توضحیات کاملی دادند جناب اشراقی .
پیشنهاد من خرید یک مادربرد سوکت 1150 همون GIGABYTE GA-Z97X-UD5H به همراه 8 گیگابایت رم هست . برای پردازنده هم و ما بقی قطعات باید سقف بودجتون رو مشخص کنید .:11():
Printable View
توضحیات کاملی دادند جناب اشراقی .
پیشنهاد من خرید یک مادربرد سوکت 1150 همون GIGABYTE GA-Z97X-UD5H به همراه 8 گیگابایت رم هست . برای پردازنده هم و ما بقی قطعات باید سقف بودجتون رو مشخص کنید .:11():
خب با توجه به گفته های خودتون بهتر نیست که سوکت 2011 رو انتخاب کنم که کمی ضعیف تر از 4770 هست و بعدها جای پیشرفت توش هست
و بعد 3 سال با افت قیمت سوکت های 2011 اخرین مدلش رو بگیرم (قیمتهاش افت کنه) و اون 3500 تومنی رو جایگزین کنم؟
من درست متوجه نشدم اینتل تو 1 سال 2 مدل سی پی یو i7 haswell و i7 2011 زده که هر کدوم 3 مدل دارن که مدل haswell که قدیمی تره قوی تره از مدل 2011؟ (اگه اینجوریه خدا لعنتش کنه)
رم رو هم 8 میگیرم
6 رو هم به این خاطر گفتم که در حال حاظر برای بازی ها حداقل 6 گیگ نیازه -درست میفرمایید
سوکت 2011 هم مشخص نیست جای پیشرفت داشته باشه . پیشنهاد میکنم سوکت 1150 و با پردازنده 4790k بگیرید .نقل قول:
:1. (2):نقل قول:
مهندس . برادر من . چرا برای خودت همینجوری تفسیر می کنی آخه ؟! خودت رو بیچاره می کنی ! برادر من ، من گفتم سالی یک نسل حداقل داره اینتل میده بیرون توی پست های قبلیم بعد شما سه سال دیگه بری مدل الآن رو بخری ؟!!! عجبا ! عزیز من همین یک ماه آینده قراره نسل جدید معرفی بشه از خانواده سوکت 2011 جدید سوکت LGA2011-3 ! چیپ X99 میخواد معرفی بشه و پردازنده های Haswell-E با حافظه های DDR4 قراره بیان ! شما سه سال دیگه میخواین دنبال پردازنده 3.5 میلیونی الآن باشید ؟!!! یه کم منطقی فکر کنید برادر من .
شما کل بودجتون رو اعلام کنید دوستان بهترین سیستم حال حاضر و به روز رو بهتون معرفی می کنند !
این که میگید سه سال دیگه پردازنده 2011 اخرین مدلش نیست -موافق نیستم :love: دسته دومشو میگیری افتم میکنه :give_rose:
والا من مانیتور-اسپیکر-هارد-دی وی دی-موس-کیبورد دارم
و تا 4 تومن در حال حاضر برای کیس میتونم هزینه کنم و اخر هم نفهمیدم اول باید cpu رو انتخاب کرد یا مادربورد:1. (29):
مادربرد و پردازنده همزمان انتخاب میشن متناسب با همنقل قول:
عزیز همین الآن دیگه باید با سوکت 2011 خداحافظی کنیم از نظر پشتیبانی چه برسه به سه سال دیگه ! چون سوکت LGA2011-3 اومده . قطعاً اینتل در نسل بعدی پلتفرم Extreme خودش تغییری بنیادی در نام سوکت خواهد داد تا تنوعی ایجاد بشه و به روز بشه و قطعاً دیگه همین سوکت LGA2011-3 سه سال دیگه ازش پشتیبانی نخواهد شد .
مطلب دیگه اینکه عزیز صبر برای بحث افت قیمت ناشی از ورود اولیه از هرچیزی تا جایی منطقی هست که ساپورت کمپانی سازنده از اون قطعه یا کالا قطع نشده باشه .
مثلاً میگن 4790K اومده بازار با فلان قیمت در بدو ورود ! این قیمت به تدریج افت پیدا می کنه اما اینکه صبر کنید سه سال دیگه این پردازنده رو بخرید که افت کرده به هیچ عنوان عقلانی نیست ! آیا اون پردازنده 3 و نیم میلیونی الآن قیمتش نصف شده ؟ هیچی معلوم نیست . تازه نصف که هیچ ، یک دهم هم شده باشه ارزش خرید نداره حتی اگه در بازار باشه موجود ! چون دیگه قطعات جدید با معماری های جدید اومدن و مدل اون زمان که در رنج قیمتی مدل افت قیمت شدید پیدا کرده مثلاً 4960X باشه به خاطر فناوری و معماری جدید تر از نظر پرفورمنس اون 4960X رو درسته قورت میده !
مطلب دیگه :
شما 4 میلیون بودجه تون هست دارید سر مادربرد 2 میلیونی و سوکت 2011 بحث می کنید سه صفحه ؟!! عزیز سیستم سوکت 2011 رو کسی با بودجه زیر 6 میلیون نمیتونه ببنده بعد شما با 4 میلیون بودجه همه رو گرفتید سرکار سه صفحه و دارید روی سوکت 2011 بحث آینده می کنید ؟!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من دیگه هیچ حرفی اینجا ندارم . بقیه مشاوره و تاپیک شما در اختیار مشاورین و مدیران عزیز خواهد بود . برای اونها صبر جزیل از خداوند مسئلت دارم ! :11():
با اجازه . انتخاب خوبی داشته باشید !
دوست عزیز چرا ناراحت میشی من دنبال یه همچین سیستمی هستم که تا 3-4 سال دیگه بتونم گرافیکو رمو سی پی یوش رو ارتقا بدم :great: تو انتخاب مادربرد مونده بودم که چه سوکتی بگیرم که مناسب گیم هم باشه زیاد وارد نبودم که شما خودتون پیشنهاد بودجه رو دادید و خدمتتون عرض کردم
طبق قیمت سایتهای فروش این قیمتها بدست اومد که با بودجه اولیه من همخانی داره
قیمت 1100
Intel Core i7-4820K Ivy Bridge-E 3.7GHz
قیمت 1200
GIGABYTE GA-X79-UP4 LGA 2011
قیمت 300
kingston 8gb 1866
قیمت 650
GTX750TI-OC-2GD5
قیمت 450
RAIDMAX RX-850AE 850W power
جمعش میشه 3700
بعد هم سی پی یو رو به این ارتقا میدم
Intel Core i7-3970X Extreme Edition Sandy Bridge-E 3.5GHz
نقل قول:
گلپسر ، سوکت 2011 اصلا برا گیم طراحی نشد
برا نرم افزارایی هه که پردازش های بسیار سنگین دارنه مثل نرم افزارای 3 بعدی
سوکت 1150 قدرتش اونقد هست که نه تنها از پردازش سنگین ترین بازی های روز ، بلکه تا چن سال دیگه هم کافی باشه و هم ارزونتر و به صرفه تره
همونطور که بقیه ی اساتیدا گفتن ، در صورتی پول داری ، مادربرد Gaming 5 برا بازی ، کاملا کافیه و بیشتر از این هزینه ی اضافی هه ولی میتونی اگ دیدی کم میاد بودجه ، حتی از مدل های پایین تر تا 400 تومنی بگیری که از لحاظ اجرای بازی ، چندان فرقی با هم ندارن (بیشتر تفاوت شون تو مقاومت و اورکلاک بالاتره)
cpu هم اگه برا بازی های روز میخای ، 4670 کاملا کافیه
برا گیم ، بیشتر هزینه تو باید صرف گرافیک کنی
اقا ببخشید اگه من اطلاعاتم کمه اگر مهندس بودم که تاپیک راهنمایی باز نمیکردم
خودم قطعاتم رو انتخاب میکردم سر شما رو هم درد نمی آوردم
بنده گفتم مادربورد گیم میخام بین 1تا2 تومن به اون جوابی هم که میخاستم رسیدم با راهنمایی هاتون اطلاعاتم بهبود یافت
ممنون از همه عزیزان و تشکر
لطفا اوقات خودتون رو تلخ نکنید و بحث رو هم باز یزارید برای افراد دیگه که مثل بنده کم تجربه هستند با تشکر:11():
اگر احساس کردید لحن من تحقیر آمیز بوده من از شما عذرخواهی می کنم :11()::11():نقل قول:
به پست هام در خصوص آینده قطعات و انتخاب سیستم از پلتفرم 2011 توجه کنید . واقعاً نیاز به اون همه هزینه برای پلتفرم 2011 ندارید . :11():
به جاش کارت گرافیکتون رو همینجا تقویت کنید .