وقتی فلش به درگاه usb2 وصل میشه usb not recognized می نویسه علت چیه؟ تنظیمات به خصوصی داره؟
Printable View
وقتی فلش به درگاه usb2 وصل میشه usb not recognized می نویسه علت چیه؟ تنظیمات به خصوصی داره؟
ببینید فلش را در محیط بایوس میشناسه . درایورهای چیپست و تمام موارد موجود در سایت گیگابایت را دانلود و نصب کنید . بنا به ویندوزی که نصب کردید . بایوس هم حتما اپدیت کنید . چون بایوس های جدید بهتر و سازگارتر شدند .نقل قول:
اگر سون نصب کردید بعد از نصب چیپست این هات فیکس را نصب کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همچنین درایور Usb 3.0 و usb 3.1 نسخه جدیدش را از سایت گیگا دریافت و نصب کنید .
تنظیمات به این شکل هست .
فکر کنم فلش رو تو محیط بایوس نمی شناخت چون ورژن f6 بایوس رو ریخته بودم توش خواستم اپ کنم از طریق qflash ولی فلش رو نشناخت ولی باز فردا چک می کنم
اگر فلش سالم باشه مشکلی نخواهید داشت . فقط به پورت usb 2.0 وصل کنید و گزینه legacy usb support هم فعال باشه .نقل قول:
همچنین گزینه usb mass storage driver support هم فعال باشه .
سلام گاهی وقتی کیس رو روشن می کنم تصویر نمیاد ولی همه چی کار می کنه بعد مدتی درست میشه از چیه این رفته رو اعصابم ببخشید سوال رو بد جا مطرح کردم
فکر کنم از kvm باشه چون ps/2 هست از این کابلها خریدم انداختم تا کیبرد و موسم کار کنه تو سیستم قبلیم اصلا مشکلی نداشتم گرافیکمم هم انبرده مال سی پی یو
ممکنه از خود kvm باشه . ربطی به کیس نداره .
تو بایوس یه جایی نوشته بود خروجی مانیتور pci1-pci2-pci3
و گزینه igfx هم داشت حالت پیش فرضش رو گزینه pci1 بود معنی igfx رو نمی دونم با فرض این که همون گرافیک انبرد باشه igfx زدم :whistle: و یه جای دیگه نوشته بود کارت گرافیک ان برد حالت پیش فرضش رو حالت auto بود من کردم انیبل
خواستم ببینم این تنظیماتی رو که کردم به بردم صدمه نزنه به فنا برم؟
درست هست . اون اتو هم وقتی گرافیک pcie نداری آنبرد رو فعال میکنه . پس مشکلی پیش نمیاد .نقل قول:
سلام . من میخواستم سیستمم رو ارتقا بدم و چنتا قطعه رو مد نظر قرار دادم
cpu
m.b
ram
به ترتیب بودجه برای هرکدومشون
600000
550000
250000
لطفا بهترین قطعات رو معرفی کنید :1. (23)::1. (23):
یه سوال دیگه :great:
من یه کارت گرافیک دارم
اینویدیا جی فورس 9400