AMD>INTEL (30-07-14)
کاربر شهرسختافزار
درست میفرمایید
ولی خب من شبکه و صدا و ... زیاد به کارم نمیاد و فقط در حدی میخام باشه که بازی های سنگین رو اجرا کنه حالا اگه کیفیت صداش یکم کمتر باشه برام زیاد توفیقی نداره و شبکه هم زیاد به کارم نمیاد و صرف نظر از خنک کنندگی که اصلا خوشم نمیاد واترکولینگ کنم مین رو یه موقع برق میگیرم ابه دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس همین GIGABYTE GA-Z97X-UD5H NEW رو میگیرم باقی پولشم خرج گرافیک میکنم
ممنون از راهنماییتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (30-07-14)
کاربر شهرسختافزار
دوست خوبم سلام . 99% گفتنیها رو مدیر عزیز انجمن توضیح دادند خدمتتون فقط یک جمله رو بهش اشاره کردید در پست اول که لازمه توضیح کوچکی در موردش بدم
فرمودید :
در خصوص ارتقاء پذیری در سال های آینده باید عرض کنم به طور کلی حداقل اینتل هرسال یک پلتفرم جدید ارائه می کنه که متأسفانه همراه با تغییر سوکت هست و با وارد شدن نسل جدید به بازار به طور طبیعی نسل قبلی ارزش خرید خودش رو از دست میده . این که 6-7 سال دیگه بخواین روی مادربرد سری 9 سوکت 1150 تولید سال 2014 سی پی یوش رو ارتقاء بدید توقع جالبی نیست . در واقع باید بگم غیر ممکنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط distur برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو عرض کردم که اطلاع داشته باشید
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
به نظرم مادربرد گیمینگ 5 گیگابایت، تمامی فاکتورهای لازم جهت یک مادربرد حرفه ای و فول گیمینگ رو داراست و نیازی به هزینه ی بیش از این نیست!
ضمناً تا شما بیای مادربرد بخری و چند ماه بعد ذره ذره قطعات رو بخرید و اضافه کنید، کلاً نسل فعلی منسوخ میشه!! به نظرم اینکار شما کاملاً اشتباهست!
بهتره به اندازه ی بودجه ی مثلاً 2 میلیونی که دارید، سیستم مناسب گیم بخرید.
هر سال داره قطعات و نسل های جدید کامپیوتر وارد بازار میشه! هر سال سوکت و چیپست های جدید به بازار میاد! تا شما بیای قطعه ی بعدی رو بخری، قطعه ی قبلی شما کهنه شده و از بورس و تولید افتاده!
در نگرشی که در پی گرفتید، تجدید نظر کنید و ظاهراً هم اطلاعات لازم از آینده سخت افزار رو ندارید که تصمیم به این شیوه ی خرید گرفتید!
*MoJtAbA* (30-07-14), abbasghamary (30-07-14), distur (30-07-14), Morteza.m1371 (30-07-14), Reza Eshraghi (30-07-14)
مادربرد مناسبی انتخاب کردید . برای پردازنده و گرافیک و رم هم دقت لازم رو به خرج دهید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط distur برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
distur (30-07-14), Morteza.m1371 (30-07-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از همه عزیزان
والا تا 2 - 3 سال پیش به نظرم اینجور میامد که یه مادربرد خوب تا حداقل 3 -4 سال کار ادمو راه مینداخت
یعنی حالا با انتخاب این مادربرد باید سال دیگه باز عوضش کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی این مادربرد سوکت 2011 رو پشتیبانی نمیکنه( سوکت 2011 مدل و تکنولوژیش بالاتر از haswell هست؟)؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم که مشکلی نداره و الان 6 گیگ میگیرم بعدها هم بهش اضافه میکنم
گرافیک هم به همین صورت تا برسه به کراس فایر 2 تایی (اگه اشتباه نگفته باشم)
میمونه سی پی یو که الان یه متوسطشو میگیرم و اون هم به همین صورت تا اخرین درجه بهش اضافه میکنم
پس یعنی اگه من الان بهترین مادربرد رو بگیرم چند سال برام کار میکنه به این منوال؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان از ایسوس هم یه مدل بگید که برای گیم ساخته شده باشه
آخرین ویرایش توسط distur در تاریخ 30-07-14 انجام شده است
AMD>INTEL (30-07-14)
خیر تا سال دیگه نباید عوض کنید . بستگی به انتظارات شما از سطح اجرای گیم ها در سیستمتون داره . مثلا با خرید یک پردازنده corei7 از سری هاسول ریفرش شاید تا سه سال دیگه فقط نیاز به تعویض گرافیک پیدا میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط distur برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (30-07-14), SajjadKhati (30-07-14)
کاربر شهرسختافزار
عزیز هر مادربردی یه سوکتی داره که باید پردازنده هم سوکت خودش روش نصب بشه . یعنی شما نمی تونید مادربرد سوکت 1150 بخرید و توقع داشته باشید موقع ارتقاء هر پردازنده ای دستتون اومد بگید بسم الله و بندازید روی اون مادربرد . اگر اینجوری بود که روی هر مادربردی هرپردازنده ای نصب می شد که شرکت های سازنده اینقدر تبلیغ راه نمینداختند . برای خرید نیاز به مشاوره تخصصی و دقیق نبود هرکس واسه خودش می شد مشاور خرید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط distur برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (30-07-14), AMD>INTEL (30-07-14), Hessam II (30-07-14), Morteza.m1371 (30-07-14)
کاربر شهرسختافزار
جناب eshraghi2011 عزیز خب منم سوالم همین بود الان مدل بالاترین سوکت 2011 هست یا 1150 -کدومشون جدیدتره که با توجه به اون مادربرد به روز تر رو بگیرم
؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزیز شما به بودجتون توجه کنید . توجه کنید که یک مادربرد سوکت 2011 حداقل قیمتش از حدود 900 هزار تومن شروع میشه تا حدود 1700 !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط distur برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های سوکت 2011 هم سه مدل بیشتر نیستند که از حدود 1080 قیمتش هست تا 3500 ! مدل اول که در نسبت کاراییش توی بنچمارک ها از 4770K پرچم دار سری Haswell سوکت 1150 شکست خورد مدل دومش که 4930k هست با حدود قیمتی 1900 توی گیم اختلاف کارایی فاحشی نداره . مگه اینکه گیم فوق سنگین و فوق حرفه ای بخواهید کار کنید و برای کل سیستمتون چیزی بالای 10 میلیون بخواهید خرج کنید !!
*MoJtAbA* (30-07-14), AMD>INTEL (30-07-14), distur (30-07-14), Morteza.m1371 (30-07-14)
کاربر شهرسختافزار
در ضمن گفتید 6 گیگ رم میخواین ببندید فعلاً . میتونم بپرسم چطوری ؟! برادر تنها توی پلتفرم سوکت 1366 و چیپست X58 بود که حالت سه کاناله پشتیبانی می شد و وقتی هم اون سوکت منسوخ شد دیگه در سوکت های 115X همگی از حالت دو کاناله پشتیبانی می کردند و می کنند و در پلتفرم 2011 و چیپ X79 حالت 4 کاناله پشتیبانی میشه
پیشنهاد می کنم یک مشاوره کامل برای سیستم دریافت کنید از دوستان . چون اطلاعات فنیتون در حدی نیست که خودتون به تنهایی بتونید قطعات متناسب رو انتخاب کنید و ممکنه خدایی ناکرده متضرر بشید با یک انتخاب غیر منطقی .
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 30-07-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (30-07-14), AMD>INTEL (30-07-14), Morteza.m1371 (30-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks