پاسخ: خرید CPU,Motherboard,Ram بودجه ۱ تومن
من هارد SSD رو همینطوری به عنوان یه امتحان وسوسه انگیز گفتم چون دیدم پول زیادی برای 3 قطعه کنار گذاشته اید والا شاید هنوز خرید این هارد ها توجیح اقتصادی نداشته باشند اما در جواب سئوال تون من تا 256 گیگ اش رو دیدم قیمت ها هم متفاوت تا 800 - 700 هزار تومان هم هست اما مثلا یه چیز خوب مثلل Adata 64G رو میشه با حدود 170 هزار تومان خرید .
اگر هارد SSD خواستی بگیری چیزی جز پتریوت یا OCZ Vortex 2 نگیر !
50 گیگ با کنترلر SandForce 1222 حدود 160-70 هست. که میتونی ویندوز و نرم افزار هاتو بریزی روش و یک هارد 1 ترا برای آشیو استفاده کنی
با این مادر بورد و سی پی یو که نوشته بودم جواب خفنی میگیری ازش !
ضمنا میتونی 2 تا 50 گیگ بگیری رید 0 کنی و حالشو ببری ...
در ضمن جز SandForce 1222 به چیزه دیگری برای SSD فکر نکن.
موفق باشید
دوست عزیز. حالا که شما در این حد هزینه میکنید، با خرید یک SSD کار رو تکمیل کنید.
همانطور هم که دوستان اشاره کردند، مدلی تهیه کنید که حتما از کنترلر sandforce 1222 کنه تا بتونه سرعت رایت 275 و read 285 را برای شما تامین کنه
اگر هم raid کنی که دیگه آخرشه . البته به نظر بنده ssd خوب ، اینقدر موثر خواهد بود که کاملا رضایت خواهید داشت و احتیاجی به raid نیست
فکر نکنم بتونم ssd بگیرم فعلا با هارد خودم کار میکنم بعدن ssd میگیرم پول دستم اومد.
تا الان به این نتیجه رسیدم:
Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K
ASUS - P8P67 DELUXE
Ddr3 1600 CL9 Corsair 8 GB
اگه پولم کمی بیشتر بود خیلی خوب میشد چه کنیم حالا اینجوریه فعلا این سه تارو قوی بردارم بقیه رو بعدن بگیرم.
فکر نکنم بتونم ssd بگیرم فعلا با هارد خودم کار میکنم بعدن ssd میگیرم پول دستم اومد.
ASUS - P8P67 DELUXE
اگه پولم کمی بیشتر بود خیلی خوب میشد چه کنیم حالا اینجوریه فعلا این سه تارو قوی بردارم بقیه رو بعدن بگیرم.
نقل قول:
ASUS - P8P67 DELUXE
دوست من خیلی دقت کن اگر فکر میکنی که سیستم شما نیاز به سخت افزار های مهم تری داره حتما به انها توجه لازم رو داشته باش. مثلا شما اگر این سیستم را با این قدرت کاری بالا بر داری ممکنه کارت گرافیک قبلی شما و پاور شما با این سیستم جدید شما هم خونی نداشته باشه و باعث مشکلاتی براتون بشه. به نظر من اگر شما نام تجهیزات سخت افزاری گذشتتون برای دوستان بنویسید در این تاپیک بهتر می تونند کمکتون کنند.
از قبلیا چیزی رو نمیتونم استفاده کنم یعنی با اینا هم خونی نداره کارت گرافیک رو فعلا میخوام یه چیز ارزونه ارزون بگیرم سیستم کار کنه تا بعد
احتمالا پول کم میاد ولی باید یکاری کنم دیگه چون نمیتونم از اینا ارزون تر بگیرم باید برم بازار ببینم چه خبره
راستی این بازار ایرانیان سایت نداره؟
از قبلیا چیزی رو نمیتونم استفاده کنم یعنی با اینا هم خونی نداره کارت گرافیک رو فعلا میخوام یه چیز ارزونه ارزون بگیرم سیستم کار کنه تا بعد
احتمالا پول کم میاد ولی باید یکاری کنم دیگه چون نمیتونم از اینا ارزون تر بگیرم باید برم بازار ببینم چه خبره
نقل قول:
دوست من اصلا این کار شما کار درستی نیست چون اگر شما از یک گرافیک ضعیف استفاده کنی تمام سیستم رو ضعیف کردی و دیگر از سیستم نمی توانی اون بازده اصلی رو بگیری. دوست من بهتر شما این پول رو بین تمام قطعات ضروری سیستم تقسیم کنی تا یک سیستم پایدار تر و قدرتمندتر داشته باشی.
اینم یک سیستم خیلی خوب برای گیم با 1 میلیون تومن که اقای Over_Cracker از این سایت معرفی کردند ایشون بسیار فرد پر تجربه ای هستند و بهترین راهنمایی ها رو به من در هر زمینه ای از سخت افزار انجام دادند.
Core i5 2500K->285T
Asrock P67 Extreme 4->260T
King max Hercules 2*2GB 1600MHz->70
Evga 460 GTX 1gb->235T
Seagate barracuda 500GB 7200->47
Green GP530A-EU->70
Liteon ODD DVD/RW 24X SATA->25T
Green x3 case->75T
LG W2253TQ->200T
Green Buffalo 100 cooler->20T
حتما به این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هم مراجعه کن کامل مطالعه کن
نقل قول:
دوست من اصلا این کار شما کار درستی نیست چون اگر شما از یک گرافیک ضعیف استفاده کنی تمام سیستم رو ضعیف کردی و دیگر از سیستم نمی توانی اون بازده اصلی رو بگیری. دوست من بهتر شما این پول رو بین تمام قطعات ضروری سیستم تقسیم کنی تا یک سیستم پایدار تر و قدرتمندتر داشته باشی.
اینم یک سیستم خیلی خوب برای گیم با 1 میلیون تومن که اقای Over_Cracker از این سایت معرفی کردند ایشون بسیار فرد پر تجربه ای هستند و بهترین راهنمایی ها رو به من در هر زمینه ای از سخت افزار انجام دادند.
Core i5 2500K->285T
Asrock P67 Extreme 4->260T
King max Hercules 2*2GB 1600MHz->70
Evga 460 GTX 1gb->235T
Seagate barracuda 500GB 7200->47
Green GP530A-EU->70
Liteon ODD DVD/RW 24X SATA->25T
Green x3 case->75T
LG W2253TQ->200T
Green Buffalo 100 cooler->20T
حتما به این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هم مراجعه کن کامل مطالعه کن