پاسخ: راهنمایی برای ارتقا سیستم PC
نقل قول:
همون موقع که این تاپیک رو زدی قیمت ها رو چند میلیون بالا برده بودن. مثلا این مدل ال جی 24 و 27 اینچش قیمتشون خیلی کمتر بود ولی الان من نگاه کردم دیدم قیمت این مدل 27 اینچی ال جی زیر 8 میلیونه و نمی دونم چرا شما سفارش مانتیور استوک دادی؟ همین ال جی رو مثلا می تونستی بگیری
بله قیمت الجی و فیلیپس و AOC و مدل های مشابه که کیفیت تصویرشون FHD بودن ، از بازه 6 میلیونی رسیدن به 7.8 تا 9 میلیون که بیشتر از بودجه مد نظرم بود چون حدکثر میخاستم 7 میلیون هزینه کنم ولی :1. (28): افزایش قیمت غافلگیر کننده شد .
بعد که دیدم باید انقدر هزینه کرد، دنبال استوک ها هم گشتم و این مدل دل رو پیدا کردم ،
P2723DE , QHD , 27" Hubmonitor
بیشتر هم بخاطر رزولیشن و کیفیت تصویر و اینکه تولید 2023 بود و نهایتا تصمیم به خرید گرفتم و اقدام کردم که 8 میلیون خریداری شد
همه ویژگی های ماینتور ال جی رو ول کردن و آدم بره فقط برای QHD مانیتور استوک اونم 60 هرتز بخره کاملا اشتباهه. اینو برای شما نمیگم چون شما خریدی برای کسانی گفتم که چنین اشتباهی نکنن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در این لینک مقایسه ی دو مدل الجی و دل رو نوشته .
سایت خوبی هست برای بررسی ماینتور ها ، هر مدلی رو داره !!
متاسفانه چون از نزدیک امکان دیدن هیچ کدوم رو نداشتم ، درباره کیفیت تصویر و عمق رنگ ها نمیتونم نظری بدم
ولی روی کاغذ ، برتری های الجی کنتراست استاتیک 1300 ، 100 هرتز و دارا بودن سوکت صوتی رو داره نسبت به دل با رزولیشن 2k !
معیار من باتوجه به نوع کارم که رزولیشن تصویر بیشتر برام کارای داشت به لحاظ فضای کاری داخا نرم افزار ها ؛ نهایتا این رو انتخاب کردم
ولی دلم پیش الجی و فیلیپس و شیائومی هست هنوز!!
ویژگی های الجی رو فرموده بودین ، بجز موارد بالا، چه موارد دیگه ای هم داره ، راهنمایی کنین ممنون میشم
خب بر اساس کارت انتخاب کردی. مبارکت باشه