پاسخ: راهنمایی برای خرید مادربورد اورکلاک سوکت 775
نقل قول:
asus p5QC که هم رم DDR3 سپورت میکنه و هم DDR2
با تشکر از راهنماییتون ولی مدلی که معرفی کردید هیچ گونه ثبت رکوردی نداره و فکر نمیکنم در اورکلاک قدرت قابل ملاحظه ای داشته باشه البته تا ببینیم بقیه دوستان نظرشون چی هست .
تا حالا نظرم روی همون Gigabyte EP45T-UD3P یا MSI X48 Platinum هست بازهم اگر مدلی به نظرتون رسید خوشحال میشم راهمایی کنید .
من خودم Asus P5QC را با پردازنده E8400 داشتم حیف پول که بابت این برد دادم .
توی اورکلاک بخاطر همین ساپورت کردن دو مدل رم از همه مدلهای P5Q ضعیفتر بود. پردازنده ام را بالای 3.9 نمیتونست Stable کنه آرزوی 4 گیگاهرتز را به دلم گذاشت
نقل قول:
با تشکر از راهنماییتون ولی مدلی که معرفی کردید هیچ گونه ثبت رکوردی نداره و فکر نمیکنم در اورکلاک قدرت قابل ملاحظه ای داشته باشه البته تا ببینیم بقیه دوستان نظرشون چی هست .
تا حالا نظرم روی همون Gigabyte EP45-UD3P یا MSI X48 Platinum هست بازهم اگر مدلی به نظرتون رسید خوشحال میشم راهمایی کنید .
فکر کنم اشتباه شده نظر دوستان روی EP45T-UD3R هستش نه EP45-UD3P
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مادربرد P5QC یکی از دوستام داشت
درسته که DDR2 ,DDR3 ساپرت میکنه اما برد خوبی برای آورکلاک های سنگین نیست من خودم باش آورکلاک کردم البته با CPU E7400 Core2duo 2.80GHZ و خوب هم جواب داده اما کلا برای آورکلاک سنگین نیست
دمای چیپست شمالی (P45) در حالت عادی 35 تا 36 درجه هست و در کار های سنگین تر مثل بازی 48 تا 55 هم ریسده که واقعا حرارت بالاست دیگه کم مونده ولتاژ NB هم بالا ببری تا جونش بالا بیاد
P5QC رم DDR3 با باس 1333 ساپرت میکنه اما دو مدل msi تا 1600 و EP45T-UD3R تا 2200 آورکلاک میشه
یک اسلات PCI-E2 بیشتر نداره و قیمتش 175 هزارتومنه پس اصلا نمی ارزه
حالا که تاپیک داره خوب پیش میره 2 گیگ ماژول DDRIII خوب هم معرفی کنید البته باس 1600 به بالا باشه میدونید که هر چه بالاتر باشه دستم توی اور باز تره و فکر میکنم 2 گیگ کافی باشه چون من فقط برای تست قطعات میخوام و زیاد تر از این نیاز ندارم .
فقط یک سوال دارم ، مقدار حافظه اگر 2 گیگ باشه توی تست های 3Dmark تاثیر بسزایی دارد یا نه ؟