پاسخ: راهنمایی در مورد خرید سی پی یو و مادربرد
نقل قول:
s2pv انگار pci-e 16x نداشت.
اسلاتی هست که لازم باشه یا نه؟
من الان قطعاتم اینطوری میشه ، ببینید با هم ست هستن.
MB: Giga H81m-s2pv
Cpu: i3 4130
Ram:2* 2GB 1333 PNYکه دارمش
VGA: XFX9600GT که اینم دارم و شاید چند ماه دیگه عوضش کردم و جدیدتر گرفتم.
پاور هم 580 گرین هست و که تامین میکنه
این قطعات رو با هم تایید میکنید؟
با تشکر
بله قطعات مشکلی با هم ندارند .
آقا ببخشید دوباره مزاحم شدم.
@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] شما گفتید تو بازار h87 نیست.
تو چند تاپیک قبل گفتم یدونه Giga H87-HD3 با دوسال گارانتی آوازنگ دست دوم گیرم اومده میگه 260.
با توجه به اختلاف قیمت حدود 40 تومن این برد دست دوم h87 با برد نو s2pv ، شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟
من الان بین این دوتا موندم و شک دارم:wink: اونیکی آکبند اما محدودتر هست و این یکی دست دوم اما با امکانات بیشتر و اسلاتهای بیشتر.
با تشکر
نقل قول:
آقا ببخشید دوباره مزاحم شدم.
@
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] شما گفتید تو بازار h87 نیست.
تو چند تاپیک قبل گفتم یدونه Giga H87-HD3 با دوسال گارانتی آوازنگ دست دوم گیرم اومده میگه 260.
با توجه به اختلاف قیمت حدود 40 تومن این برد دست دوم h87 با برد نو s2pv ، شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟
من الان بین این دوتا موندم و شک دارم:wink: اونیکی آکبند اما محدودتر هست و این یکی دست دوم اما با امکانات بیشتر و اسلاتهای بیشتر.
با تشکر
میل خودتون هست . برد H87 با قیمت 250 مناسبه .
با این هزینه بهترین انتخاب همینه برده Giga H81m-s2pv که معرفی کردند . قطعات به نظر بنده خوبن
آقا ببخشید بازم مزاحم شدم.
راستش میخوام بهترین رو انتخاب کنم ، همش هم پیشنهادهای وسوسه کننده بهم میخوره
@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اینو الان بهم پیشنهاد دادن.
i3 4170
ASUS H81M-PLUS
با کارتن و گارانتی
(فقط پنل برد رو گم شده )
480 تومن
قیمتش خوبه و میصرفه؟ چون شما قبلا بهم گفته بودید اسوس رو تایید نمیکنید ، یکم شک کردم ، وگرنه سی پی یو که عاللیه و فقط میمونه برد.
قیمتش خوبه؟
نقل قول:
آقا ببخشید بازم مزاحم شدم.
راستش میخوام بهترین رو انتخاب کنم ، همش هم پیشنهادهای وسوسه کننده بهم میخوره
@
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اینو الان بهم پیشنهاد دادن.
i3 4170
ASUS H81M-PLUS
با کارتن و گارانتی
(فقط پنل برد رو گم شده )
480 تومن
قیمتش خوبه و میصرفه؟ چون شما قبلا بهم گفته بودید اسوس رو تایید نمیکنید ، یکم شک کردم ، وگرنه سی پی یو که عاللیه و فقط میمونه برد.
قیمتش خوبه؟
خرابی این برد رو زیاد شنیدم . ولی قیمت هردو خوبه .
احتمال اورکلاک بودنش هست؟
نقل قول:
احتمال اورکلاک بودنش هست؟
خیر. این مادربرد و این پردازنده اور نمیشوند .
بازم ببخشید مزاحم شدم
@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آقا ما این باندل asus h81m-plus و i3 4170 که بهمون پیشنهاد شده بود رو خریدیم.
دستمون هم رسید.
سرهمش کردیم ، اما تصویر نمیداد ، گفتم شاید با گرافیکم نمیخونه، گرافیک رو جدا کردم و با گررافیک آنبورد خودش تست کردم بازم تصویر نداد.
کلییر سی موس کردم ، بازم تصویر نمیده.
با رم دیگه هم تست کردم بازم تصویر نمیده. به فروشنده هم گفتم ، گفت من قبل ارسال تست کردم ، با قطعات دیگه تست کنید و من همه رو جدا کردم حتی رم ، اما نه بوق میزنه و نه تصویر میده.
به سازگار زنگ زدم ، گفتم این موضوعات رو بهشون ، گفتن اف 2 بزن و برو تو بایوس و ریستور کنید:1. (27)::1. (27)::1. (27): گفتم عزیز دل ، اصلا تصویر نمیده که بتونم برم تو بایوس.
قلق خاصی داره یا باید کار خاصی انجام بشه؟
نقل قول:
بازم ببخشید مزاحم شدم
@
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آقا ما این باندل asus h81m-plus و i3 4170 که بهمون پیشنهاد شده بود رو خریدیم.
دستمون هم رسید.
سرهمش کردیم ، اما تصویر نمیداد ، گفتم شاید با گرافیکم نمیخونه، گرافیک رو جدا کردم و با گررافیک آنبورد خودش تست کردم بازم تصویر نداد.
کلییر سی موس کردم ، بازم تصویر نمیده.
با رم دیگه هم تست کردم بازم تصویر نمیده. به فروشنده هم گفتم ، گفت من قبل ارسال تست کردم ، با قطعات دیگه تست کنید و من همه رو جدا کردم حتی رم ، اما نه بوق میزنه و نه تصویر میده.
به سازگار زنگ زدم ، گفتم این موضوعات رو بهشون ، گفتن اف 2 بزن و برو تو بایوس و ریستور کنید:1. (27)::1. (27)::1. (27): گفتم عزیز دل ، اصلا تصویر نمیده که بتونم برم تو بایوس.
قلق خاصی داره یا باید کار خاصی انجام بشه؟
ببر گارانتی اگر با clear cmos هم بالا نیومد . صفحه قبل گفتم اسوس خرابی بالایی داره مخوصا این سری h81