از كجا ميتونم بفهمم كه cpu من به اين مادربرد ميخوره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
از كجا ميتونم بفهمم كه cpu من به اين مادربرد ميخوره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
Administrator
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU تون چیه ؟ رمهاتون چی ؟
از سیستمتون چه توقعی دارید ؟
قصد استفاده از DDR3 دارید ؟
سپاس
matoos (15-06-08)
کاربر شهرسختافزار
cpu من 2.4 full هست اينتلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سيستم هم فقط براي بازي ميخوام!!!!!!!!!
ddr3 قيمتش كاذب و بالاست!!!!!!!!!!!!من 150 تومان ميخوام برا mother board بدم
ميخوام كارت كرافيك inno3d 9600gt 512mb ddr3 هم بخرم 185 تومان قيمت دارم درسته؟
رم هم kingstone 1gig ddr2 دارم؟!
Administrator
سوکت CPU تون چی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورت امکان یه شات از تب CPU از برنامه CPU-Z بذارید
همون بهتر که از DDR3 استفاده نمیکنید! پس لازم نیست یک مین Hybrida (دو رگه) بخرید
رمهاتون هم تعریفی ندارند زیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
D J V A H I D (16-06-08), matoos (15-06-08), Overclocker (12-06-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوست عزیز به نظر من اگه CPU شما LGA775 هست برو P5K se از ASUS بخر که مادربرد خیلی خوبیه !
اگه ارزونتر میخوای P5kPL اولی قیمت باید حدود 110 هزار باشه دومی باید 80 باشه !
p5K se تو اور هم خوب جواب میده fsb 1600 هم ساپرت میکنه با آخرین بایوس !
اگر هنوز راضی نیستی دیگه باید P5k بخری اون دیگه حرف نداره تو این قیمت .
یا علی .
matoos (15-06-08)
کاربر شهرسختافزار
socket 478 mPGA اين نوشته!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم 1 gig خوب نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس چه رمي بگيرم!!يك 512 بهش اضافه كنم خوبه؟؟؟؟؟؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز شما بیخیال این سیستم بشو اگه میخوای سیستم را آپگرید کنی باید کل کیس را عوض کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در غیر این صورت هر کاری روی این سیستم انجام بدی هیچ فرق محصوصی نمیکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
matoos (16-06-08)
کاربر شهرسختافزار
چه بد!!!!!!!!پولم نميرسه ديگه!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks