تو بایوس مولتی پل رمها رو تا پائینترین حد ممکن کم کن یعنی چجوری؟نقل قول:
Printable View
تو بایوس مولتی پل رمها رو تا پائینترین حد ممکن کم کن یعنی چجوری؟نقل قول:
ممنون نیما جان ؛ متوجه شدم
سلام.نقل قول:
يعني ضريب فرکانس رم ها رو به پايينترين حد برسونيد ,تا موقع بالا بردن fsb ,محدوديت در فرکانس رم ايجاد نشه و بتونيد تا حداکثر ممکن پردازنده رو اورکنيد ...(البته بهتره تحت کنترل بگیرید)
برای مثال اگر رم شما 800MHZ هست ,ممکنه شما با افزایش FSB اونا به بالای 1000 MHZ رسونده باشید و سیستمتون از حالت پایدار خارج میشه ,این در حالی هست که پردازنده شما هنوز توانایی اور شدن رو داره ,پس اگر برای شروع اور ,شما فرکانس رم رو به 677 کاهش دهید,این محدودیت از سر راه شما کنار میره تا بتونید تمرکز خودتون رو روی پردازنده بزارید.
البته باید دقت داشته باشید,زمانی که پردازنده رو به اون مقدار دلخواه اور کردید ,نباید فرکانس رم پایینتر تر از مقدار پیشفرش باشه و بهتر با اختلاف 50 تا 100 MHZ اور شده باشه که نیاز به اور ولتاژ هم نباشه,و از پرفورمنس اصلی رم هم کاسته نشه.
توضیح کاملی بود ، ممنون ؛نقل قول:
البته باید دقت داشته باشید,زمانی که پردازنده رو به اون مقدار دلخواه اور کردید ,نباید فرکانس رم پایینتر تر از مقدار پیشفرش باشه و بهتر با اختلاف 50 تا 100 MHZ اور شده باشه که نیاز به اور ولتاژ هم نباشه,و از پرفورمنس اصلی رم هم کاسته نشه.
ولی من اینجاشو متوجه نشدم ،
مثلاً سیستم خودم رو مثال میزنم ، من میخوام CPU5200 خودم رو اور کنم ، رم ها در حالت دیفالت روی 800 و تایمینگ هم به صورت پیشفرض خودش هست ؛ حالا میخوام FSB رو افزایش بدم ؛ بهتره اول رم ها رو روی 667 ست کنم و بعد FSB رو زیاد کنم ،تا یه حدی CPU رو اور می کنیم ، اما این اختلاف 50 تا 100 مگاهرتزی که گفتین رو چه جوری اعمال کنیم تا سیستم استیبل باشه؟
این اختلاف ربطی به استیبل بودن نداره,و هدف اصلی اینه که ,اور شما باعث نشه فرکانس رم از حد معمول پایینتر بیاد و 50 تا 100 مگاهرتز هم به این خاطر هست که در اور موقعی که ضریب رم رو پایین میارید و fsb رو افزایش میدید,دقیق نمیتونید فرکانس رو روی مقدار پیشفرض ست کنید,یه این خاطر باید طوری کنترل کنید که هم اور پردازنده به حد مطلوب برسه و هم فرکانس رم مقداری افزایش داشته باشه(به طوری که نیاز به اور ولتاژ رم نداشته باشید) و در کل کارایی سیستم بهتر بشه و البته امتیاز شما در نرم افزار ها هم بیشتر میشه.
و اگر اشتباه نکنم,افزایش ولتاژ باعث میشه امتیاز شما پایین تر بیاد (نسبت به زمانی که رو ولتاژ پیشفرض اور میکنید).
و در اخر باید بر روی HT یا Rated FSB هم نظارت داشته باشید و ضریب اونا رو کنترل کنید که رو مقدار پیشفرض یا مقدار کمی افزایش داشته باشه و همینطور کنترل مولفه های MCH.
سلام
ممنون از دوست گرامی بابت توضیحات خوبشون
بریم سراغ یک سری توضیحات خودمونی :lol:
فرض بگیرید سیستم شما یک قایق پاروئیه که 2 نفر پارو زن داره
یکی از اینها cpu شما و دیگری رم هستند
cpu ادعا میکنه که میتونه در دقیقه 200 بار پارو بزنه ولی رم نمیتونه این تعداد پارو بزنه
برای تست بالاترین سرعت شما بهتره کوچکترین پارو رو به رم بدین (کمترین مولتی پل رم ) و تست کنید ببینید تا چند ضربه cpu میتونه بزنه
مثلا به عدد 180 میرسید که ماکزیمم پاروئیه که cpu به راحتی میزنه ( داغ نمیکنه )
بعد از اینکه قدرت cpu مشخص شد پاروهای بزرگتر به رم میدیم تا ببینیم تا کجا میتونه بیاد بالا ( مولتی پل رم رو بالا میبریم )
حالا اگر مردین پیدا کنید پرتغال فروش رو :wink: