لطفا آدرس سايت رو بديد نه صرفا يک عکس. ممنون مي شم.نقل قول:
اگر چند تا سايت معتبر ديگه هم معرفي کنيد بيشتر ممنون مي شم.
Printable View
لطفا آدرس سايت رو بديد نه صرفا يک عکس. ممنون مي شم.نقل قول:
اگر چند تا سايت معتبر ديگه هم معرفي کنيد بيشتر ممنون مي شم.
من که هر وقت به tomshardware رفتم همش gigabyte و گاهي هم Asus رومورد توجه قرار داده و هميشه تستهاشو با اين دو برند انجام داده و نامي از Biostar نديدم. پس مي شه لطف کنين لينکشو بديد تا منم ببينم؟ حتي Abit هم ديدم ولي Biostar خير.نقل قول:
لطف مي کنين.
اين از اين.
مادربوردهاي Gigabyte از حدود 15 سال پيش که واسه Pentium I مثل TX2 داده بيرون تا امروز واقعا امتحانشو پس داده. اما Biostar شايد 3 الي 4 ساله که داره رسما توزيع ميشه. شما چجوري مي خواين درصد خرابيها رو با هم مقايسه کنيد وقتي که فروش گيگابايت توي ايران از هر مادربوردي بيشتره(چه گذشته و چه حال) و 15 ساله که آواژنگ داره توزيعش مي کنه؟
به هر حال من تشنه لينکهاي معتبري هستم که نشاندهنده مرغوبيت Biostar باشه و از اون مهمتر برتري کيفي اون نسبت به gigabyte باشه. لطفتونو دريغ نکنيد.
پس معلومه خیلی وقت به این سایت مراجعه نکردی این یکیش:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته آدرس اون عکس بالاش قرار داده شده!نقل قول:
اینم یه سایت معتبر دیگه:
البته این پست در XS شاید بهتر بتونه کمک کنه:کد:http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTUzMCw2LCxoZW50aHVzaWFzdA==
باتشکرکد:http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=3043243&postcount=40
دوست عزيز لينک اولتون که مشکل داره ( به == ختم شده و اصلا باز نمي شه).نقل قول:
لينک دومتونم که صرفا يک تالار گفتگو هست از يه سايته که به يه مادربورد Biostar مدال نقره داده!!!
آيا به اين تالارها مي شه اعتماد کرد!؟
در هر صورت از پاسختون ممنونم.
عزيز اتفاقا من خيلي به Tomshardware سر مي زنم. اما اکثر اوقات صفحه اولش مادربورد گيگارو نمايش داده(شايد جنبه تبليغاتي داشته باشه اما فقط اين نيست) تا بحال هم نديدم Biostar رو نشون داده باشه.نقل قول:
لينکي که شما داديد صرفا بررسي يک مادربورد سري X58 از شرکت Biostar هست و خوب خيلي مادربوردهاي ديگه هم بررسي شده و به هيچ عنوان پيشنهاد به عنوان انتخاب برتر نداده. لطفا لينکي از tomshardware رو بديد که اين مادربورد رو به عنوان مادربورد برتر پيشنهاد داده باشه. ممنونم دوست عزيز و منتظرم.
در قسمتی که Bold کردم به نظر میرسه شما دو تا لینک را اشتباهی گرفتین.نقل قول:
آدرس اول مربوط به سایت HardOCP هست که به مادربرد BIOSTAR T-Power I45 جایزه ی نقره ای داده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
HardOCP یکی از بهترین سایتهای سخت افزاری هست که همیشه واقعیتها را در مورد قطعات نوشته. (شما منابع معتبر خواسته بودید.)
لینک دوم هم مربوط به یکی از تاپیکهای انجمنهای XS هست که یکی از انجمنهای بسیار بسیار پر طرفدار هست که اکثر اورکلاکر های بزرگ دنیا در اون عضو هستن و چند تا از ادمینهاش هم در چند مسابقه مهم سخت افزاری مقام آوردن ضمن اینکه لینکی که در اون پست ارائه شده Valid شده برادر! یعنی در DataBase سایت مربوط به ثبت رکوردهای CPU-Z ثبت کردن و اطلاعاتش قابل اعتماد هست.
وقتی میخوایم در مورد قطعاتی مثل مادربرد نظر بدیم باید همه پارامترها را در کنار هم در نظر بگیریم مثل قیمت در کنار کارایی یا بازده در اورکلاکینگ که برد Biostar بین مادربردهای P45 کاملا امتحانشو پس داده و طبق لینکی که همون اول در مورد تالار افتخار CPU-Z خدمتتون ارائه دادم در حال حاضر چند رکورد جهانی داره.
اگر سوال دیگری در مورد این مادربرد داشتید لطفا تاپیک جدید در قسمت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] انجمن ایجاد کنید چون ادامه این بحث در این تاپیک صلاح نیست.
باتشکر:11():