پاسخ: راهنمایی برای خرید سیستم Corei7
نقل قول:
یه مارک از همین مدل معرفی کن که فن قوی داشته باشه :wink:
ممنون ! من تو بازار رفتم قیمت گرفتم ، منم از گیگا خیلی خوشم میاد ولی قیمتش 10 تومن بالاتر از اسوس هست . در ضمن UD3R دارای 4 اسلت برای رم هست و دو تا PCI E 2.0 داره اما P6T SE داری 2 تا Triple channel هست و 3 تا PCI E 2.0 به همین خاطر من این مین رو انتخاب کردم.:11()::yes:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عزيز مساله گارانتي و کيفيت رو هم در نظر بگيريد. تجربه من در هر دو مورد گيگا رو برتر مي دونه. اما Asus هم بدک نيست. هر جور صلاح مي دونيد.
نقل قول:
عزيز مساله گارانتي و کيفيت رو هم در نظر بگيريد. تجربه من در هر دو مورد گيگا رو برتر مي دونه. اما Asus هم بدک نيست. هر جور صلاح مي دونيد.
:1. (23):
با تشکر از شما دوست عزیز بخاطر راهنمایی هاتون.
از دوستان و اساتید می خوام نظرشون رو در مورد EVGA 3X SLI Classified بگن. (آیا ارزش خریدن داره یا نه همین َAsus با این قیمت بهتره؟)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اولا این مادربورد اصلا تو بازار ایران پیدا نمیشه.ثانیا قیمتش تو بازار جهانی 700 دلاره.که اگه تو ایران گیر بیاری بالای 700 هزار تومنه.دوست عزیز اگه دنباله مادربورد خفن می گردی که بعد از EVGA 3X SLI Classified در رتبه دوم بهترین مادبورد x58 قرار داره برو سراغ DFI UT X58-T3EH8
ایول دوست عزیز:give_rose:
می گم قیمت این چنده؟
الان 405 تومن.اینم لینکش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
اولا این مادربورد اصلا تو بازار ایران پیدا نمیشه.ثانیا قیمتش تو بازار جهانی 700 دلاره.که اگه تو ایران گیر بیاری بالای 700 هزار تومنه.دوست عزیز اگه دنباله مادربورد خفن می گردی که بعد از EVGA 3X SLI Classified در رتبه دوم بهترین مادبورد x58 قرار داره برو سراغ DFI UT X58-T3EH8
ببينم چون شما اين مادربورد رو داريد شده دومين مادربورد X58 ....؟؟؟!!!! حرفهايي مي زنيد ها ..... :1. (27)::1. (27)::1. (27):
دوست عزیز فقط کافیه یه مقدار تحقیق کنی تا به معلوماتت زیاد بشه.الان بهترین رکورد ها رو این مادربوردDFI UT X58-T3EH8 و EVGA 3X SLI Classified میزنه.و قیمت EVGA 3X SLI Classified اصلا به صرفه نیست و تو ایران پیدا نمیشه .
رم چی پیشنهاد می کنین برای OC با باس 1800
با همین مین DFI هم کاملا مچ باشه
به نظر من اصلا خرید رمهای با باس بالا به صرفه نیست.چون قیمت خیلی بالایی داره.بهترین کار اینه که یه رم با باس 1066 و یا 1333 بگیری و تا 1800 اور کنی.این رو هم بدون رمهای باس 1066 براحتی تا 1600 و یا بالاتر اور میشن.اونم با ولتاژ 1.6 تا باس 1600