پاسخ: راهنمایی برای خرید مادربردAMD زیر 150 تومن
نقل قول:
بچه ها از همتون ممنونم.ولی باز اینو می پرسم اگه شما باشین از بین این دوتا ( اسوس و ازراک) کدومو انتخاب می کنید؟ به نظرتون ازراک نسبت به اسوس ارزش خریدن داره؟ از نظر کیفیت -گارانتی -طول عمر -راحتی کار و... به پای اسوس می رسه؟
با سلام
من اين مادربرد ازراك رو جديدا خريدم . و باهايش يك سي پي يو phenom ii x2 550 رو انلاك كرديم . اگه الان بتونم و سرعت اجازه بده نتايج تستها رو اپلود مي كنم .
اسوس برند خيلي خوبي است اگه مساله قيمت براتون مطرح نباشه . در ضمن من نمي دونم چيبست اون مادربرد معرفي شده چيه
موفق باشيد
اگه بتونین بیشتر از 150 هزینه کنید تا بتونید بردی که معادل برد ازراک ارائه میشه از برند ایسوس رو بخرید ، حتماً بدونید که برنده شدید . من به شخصه ایسوس رو بهترین برند میدونم ولی از لحاظ قیمت گرونتر از برندهای دیگست . ازراک هم در حال حاضر خوب جواب داده ، پس اینجا فقط مشکل هزینه میمونه که باید حل و فصلش کنی ، یا اینکه از یک سری آپشن های جدید که برای برد ازراک ارائه شده بگذری و یه برد پایین تر از اون از برند ایسوس بخری . به هر حال ایسوس به نظر من بهترینه.
نقل قول:
اگه بتونین بیشتر از 150 هزینه کنید تا بتونید بردی که معادل برد ازراک ارائه میشه از برند ایسوس رو بخرید ، حتماً بدونید که برنده شدید . من به شخصه ایسوس رو بهترین برند میدونم ولی از لحاظ قیمت گرونتر از برندهای دیگست . ازراک هم در حال حاضر خوب جواب داده ، پس اینجا فقط مشکل هزینه میمونه که باید حل و فصلش کنی ، یا اینکه از یک سری آپشن های جدید که برای برد ازراک ارائه شده بگذری و یه برد پایین تر از اون از برند ایسوس بخری . به هر حال ایسوس به نظر من بهترینه.
با سلام
دوست من خوب من هم موافقم كه اسوس برند خوبي است ولي به قول خود شما بايد براي داشتن يك مادربرد كه اپشنها و امكانات ازراك رو كه با قيمت 125 تومان ارائه ميده بايد بيشتر از 150 هزينه كنيم
بهترين حالت انتخاب به نظر من اينه كه بسنجيم و ببينيم به چه امكاناتي نياز داريم . ايا اور مي كنيم يا نه . مثلا همين مين برد ازراك يك امكاني در اتداي راه انداز داره كه با زدن دكمه x به حالت turbo ميريم و فركانس سي پي يو به صورت خودكار بالا رفته و هسته هاي غير فعال فعال شده
حالا همين امكانات بر روي برد اسوس با قيمتي بالاتر ارائه ميشه
نقل قول:
بچه ها از همتون ممنونم.ولی باز اینو می پرسم اگه شما باشین از بین این دوتا ( اسوس و ازراک) کدومو انتخاب می کنید؟ به نظرتون ازراک نسبت به اسوس ارزش خریدن داره؟ از نظر کیفیت -گارانتی -طول عمر -راحتی کار و... به پای اسوس می رسه؟
همونطور که بارها عرض کردم ازراک مادربردهای ضعیف تولید میکنه ( مثل n68 ) بردهای خوبی مانند 870 که دوست خوبمون معرفی فرمودند هم تولید میکنه
این برد 870 بنظرم از نظر کیفیت - گارانتی - طول عمر - راحتی و ........ یکی از بهترین بردهای موجود در بازار هستش که کاملا تست و بررسیش کردم
در این محدوده قیمت فعلا هیچ بردی با این کیفیت و ...... در بازار موجود نیست
سیستمهای خودم و تمام آشناهام که این یکساله خریدن یا آپدیت کردن الان ازراک هستش و توی این مدت هیچ موردی باهاش نداشتم
با توجه به نظراتی که دوستان دادن به نظر می رسه هر دو مین کارایی لازمه رو دارن. و هر دو هم درسطح بالایی قرار دارن.ترجیحا موقع خرید هر کدوم رو که راحت تر گیر اومد می خرم. ( با توجه به اینکه تفاوت قیمت چندانی هم ندارن)
باز هم از همگی تشکر می کنم