پاسخ: مشاوره برای خرید مادربرد
نقل قول:
ارسالی توسط migmig_khoros@[URL="http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/member.php?u=16774"
yahoo.com[/URL];278348]سلام کاوه جان من بیشتر واسه بازی میخوام یعنی گیگا بهتره
اگه اورکلاک نمیکنی ، چیپست H87 رو بگیر.
کلا کاربری ات با هزینه ای که میخای کنی چقده؟
نقل قول:
ارسالی توسط migmig_khoros@[URL="http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/member.php?u=16774"
yahoo.com[/URL];278350]در کنار هارد وسترن بلک 1 ترا یه ssd لازمه یا نه کارایی ssd چیه
نه
سرعتش خیلی بیشتره
نقل قول:
ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
yahoo.com;278348]سلام کاوه جان من بیشتر واسه بازی میخوام یعنی گیگا بهتره
مادر برد ASUS به نظر بنده حقیر بهتره!البته به قطع مطمئن نیستم اما در 2 جا بنده دیدم در نقشه مادر برد بین لایه 4 و 5 از مقداری مس برای پخش شدن حرارت استفاده شده.اما برای کار طولانی و خرابی کمتر قطعا بنده ASUS رو پیشنهاد میدم
نقل قول:
مادر برد ASUS به نظر بنده حقیر بهتره!البته به قطع مطمئن نیستم اما در 2 جا بنده دیدم در نقشه مادر برد بین لایه 4 و 5 از مقداری مس برای پخش شدن حرارت استفاده شده.اما برای کار طولانی و خرابی کمتر قطعا بنده ASUS رو پیشنهاد میدم
همینطوره. حتی در بنچمارک های گیمینگ هم این مادربرد با توجه به قیمت ارزان تر، کاملاً سرتر هست!
http://digitaltrends.ir/?p=73
نقل قول:
yahoo.com;278350]در کنار هارد وسترن بلک 1 ترا یه ssd لازمه یا نه کارایی ssd چیه
1 ترا بلک کافیه . فکر نکنم نیازی به خرید ssd باشه .
پاسخ: مشاوره برای خرید مادربرد (انتخاب بین Z87 ایسوس و گیگابایت)
نقل قول:
سلام
Z87 دلوکس ایسوس با توجه به قیمت کمتر (100 هزار تومان!) در گیم کاملاً برتر هست دوست گرامی؛
نقد و بررسی 2 مادربرد رو در دو لینک زیر خودتون مشاهده کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته امروز مادربردهای Z97 موجود شدند! بهتون توصیه می کنم مادربرد Z97 خریداری کنید!
طبق لیست قیمت قطعات که در بخش امضاء جنابعالی وجود داره قیمت Asus Z87 Deluxe یک میلیون و دویصت هزار تومان اعلام شده
و طبق پرس و جویی که بنده کردم Gigabyte Z87X - UD5H با قیمت 1050000 تومان با گارانتی آواژنگ در بازار موجوده.
ضمناً Asus Z87 Deluxe به قیمت 260$ و Gigabyte Z87X - UD5H به قیمت 210$ در بازار خارج از ایران به فروش میرسه (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
ولی باز هم شما به عنوان فروشنده صاحب نظرید
دوستان واقعاً جای تعجب داره !
دوست عزیز سایر قطعاتتون چی هست؟
سایر قطعاتتون را بفرمایید تا بهترین پیشنهاد برای با توجه به کاربری شما که بازی کردن هست را بدیم . راستش اون دو تا مادربرد به نظرم چندان با اون قیمت های گزافشون گزینه های خوبی برای بازی کردن نیستند !
نقل قول:
اگه اورکلاک نمیکنی ، چیپست H87 رو بگیر.
کلا کاربری ات با هزینه ای که میخای کنی چقده؟
نه
سرعتش خیلی بیشتره
من هم با سجاد جان موافقم . h87 گیگابایت گزینه بهتری هست . میتونید مبلغ رو صرف هزینه های دیگه کنید
نقل قول:
طبق لیست قیمت قطعات که در بخش امضاء جنابعالی وجود داره قیمت Asus Z87 Deluxe یک میلیون و دویصت هزار تومان اعلام شده
و طبق پرس و جویی که بنده کردم Gigabyte Z87X - UD5H با قیمت 1050000 تومان با گارانتی آواژنگ در بازار موجوده.
ضمناً Asus Z87 Deluxe به قیمت 260$ و Gigabyte Z87X - UD5H به قیمت 210$ در بازار خارج از ایران به فروش میرسه (
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
ولی باز هم شما به عنوان فروشنده صاحب نظرید
سپاس از توجه شما. Z87-Deluxe اصلاً در لیست قیمت ها نبود! تازه اضافه کردم!
اما یکجا اشتباه کردید!
در بازار کشور، سه عدد Z87 Deluxe به شرح زیر موجوده:
LGA 1150: Z87-Deluxe/Quad -
LGA 1150: Z87-Deluxe/Dual -
LGA 1150: Z87-Deluxe -
که همانطور که جناب شهریار فرمودن، خریدار عزیز با بودجه ی حدودی 600 الی نهایتاً 800 می تونن یک مادربرد گیمینگ بسیار خوب از چیپست Z97 خریداری کنند. (برای سیستم های با ارزش بیش از 4-5 میلیون تومان.)
مادربردهای فوق الذکر اگرچه از حیث گیمینگ، خروجی بسیار خوبی ارائه دادن. اما به صورت انحصاری برای گیم ساخته نشدن.
بنابراین با در نظر گرفتن بودجه ی محدود تر برای مادربرد، شرایط معقول تری برای خریدار عزیز فراهم خواهد بود و از اونجایی که کاربری گیمینگ دارن، می تونن کارت گرافیک قدرتمندتری خریداری کنن.
ضمناً مادربرد GA-Z87X-UD5H گیگابایت، با قیمت 1,130,000 تومان (قیمت یوزر نهایی اعلام شده از سوی شرکت آواژنگ) به فروش می رسد./
نقل قول:
yahoo.com;278348]سلام کاوه جان من بیشتر واسه بازی میخوام یعنی گیگا بهتره
اگه قصد استفاده از دو کارت گرافیک به صورت SLI یا Crossfire ندارید و سیستمو اورکلاک نمیکنید هیچ نیازی به مادربرد با چیپ Z87 ندارید.
پیشنهاد میکنم به جای اینکه بیش از یک میلیون برای مادربرد Z87 هزینه کنید با پرداخت حدوداً 400 مادربرد H87 تهیه کنید و بوجه اضافی رو صرف کارت گرافیک یا رم یا CPU کنید.
ضمناً اگه CPU که انتخاب کردید پسوند K داره (مثل core i5 4670K) میتونید مدل ّبدون "K" رو با قیمت کمتر بخرید باز هم بودجه اضافی رو صرف قطعات دیگه کنید.
بنده به شخصه تا حالا کسی رو ندیدم که برای گیم نیاز به اورکلاک کردن سیستمش داشته باشه ولی متأسفانه بعضی از فروشنده ها به محض اینکه از بودجه مناسب مشتری و اطلاعات ناقص اون باخبر میشن سریعاً به فکر فروش قطعات گرون قیمت تر موجودشون مثل مادربردهای Z87 و ... میفتن
اگه مشخصات سیستم و بودجه مورد نظرتونو اعلام کنید دوستان بهتر میتونن کمکتون کنن.
نقل قول:
من هم با سجاد جان موافقم . h87 گیگابایت گزینه بهتری هست . میتونید مبلغ رو صرف هزینه های دیگه کنید
نقل قول:
اگه قصد استفاده از دو کارت گرافیک به صورت SLI یا Crossfire ندارید و سیستمو اورکلاک نمیکنید هیچ نیازی به مادربرد با چیپ Z87 ندارید.
پیشنهاد میکنم به جای اینکه بیش از یک میلیون برای مادربرد Z87 هزینه کنید با پرداخت حدوداً 400 مادربرد H87 تهیه کنید و بوجه اضافی رو صرف کارت گرافیک یا رم یا CPU کنید.
ضمناً اگه CPU که انتخاب کردید پسوند K داره (مثل core i5 4670K) میتونید مدل ّبدون "K" رو با قیمت کمتر بخرید باز هم بودجه اضافی رو صرف قطعات دیگه کنید.
بنده به شخصه تا حالا کسی رو ندیدم که برای گیم نیاز به اورکلاک کردن سیستمش داشته باشه ولی متأسفانه بعضی از فروشنده ها به محض اینکه از بودجه مناسب مشتری و اطلاعات ناقص اون باخبر میشن سریعاً به فکر فروش قطعات گرون قیمت تر موجودشون مثل مادربردهای Z87 و ... میفتن
اگه مشخصات سیستم و بودجه مورد نظرتونو اعلام کنید دوستان بهتر میتونن کمکتون کنن.
منم با هردوتون:great:
دیدی اوستا کاوه تفاوت شونو (تو صفه ی قبل) ؟
با اونکه گیگا حداقل 4 مزیت اصلی داره نسبت به اون ایسوز اما بازم هم قیمت ان . خیلی ها جزئیات رو که فقط تو کیفیت تاثیر داره ، نمیبینن که . مثل قدرت خازن و کیفیت برد و مدار تغذیه و سیستم خنک کنندگی کلی و ... . فقط بنچمارک رو میبینن
با اون حال که تعداد فازهاشم فرق داره و تو شرایط کاملا ناعادلانه ی فرکانس رم تست شد اما بازم گیگا قدرت اورکلاکش تو بنچمارک ها بیشتر شد .
البته این که ملومه ناعادلانه بود . عادلانه ترش اینه که از همه ی قدرت یه مادربرد استفاده بشه . و هر دو تو اون شرایط تست شن . مثلا چون این گیگا فناوری هایپردو داره ، باید هر دو براشون ssd میزاشتن برا تست اونوقت :party: :Love-ssa~! (1):
واسه همینه که میگم ایسوز گرون فروش ترین هه حداقل تو مادربرد . با اونکه گیگا از لحاظ کیفی و مدار تغذیه تو مدلای برابر بهتره ، اما بازم ایسوز گرونتره تو اغلب اوقات