پست 7 همین تاپیک چی پیشنهاد دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب باشه. الآن هیچ راهی نیست من بتونم با یک تومن پلتفرم اینتل ببندم؟
بهم fx 8320 پیشنهاد دادین با کارت rx 480 . کارت گرافیک رو می خرم چون انگار توی تست بازی فقط 5 فریم کمتر از 980ti بوده تو فول اچدی!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ااگه مادربرد سی پی یو و رم رو با هم پیشنهاد کنین ممنون میشم تا 100 -150 هم می تونم روش بذارم. شما نظر های مشکل گشاتون رو بفرمایین.
الآن من فعلاً اینارو انتخاب کردم.
Core I5 6400
ASUS Z170-P LGA1151 Z170 Mainboard
Gskill Ripjaws 8GB DDR4 2400 Dual-Channel
البته برای مادربرد این هم مد نظرم هست:
MSI H110M PRO-VD D3
البته فکر کنم مادربرد ایسوس چون چیپ z170 داره بهتر و عمری تر باشه.
ممنون میشم نظرتون رو در مورد قطعات و مادربردین (مادربورد ها!) بفرمایین. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 17-07-16 انجام شده است
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
پست 7 همین تاپیک چی پیشنهاد دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
آها اصلاً بی خیال. گرفتم. این قسمت پست 7 دقت نکردم:
"اگر مبنا را بر پردازنده های اسکای لیک بگذاریم، بهترین بردها b150 هستند."
شرمنده آقا امید...................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید حرف آخر این تاپیکو بزنم دیگه تموم شه بره. قطعات این شد:
Kingston Value 8GB DDR4
Asus B150 Auro Gaming Pro
Core i5 6400 skylake
همینا خوبن؟ اگه خوب نیستن بفرمایین. مشتاق پیشنهادات شما هستیم......................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی جواب مارو نمیده؟ جناب گفتیم شرمنده عذر خواهی کردیم شما چرا به ما جواب نمی دین؟؟؟؟!!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم تایید بفرمایین.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 17-07-16 انجام شده است
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
نظری ندارم .نظرم را در همین تاپیک اعلام کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks