway های ارزون (46-47 تومن ) بگیر چون چیپست nvidia بهترین چیپ برای دیتکت کردن رمه
M.B ASUS P5QL-EPU حدود 92 تومنه
M.B Asus P5QL- SE حدود 80 تومن
اگر از این ارزونها بگیرم از کجا معلوم دوباره مثل این با رم ها مشلی نداشته باشه ؟
نیما جان به نظرت اگر مشکل از مادربرد نیست از چی میتونه باشه ؟
نقل قول:
M.B ASUS P5QL-EPU حدود 92 تومنه
M.B Asus P5QL- SE حدود 80 تومن
اگر از این ارزونها بگیرم از کجا معلوم دوباره مثل این با رم ها مشلی نداشته باشه ؟
نیما جان به نظرت اگر مشکل از مادربرد نیست از چی میتونه باشه ؟
شاید تنظیمات ( مموری مپ ) و یا ورژن بایوس مادربرد