پاسخ: راهنمایی خرید سیستم جدید
نقل قول:
سلام چشمتون بی بلا
ممنون که جواب دادین لطفا در مورد این سوالا هم منو راهنمای کنید
1- در مورد سویچینگ این خاصیت تو مواقع عادی هم هست یعنی توی یه بازی هم گرافیک پردازنده وهم خود کارت گرافیک با هم کار میکنند یا فقط وقتیکه کارت گرافیک از کار می افته گرافیک پردازنده به کار میافته ( فقط یکی از اونها به تنهای میتونه فعال باشه) چون اگه تو مادر بورد گیگا با هم کار کنن گرافیک کل سیستم فکر کنم خیلی بالا میره!یا من اشتباه میکنم!
2-سرعت رم 1600 با 1333 چقدر تفاوت دارن؟چقدر رو سرعت کل سیستم تاثیر میذاره؟واسه این میپرسم که مادر بورد ايسوس P8H61/USB3 و p8h67 سرعت رمش 1333 هست ولی برند بهتری هست فکر کنم ولی asrock p67 pro3 سرعت رمش بالا تره (2133)حالا به نظرتون بین asrock p67 pro3 و ايسوس P8H61/USB3 و p8h67 با توجه به سرعت رم و چیپست هر کدوم (و برند) کدوم رو ترجیح میدید؟راستش من ازروک رو میخام ببندم ولی میترسم بعدا پشیمون بشم منو راهنمای کنید لطفا!
3-قیمت P8H61/USB3 و p8h67 چنده اگه اطلاع دارید؟
4-نظرتون در مورد i5 2320 چیه؟
لطف میکنین.
لطف میکنین.
اگر قرار باشه با هم کار کنن میشه کراس یا SLI ، پس با از کار افتادن یکی ، گرافیک دیگری به کار می افته .
دقیقاً نمی تونم بگم در چه حدی هست تفاوت میان 1333 و 1600 . ولی چیزی که پرواضحه ؛ باس 1333 دیگه منسوخ شدست و برای کسائی که بودجه محدود دارن پیشنهادم استفاده از مین برد اچ 61 و رم 1333 هست .در هر صورت شما رم رو چه 1333 ، چه 1600 ، به صورت دوآل روی سیستم نصب کنید.
ازارک برند بدی نیست . خود من به شخصه چیپست اچ 67 با برند ازراک رو ترجیح میدم به گیگا با چیپست اچ 61 . هر چند این مقایسه صحیح نیست و امکانات جانبی و سایر آپشن ها رو باید در نظر گرفت .
P8h61usb3 حدود 190 تومن و p8h67 بالای 300 تومن قیمت داره
بین 2320 و 2400 تفاوتی جز فرکانس کاری پیدا کردم .ولی فراوانی 2400 در بازار به مراتب بیشتر هستش.
پاسخ: راهنمایی خرید سیستم جدید
این چند تست رو داشته باشین :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]