مطمئنی 240 تومنه؟ من که تا قبل عید بیشتر از اینا برای این بورد قیمت داشتم. نمی دونم شاید ارزون شدهنقل قول:
در ضمن کیس و فن یادت رفت.
Printable View
مطمئنی 240 تومنه؟ من که تا قبل عید بیشتر از اینا برای این بورد قیمت داشتم. نمی دونم شاید ارزون شدهنقل قول:
در ضمن کیس و فن یادت رفت.
سوال خاصّی ندارم ولی ممنون می شم راجب همشون مخصوصا دلیل انتخاب پاور کولر مستر بر گرین و گرافیک سافایر بر گیگا توضیح بدین.:love:نقل قول:
در ضمن ، قیمت مادربوردی که پیشهناد دادین، واقعا 240 تومنه؟آخه تو سایت rayansaba.com قیمت 340 زده!!
راستی ، قیمتاتونو از چه ریفرنسی میگیرین؟:give_rose:
قيمتش اومده پايين. تا ببينيم بعد از عيد چند ميندازن.نقل قول:
آره کيس يادم رفت. يه کيس گرين مطابق با سليقه مي تونه انتخاب خوبي باشه. فن خود باکسش هم کافيه. مگه اينکه بخواين OverClock کنيد.
خوب ویرایش کردی :1. (35):نقل قول:
M.B Gigabyte EX58A-UD7 بود که حدود 440 نه 240
ویرایش کردی M.B Gigabyte EX58A-UD3-R گذاشتی که این هم حدود 300 تومنه.
که البته از گیگا پیشنهاد من حداقل برای سوکت 1366 Gigabyte EX58-UD4P هست حدود 360 تومن
ولی بازم می گم همون مدل msi کافیه. گیگا پول اسم داره می گیره.
چشم توضيح مي دم.نقل قول:
در مورد پردازنده اينکه پرقدرت ترين پردازنده فعلي دنيا در حال حاضر سري Core i7 کمپاني اينتل هست که شکي نيست. مي تونيد به نمودارهاي سايتهاي معتبر نظير tomshardware يا Anandtech يا ... سري بزنيد و ببينيد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قيمت رايان سبا بيشتر اوقات(مخصوصا توي جنسهايي که مشتري زياد ندارن و کلا در قيمتهاي بالا) زياد پرت مي زنه. قيمت واقعي رو از مجتمع کامپيوتر ايران(اولويت با مراجعه حضوري و در اولويت بعدي تماس تلفني) و يا بازار رضا در تهران بگيريد.
در مورد رم برند Corsair بهمراه Crucial و چند برند ديگه جزء برترين برندهاي مطرح دنيا در زمينه رم محسوب مي شن و اکثر تستهاي معتبر دنيا با اين رمها انجام ميشه. سري Dominator کورسر يکي از بهترين ها در دنيا در اورکلاک هستش.با يه سرچ ساده توي سايتهاي معتبر مي تونيد ببنيد. اگر خواستيد مي تونم مدرک هم ارائه بدم.
هاردديسک هم که برند وسترن ديجيتال مي شه گفت از نظر کيفيت و ظرافت و سابقه و ... جزء بهترينهاي دنياست و ساخت تايلنده و سري Black اون از نظر سرعت (بر طبق آمار و نمودارهاي سايت تامز) جزء بهترينهاست. ضمن اينکه شما اگه از نزديک بردش رو ببينيد و با ساير برندها مقايسه کنيد به تفاوت در کيفيت ساختش هم پي خواهيد برد.
DVD Writer برند Plextor هميشه جزء بهترينها بوده و البته يه کم گرونه و شايد جزء تنها مواردي است که ميشه تا حدودي به عنوان لوازم مصرفي بهش نگاه نکرد.
Power Cooler Master جزء پنج پاور برتر دنيا محسوب ميشه. گرين صرفا در ايران توزيع ميشه(اصلا واسه ايران توليد ميشه) و اصلا در سطح جهاني نامي ازش نيست.(مي تونيد مثلا يه سري به سايت 80plus و يا سايتهاي جهاني بزنيد.) البته بنده در قيمتهاي زير 100000 تومان معمولا گرين رو پيشنهاد مي دم. اما اين پاور واقعا يه پاور معرکست از هر نظر.
و اما کارت گرافيک. من نگفتم که Sapphire بهتر از گيگا هست يا بالعکس. هر دو برند خوبين. برند XFX و HIS و Asus و ... هم همگي خوبن و خيلي با هم تفاوت ندارن. البته گيگا به سبب گارانتي آواژنگ يه مزيت داره. به نظر بنده گيگابايت توي مادربورد خيلي قوي و کم رقيبه اما توي کارت گرافيک به اون شدت نيست.
اسامي برندهاي مطرح دنيا در زمينه کارت گرافيک رو هم مي تونيد تا حدودي در سايت تامز ببينيد.
بازم سوالي بود در خدمتم.
عزيز لطفا حرف غير منطقي و بي اساس نزنيد. در حال حاضر بهترين و با کيفيترين بردهاي دنيا رو گيگا بايت و ايسوس دارن مي زنن و اين دو برند پرفروشترين برندها در آمريکا محسوب ميشن. اينکه گيگا پول اسمشو داره مي خوره کاملا رد ميشه.نقل قول:
ضمنا قبل از اينکه شما پست بديد بنده مدل و قيمتها رو ويرايش کردم.
[
و اما کارت گرافيک. من نگفتم که Sapphire بهتر از گيگا هست يا بالعکس. هر دو برند خوبين. برند XFX و HIS و Asus و ... هم همگي خوبن و خيلي با هم تفاوت ندارن. البته گيگا به سبب گارانتي آواژنگ يه مزيت داره. به نظر بنده گيگابايت توي مادربورد خيلي قوي و کم رقيبه اما توي کارت گرافيک به اون شدت نيست.
اسامي برندهاي مطرح دنيا در زمينه کارت گرافيک رو هم مي تونيد تا حدودي در سايت تامز ببينيد.
بازم سوالي بود در خدمتم.[/QUOTE]
ممنون از توضیح مفیدی که دادین.
حالا اگه ممکنه ، شما هم به قطعات انتخابی من یه نگاه بندازید و نظرتون رو همراه با اصلاحات احتمالی بگین!
Motherboard: Gigabyte – X58-UD4P (or Gigabyte X58-UD3R)CPU: core i7 920RAM: 4 Gig dual channel Geil (1066 or 1333)VGA: Gigabyte Geforce GTS 250 1Gig (or ATI 4850 1Gig or ATI 5770 1Gig or Geforce 9800 GTX 1Gig)HDD: 1 Terabyte Samsung (or 1.5 Terabyte)Power: Green GP 685bCase (chassis): Green infinity (or any other side acrylic case with good cooling and dust free inhale with air filter)ODD: 2# DVD WR (any brand)Fax modem: Zoltrix (or creative) 3chip (or 2chip)
بازم ممنون.
اين سيستم واقعا معرکست و از بهترين برندها تهيه شده.
اگه مي خواين تا راجع به تک تک قطعات و دلايل برتري اون نسبت به ساير برندها و ... هم توضيح بدم.
در کل سوالي بود در خدمتم.[/QUOTE]
ممنون از توضیح مفیدی که دادین.
حالا اگه ممکنه ، شما هم به قطعات انتخابی من یه نگاه بندازید و نظرتون رو همراه با اصلاحات احتمالی بگین!
Mb:x-58 a-ud3r
cpu core i7 920
ram: corsair dominator 1600 3*2 gig
hdd: sapphire 5850
power:green*seven team) 1035b
dvd RW:2*gigabyte
case: green infinity
fax modem: gigabyte
hdd:samsung f3 1T or western digital 1t black edition
هر کدوم بد هست بگین عوض کنم.
راستی قیمتاشونم بدین خوبه.
اگه ممکنه ، شماره تلفن یکی از مغازه های بازار رضا یا هر جایی که میدونین قیمت درستی میده ، رو هم اگه لطف کنین ، سنگ تموم گذاشتین.
مقسی موسیو!!!:love:
راستی به نظرتون بین p55 یا x58 کدومو انتخاب کنم بهتره!؟
حد اقل 5 دلیل قانع کننده بیارین که از دوگانگی راه به بیرون همی بر آیم!!!!!
:1. (5):
بنظرم شما p55 رو انتخاب کنید بهتر هستشنقل قول:
پردازنده 920 مصرفی برابر 130 وات داره در مقابل 860 مصرف 95 واتی داره و این یعنی دمای کمتر و آورکلاک (7/24) بیشتر
شما در پلتفرم 1366 هزینه بابت کراسفایر 16x انجام میدید که در زمانی که ۲ کارت دوال gpu مانند 5970 یا 295 استفاده کنید به کارتون میاد ( که گمان نمیکنم شما یک همچین کاربری داشته باشید )
یکی از امکانات خوب دیگه در پلت فرم 1366 استفاده از رم تریپل چنل هستش که اونم در مصارف معمولی آنچنان تاثیری نخواهد داشت