پاسخ: راهنمایی برای خرید پردازنده
نقل قول:
البته با این کارتی که شما دارید . متاسفانه من فکر کردم کارت 750 TI را نداری . پس خرید RYZEN 5 1600X به همراه مادربرد B350 GAMING PLUS انتخاب منطقی تری هست .
ممنونم
ولی من یه چیزی رو متوجه نمیشم.........
در تست های یوتیوب و سایت ها core i3 8100 در تست های گیمینگ از ryzen 1500 یا ryzen 1600 یا قوی تر کار کرده یا برابر...........
و در کل اون طوری هم که در بررسی های سایت شما میخوندم ryzen در تمامی زمینه ها از اینتل برتر بوده جز گیمینگ
واقعا درست هست به نظر شما ؟
چون من هم فقط گیم واسم مهم هست
اینم بگم من گیم های آینده برام مهم نیست
چون فقط کانتر بازی میکنم
من اینو همیشه میگم:
این بنچ مارکهای که تو اینترنت و همه جا میبینی که میگن اینCpu اینقد از این Cpu کمتر کار میکنه یا اون از این 5درصد بیشتر کارایی داره و......
اینا مال خوره های کامپیوتر و اورکلاکرهای حرفه ای که صبح تاشب پای کامپیوتر هستن و میخان برتری خودشونو ثابت کنن هستش...
وگرنه برا من وشما مثلا 5درصد کارای اصلا اهمیتی نداره.....
نمیخام که ابرکامپیوتر بسازیم یا رندر 100بعدی سنگین بکنیم که.....!!!!!
همون 8100 چون هرتز بالایی داره در 4هسته ی خودش همه بازی هاب الان رو جواب میده.
رایزنم که دیگه همه میدونن دیگه مثل گذشته نیست و کارایی خیلی خوبی دارن
و در همین سایت برو بررسی ویدیوی رایزن رو ببین که میگه تو کار سنگین حتی بهتر از اینتل هم هستن.....
فعلا قیمت رایزنها مقرون به صرفه هستن.
نقل قول:
ممنونم
ولی من یه چیزی رو متوجه نمیشم.........
در تست های یوتیوب و سایت ها core i3 8100 در تست های گیمینگ از ryzen 1500 یا ryzen 1600 یا قوی تر کار کرده یا برابر...........
و در کل اون طوری هم که در بررسی های سایت شما میخوندم ryzen در تمامی زمینه ها از اینتل برتر بوده جز گیمینگ
واقعا درست هست به نظر شما ؟
چون من هم فقط گیم واسم مهم هست
اینم بگم من گیم های آینده برام مهم نیست
چون فقط کانتر بازی میکنم
رایزن 1600x در بازیهای جدید بهبود کارایی خواهد داشت . هم اکنون هم بازیهای جدیدی که با رایزن بهینه شدند عملکرد خوبی در حد اینتل داشته باشند . در ضمن در مادربردهای msi کافیه گیم بوست را فعال کنید تا سیستم اورکلاک اتوماتیک شود و عملکرد بهتری بدست آورید
ممنونم از شما دوستان عزیز
من انتخابم همون core i 3 8100 شد
فقط موندم تو مادربوردش............انتخاب زیاده....تقریبا به موارد اصلی انتخاب مادربورد هم واقفم ولی نه خیلی تخصصی
نظر شما چیه ؟ حدااکثر هم تا 600 تومن میتونم هزینه کنم یعنی از 600 تومن بیشتر نشه
یکی از انتخاب های خودم این بوده
B250 GAMING PRO CARBON
یه سوال دیگه هم داشتم که vega 11 میشه با گرافیک nvidia hybrid بشه ؟ یعنی قدرتشون روی هم دیگه بیاد؟
ممنونم از راهنمایی های شما
نقل قول:
فقط موندم تو مادربوردش............انتخاب زیاده....تقریبا به موارد اصلی انتخاب مادربورد هم واقفم ولی نه خیلی تخصصی
نظر شما چیه ؟ حدااکثر هم تا 600 تومن میتونم هزینه کنم یعنی از 600 تومن بیشتر نشه
B250 GAMING PRO CARBON
یه سوال دیگه هم داشتم که vega 11 میشه با گرافیک nvidia hybrid بشه ؟ یعنی قدرتشون روی هم دیگه بیاد؟
برای پردازنده های کافی لیک باید سراغ چیپست های 300 اینتل برید.این مادربردی که ذکر کردین جواب نمیده.
حداقل باید 700 تومنی برای مادربرد بذارید کنار.الآن ارزون ترین مادبرد سری 300 ، 680 تومن هست.
یا میتونید یخورده دیگه وایسید تا مادربردهای B360 ، H370 و H310 بیاد. قطعا ارزون ترن.
سوال دومم نمیدونم :1. (23): ... اساتید جواب میدن...
نقل قول:
B250 GAMING PRO CARBON
شما باید یا سراغ h310 یا b360 یا h370 برید . ببینید کدومش با بودجه شما سازگاره
خیر مسلما نمیشه
نری مادربرد 250 بخری بعد اینتل 8100 رو بندازی روش بعد بگی چرا کار نمیدها.........
سری کافی لیک فقط با چیپ های سری 300 کار میده
ممنونم از شما دوستان
خب با این شرایط فکر کنم مجبورم از همون سری 300 بگیرم فقط تنوعشون زیاده از شرکت های مختلف و انواعشون
به نظرتون چی بگیرم ؟ قیمتش هم دیگه همون باشه دیگه 700 اینا
ممنونم
یه سوال دیگه هم دارم ببخشید
این ryzen 2600 حدودا کی میاد تو بازار ایران ؟ حدودا مثلا 1 ماه 2 ماه...............
من نمیدونم چرا وارد سایت میشم صفحه ی اول رو با یوزر خودم میتونم بیارم ولی میام صفحه ی دوم از یوزرم خارج میشه و به عنوان مهمان هستم
مادربورد رو از ASUS یا MSI و گیگا بردارد.با گارانتی معتبر
واقعا تنوع زیاده. بستگی به امکاناتی که میخای داره و ظاهرش که سلیقه ای هستش
این ryzen 2600 که میگی هنو که نیومده و هرموقع معرفی بشه دست کم بین 2 تا 3 ماه طول میکشه وارد ایران بشه
حداقل 2 ماهو میخاد