من am3 می خوام هم cpu هم main رم هم دارم
برند مین هم dfi باشه چون تخصصی تر هست برای اور
cpu am3 هم یه چیزه خوب مثلا در حد e8500 intel به بالا منظورم از نظر قدرت هست
Printable View
من am3 می خوام هم cpu هم main رم هم دارم
برند مین هم dfi باشه چون تخصصی تر هست برای اور
cpu am3 هم یه چیزه خوب مثلا در حد e8500 intel به بالا منظورم از نظر قدرت هست
اگه بره اور می خوای فقط بلک ادیشن بگیر ( ضریب فرکانسش آنلاک هست ) الان بره سوکت am3 فقط مدل 720 سه هسته ای با فرکانس بلک ادیشن 2.8 هست که به سادگی می رسی به 3.6-3.7 . 955 هم که چهارهسته ای بلک با فرکانس 3.2 هست قراره 20 آپریل تازه تو بازارهای خارجی وارد شه ( نمی دونم کی برسه اینجا , ولی حداقل 10 روز طول می کشه ) همون 720 در حد و حدود 8500 شما هست
در مورد اون M4A79T Deluxe بیشتر فک کن , بره اور خیلی خوبه , از خریدش پشیمون نمی شی
ولی اگه رو dfi خیلی تاکید داری یه نگاه به اینجا بنداز , دو تا اولی هاش خیلی خوبن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولی هنوز هیچ کدوم وارد بازارهای خارجی نشدن , باید فعلا صبر کنی
اگه نمی خوای صبر کنی , بعد عید M4A و 720 رو بگیر ( فک نکنم الان موجود باشن ) , فک کنم با هم بشن حدود 450 , ولی اگه می تونی 2-3 ماه صبر کنی 955 و مدل دومی dfi رو بگیر , با هم حدود 500 می شن حداقل , ولی می ارزه
با تشکر از همه فک کنم صبر کنم خیلی بهتره
اقا من سیستم قبلیم این بوده
power redmax 600 eps
main dfi lpdkp45 t2rs plus ddr2
cpu intel e8500
ram crusial pc8500 2gb 1066 ddr2
حالا این سیستمی رو که انتخاب کردم قوی تر از قبلیه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم مشخصاتش قیمتش چه قدر میشه
power green 885
main asus M4A79T Deluxe am3 ddr3 support
cpu phenom 2 720 am3
ram crusial pc8500 2gb 1066 ddr2
am3 رم ddr3 میخاد
مادربردت رو نمی دونم dfi چطوری بوده ( تو کار اینتل نیستم ) ولی اون ایسوزه از بهترین برد هاست
سی پی یو تقریبا برابرن , بعضی جاها این بهتره بعضی جاها اون , ولی فنوم 2 ها وقتی با اور از 3.4 می گذرن قویتر میشن , پس با اور هم تقریبا برابرن
اگه من بودم په جای گرین 885 یه سیلورستون 580 سری stride می گرفتم , چون با گرین کار نکردم و مطمئن نیستم , ولی سیلورستون از بهترین مارک هاس
اگه نمی خوای رم بگیری مادربرد M4A79 Deluxe بگیر , همونه فقط سوکت am2+ هست که am3 هم ساپرت می کنه و رمش ddr2 هست ( اگه بخوای از رم ddr2 استفاده کنی باید مادربرد am2+ بگیری )
امیر جان شما اگر مادربرد M4A79 Deluxe بگیری همه CPU های AMD رو ساپرت میکنه ولی فقط DDR2 هست ولی اگر M4A79T Deluxe بگیری فقط تمامی CPU هایی که DDR2 ساپرتند رو ساپرت نمیکنه مثل 940 925 9950 9850 9750 7750 و...... .
خب ببین شما مقایسه های پاور ها رو دیدی بازده ی پاور 885 وات گرین از همه بیشتر بوده اشکالی نداره رم ddr3 هم می خرم مشکلی نداره اینم سیستمی که می خوام بگیرم فقط قیمتش حدود چه قدر میشه
power green 885
main asus M4A79T Deluxe am3 ddr3 support
cpu phenom 2 720 am3
ram ddr3 2gb 1333
پاور رو نمی دونم
مادر بورد فک کنم حدود 240-250 باشه ( 200 دلار )
720 فک کنم وقتی بیاد حدود 180-190 باشه ( 147 دلار هست )
رم بستگه داره چی بگیری , فقط اگه می خوای ویستا بریزی تفاوت 2گیگ و 4 گیگ خیلی خیلی زیاده . من رم 4 گیگ g.skill ( مارک خیلی خوبیه بره اور , مخصوصا سری piش ) قیمت کردم 125 تو ایران , حالا یکم بگرد فک کنم تو همون حدود باشه . این چیزایی که در مورد مارک می گم در مورد ddr2 هست , شاید بدردت بخوره :
mushkin بهترین رم ها رو بره اورکلاک می زنه
بعدش g.skill
بعد اونا ocz و crucial تقریبا در یه سطح هستن
اینا بهترین مارک هان , corsair سری های جدیدش بره ddr2 بجز اونایی که قیمتای فضایی دارن اصلا بره اور خوب جواب نمیدن
اگه من بودم g.skill یا ocz میخریدم ( ترجیحا g.skill )
پس قیمت تقریبی شد حدود 550 تومن + پاور
مگه cpu 720 هنوز نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟
فک نکنم , هفته ی پیش واسه یکی سیستم جمع کردم تو ایران و رضا نبود ( شاید پایتخت باشه ) ولی فعلا که همه جا بستس , زودتر از 15ام می خوای بخری ؟